gosiaja Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 dokładnie a teraz muszę iść bo morasty chodzi i drapie w drzwi czas na spacer Quote
Asiaczek Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 A jaka u Was pogoda? Bo u nas wczoraj wieczorem i dzisiaj do południa to głowę urywało.Sztorm/huragan Joachim daje sie we znaki i w PL... pzdr. Quote
gosiaja Posted December 17, 2011 Author Posted December 17, 2011 U nas wieje pada takze pogoda do niczego Nawet. Chhlopaki nie chca dlugo chodzic Quote
Cienka Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Ja od wczoraj nie byłam z mośkami na spacerze wyskakują na chwilę za potrzebą do ogródka i z powrotem pod kocyki :) Quote
jamnicze Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Saidi też niezbyt chętnie wychodzi, na dodatek zaczęli już u nas strzelać. Quote
Cienka Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 jamnicze napisał(a):Saidi też niezbyt chętnie wychodzi, na dodatek zaczęli już u nas strzelać. Pina się nie boi co więcej siedzi i zawsze z nami ogląda fajerwerki a Jogi jak nie strzelają pod domem to nie reaguje. Quote
Buszki Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 U nas na szczęście jeszcze nie strzelają,bo obie dziewczyny się boją.Obawiam się,że maluchom takie atrakcje też do gustu nie przypadną :(. Quote
jamnicze Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Cienka napisał(a):Pina się nie boi co więcej siedzi i zawsze z nami ogląda fajerwerki a Jogi jak nie strzelają pod domem to nie reaguje. Ja nie wiem jak to się stało, ale to był proces postępujący. Najpierw niczego się nie bała. Potem zaczęła się bać wystrzałów, a zwłaszcza tych wizgów od rakietnic. Za to mogła spać w czasie burzy nawet przy otwartym oknie. Niestety po kolejnym roku nie lubi także grzmotów i podczas burzy robi się nerwowa :niewiem:. A dzisiaj wystrzeliło akurat jak robiła q...., no i przerwała w trakcie :motz: Quote
Asiaczek Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 jamnicze napisał(a):Saidi też niezbyt chętnie wychodzi, na dodatek zaczęli już u nas strzelać. Oj, niedobrze... jamnicze napisał(a):Ja nie wiem jak to się stało, ale to był proces postępujący. Najpierw niczego się nie bała. Potem zaczęła się bać wystrzałów, a zwłaszcza tych wizgów od rakietnic. Za to mogła spać w czasie burzy nawet przy otwartym oknie. Niestety po kolejnym roku nie lubi także grzmotów i podczas burzy robi się nerwowa :niewiem:. A dzisiaj wystrzeliło akurat jak robiła q...., no i przerwała w trakcie :motz: Ale potem ....dokończyła?;) pzdr. Quote
Buszki Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 jamnicze napisał(a):Niestety nie, pognała do domu. Bieeedna... Quote
gosiaja Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Dziękujemy wszystkim za życzenia świąteczne i życzymy najlepszego po świętach ;) Quote
Buszki Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Po świętach witam i o zdrówko pytam :). Quote
gosiaja Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 :) zdrowie u nas dobre chłopaki odsypiają to kiepską pogodę Quote
Asiaczek Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 U nas też byle jak, pogoda do d....y. Mżawka, brak słońca.... no i nawet sniegu nie ma;) Ale humory dopisują:) pzdr. Quote
Cienka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 U nas teraz się uspokoiło ale tak od wczoraj to wiało okropnie, że spać nie mogłam jak wiatr uderzał o okna Quote
Asiaczek Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Wszystkiego Dobrego w Nowym 2012 Roku:) Pzdr. Quote
Recommended Posts