Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Tylko tyle...? ani jednego zdjęcia...?

pzdr.[/QUOTE]

No bo jeszcze na dworze nie testowaliśmy.Może juto ubierzemy i da się jakieś fotki zrobić ;).

Posted

Super ja zrobie fotki i wstawie :) Tylko bedą domowe bo poki nie ruszamy sie z miasta to na spacerkach w obu rekach mam smycze :evil_lol:
Gosiaja ja sie niedługo odezwe z kombinezonami jak tylko nam przelewy poschodzą :diabloti:

Posted

Hahaha, alez ta pomarańczowa opięta na ciążowym brzuszku:) Teraz ten brzuszek to juz historia:)

Oba kubraczki super! I te kolorki... ja jestem fanka koloru pomarańczowego:)

pzdr.

Posted

Maniuś w Gosiajowym kubraczku :)
Mani nie wstawiam bo nie chciała stać -jak sie okazało ,ze robie zdjęcia a nie wychodzę na spacer to sie obraziła i leżała naburmuszona :evil_lol:

Zdjęłam tylko paseczek , który jest między łapkami bo mi sie wypinał jak szkodniki buszowały w trawach na spacerkach

Dziś ciagle siąpiło i dereczki były niezastąpione. Miło jest wrócić z deszczowego spacerku i mieć psy z suchym grzbietem :)

Posted

[quote name='Asiaczek']A moje dzisiaj juz 2 razy na spacerach zmokły jak .... kury! I zapowiada się, że i ten trzeci nocny spacer tez bedzie mokry....

Pzdr.[/QUOTE]
Zamawiaj dereczki to naprawde super sprawa na jesienna słotę :) Ja polecam

Posted

[quote name='Asiaczek']Nie ma takiej potrzeby:) Baski po prostu troche sie umyły w deszczu;) hahaha... Po przyjściu ja je wycieram, a one i tak jeszcze się wylizują...

Pzdr.[/QUOTE]
Moje jak mają zmoknąć to prędzej im się głowy urwie niż ruszą łapkami w deszczowa pogode .Odkąd mają ubranka holowanie trwa tylko za próg :evil_lol: Jak sie zorientowaly ,ze nie mokną to latają jakby nigdy nic a tak to piszczały i probowaly mi sie schowac pod nogami :shake:

Posted

[quote name='lourdnes']Moje jak mają zmoknąć to prędzej im się głowy urwie niż ruszą łapkami w deszczowa pogode .Odkąd mają ubranka holowanie trwa tylko za próg :evil_lol: Jak sie zorientowaly ,ze nie mokną to latają jakby nigdy nic a tak to piszczały i probowaly mi sie schowac pod nogami :shake:[/QUOTE]

Moim,to nawet ubranka nie pomogą.Jak pada,to siku można utrzymać choćby tydzień :diabloti:.