Buszki Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Doszła derka :).Dzięki,Szepsi bardzo ładnie w niej wygląda :). Quote
Asiaczek Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Buszki']Doszła derka :).Dzięki,Szepsi bardzo ładnie w niej wygląda :).[/QUOTE] Tylko tyle...? ani jednego zdjęcia...? pzdr. Quote
Buszki Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Asiaczek']Tylko tyle...? ani jednego zdjęcia...? pzdr.[/QUOTE] No bo jeszcze na dworze nie testowaliśmy.Może juto ubierzemy i da się jakieś fotki zrobić ;). Quote
jamnicze Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 O właśnie, tyle osób dostało gosiajowe kubraczki, to ja proponuję aby pokazały w nich modeli na tej stronie :) Quote
lourdnes Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Super ja zrobie fotki i wstawie :) Tylko bedą domowe bo poki nie ruszamy sie z miasta to na spacerkach w obu rekach mam smycze :evil_lol: Gosiaja ja sie niedługo odezwe z kombinezonami jak tylko nam przelewy poschodzą :diabloti: Quote
Buszki Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 A ja na wystawę wzięłam derkę,ale głupio było ubierać,bo ciepło było ;).Jak zrobię fotki,to też wstawię. Quote
jamnicze Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 To ja zacznę :) Saidi w dwóch odsłonach ;) wersja pomarańczowa wersja czerwona Quote
Asiaczek Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Hahaha, alez ta pomarańczowa opięta na ciążowym brzuszku:) Teraz ten brzuszek to juz historia:) Oba kubraczki super! I te kolorki... ja jestem fanka koloru pomarańczowego:) pzdr. Quote
Buszki Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ja też,ale na rudym pomarańczowy się gubi :shake:.Na pręgatym może by i dobrze wyglądał :lol:. Quote
Asiaczek Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 O!Koniecznie kup Szepsi jakiś pomarańczowy kombinezonik:) Pzdr. Quote
Buszki Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Na razie ma uszyty z kocyka w łososiowo-pomarańczową kratkę ;). Quote
lourdnes Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Maniuś w Gosiajowym kubraczku :) Mani nie wstawiam bo nie chciała stać -jak sie okazało ,ze robie zdjęcia a nie wychodzę na spacer to sie obraziła i leżała naburmuszona :evil_lol: Zdjęłam tylko paseczek , który jest między łapkami bo mi sie wypinał jak szkodniki buszowały w trawach na spacerkach Dziś ciagle siąpiło i dereczki były niezastąpione. Miło jest wrócić z deszczowego spacerku i mieć psy z suchym grzbietem :) Quote
lourdnes Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Jak wróci Panciu postaram sie zrobic lepsze fotki :) Quote
Asiaczek Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 A moje dzisiaj juz 2 razy na spacerach zmokły jak .... kury! I zapowiada się, że i ten trzeci nocny spacer tez bedzie mokry.... Pzdr. Quote
lourdnes Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 [quote name='Asiaczek']A moje dzisiaj juz 2 razy na spacerach zmokły jak .... kury! I zapowiada się, że i ten trzeci nocny spacer tez bedzie mokry.... Pzdr.[/QUOTE] Zamawiaj dereczki to naprawde super sprawa na jesienna słotę :) Ja polecam Quote
Asiaczek Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Nie ma takiej potrzeby:) Baski po prostu troche sie umyły w deszczu;) hahaha... Po przyjściu ja je wycieram, a one i tak jeszcze się wylizują... Pzdr. Quote
lourdnes Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Asiaczek']Nie ma takiej potrzeby:) Baski po prostu troche sie umyły w deszczu;) hahaha... Po przyjściu ja je wycieram, a one i tak jeszcze się wylizują... Pzdr.[/QUOTE] Moje jak mają zmoknąć to prędzej im się głowy urwie niż ruszą łapkami w deszczowa pogode .Odkąd mają ubranka holowanie trwa tylko za próg :evil_lol: Jak sie zorientowaly ,ze nie mokną to latają jakby nigdy nic a tak to piszczały i probowaly mi sie schowac pod nogami :shake: Quote
Buszki Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='lourdnes']Moje jak mają zmoknąć to prędzej im się głowy urwie niż ruszą łapkami w deszczowa pogode .Odkąd mają ubranka holowanie trwa tylko za próg :evil_lol: Jak sie zorientowaly ,ze nie mokną to latają jakby nigdy nic a tak to piszczały i probowaly mi sie schowac pod nogami :shake:[/QUOTE] Moim,to nawet ubranka nie pomogą.Jak pada,to siku można utrzymać choćby tydzień :diabloti:. Quote
Recommended Posts