gosiaja Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 Witam ' u mnie praca a potem nie chce mi się siadać do kompa chłopaki zdrowe rozrabiają jedzą i śpią także wszystko w normie dzisiaj jadę z młodą ostatni rac (chyba) pomęczyć Saidy dzieciaki spokojnego dzionka wam życzę Quote
Asiaczek Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Ciekawe, czy tym razem wzięłas aparat...;) pzdr. Quote
jamnicze Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 nie, nie wzięła. Dziewczyny wpadły po pracy aby trochę dać się pozagryzać małym wilkołakom :) Quote
gosiaja Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 cześć ale jamnicze robiła zdjęcia swoim aparatem Quote
Asiaczek Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 jamnicze napisał(a):nie, nie wzięła. Dziewczyny wpadły po pracy aby trochę dać się pozagryzać małym wilkołakom :) Bic i patrdzec czy równo puchnie...;) gosiaja napisał(a):cześć ale jamnicze robiła zdjęcia swoim aparatem Ale to nie to samo. Wiesz, że zdjęć jest nam zawsze mało:) pzdr. Quote
Buszki Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Gosiaja,jak Ty te fotki wstawiłaś?Bo mi żaba woła rejestracji :angryy:. Quote
Cienka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Ochocho ale masz gwiazdki na szybach ciekawe skąd:cool3: Quote
M&S Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 jakie ładne fotencje!!!! Głaski dla chłopaków:) Quote
gosiaja Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Buszki napisał(a):Gosiaja,jak Ty te fotki wstawiłaś?Bo mi żaba woła rejestracji :angryy:. ja nie wstawiam za pomocą żaby tyklo jestem zalogowana na http://photobucket.com/ Cienka napisał(a):Ochocho ale masz gwiazdki na szybach ciekawe skąd:cool3: hmmm taka cienka mi dała ale ja nie umiem zrobić im ładnych zdjęć na szybie :( Quote
gosiaja Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 M&S napisał(a):jakie ładne fotencje!!!! Głaski dla chłopaków:) dzięki przekaże chłopaka po pracy a oni dziś rano cwaniaki ja ich ubrałam żeby nie zmarzli wyszliśmy wysikali się i ciągną mnie do domu spacer trwał całe 5 min Quote
Buszki Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Moje też nie chcą łazić po mrozie.Dochodzą do lasu,załatwiają sprawy i na rączki :evil_lol:.Niestety,dwóch nie dam rady nosić po lesie :diabloti:,dobrze że chociaż Małej jeszcze nie zabieram :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Jakie miny Morka.. http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_4707.jpg Pzdr. Quote
bety Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Dzień doberek :) Fajne śnieżne fotki, a u nas śniegu brak :( Pzdr Quote
gosiaja Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Bety to ja Ci wysle troche u nas juz drugi dzien leeko pruszy co prawda duzo nie napadalo ale zawsze cos Quote
M&S Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 bety napisał(a): Fajne śnieżne fotki, a u nas śniegu brak :( Pzdr U nas jest... Quote
Recommended Posts