Asiaczek Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 gosiaja - a Ty nie wybierasz się na jakieś szkolenie do W-wki?;) Pytam, ot, tak sobie, bez przyczyny...;) pzdr. Quote
gosiaja Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 niestety nie nie wiem nawet co to urlop ale może w jakiś weekend mam się wybrać?? Quote
Asiaczek Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Może jak się urodza maleńtasy,co? Zapraszam!:) pzdr. Quote
M&S Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Cześć chłopaki:) Weekend w Warszawie, to bardzo dobry pomysł!!! Quote
gosiaja Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 ok to przyjadę pooglądać maluszki :) Quote
Asiaczek Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 gosiaja napisał(a):ok to przyjadę pooglądać maluszki :) Super!!!! Jak dobrze pójdzie, to może uda nam się zorganizowac spotkanie ze szpicami:) Czyli M&S Albo my do nich albo one do nas, hahaha... pzdr. Quote
Cienka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Asiaczek napisał(a):Super!!!! Jak dobrze pójdzie, to może uda nam się zorganizowac spotkanie ze szpicami:) Czyli M&S Albo my do nich albo one do nas, hahaha... pzdr. Ale fajnie będą fotki. Asiu wybierasz się może z baskami do Gdańska na karnawałówkę? Quote
Asiaczek Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Cienka napisał(a):Ale fajnie będą fotki. Asiu wybierasz się może z baskami do Gdańska na karnawałówkę? Raczej nie, chociaz ostateczna decyzja jeszcze nie podjęta... Pzdr. Quote
Cienka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Asiaczek napisał(a):Raczej nie, chociaz ostateczna decyzja jeszcze nie podjęta... Pzdr. W sumie tak, komu by się chciało tłuc zimą do Gdańska ale trochę szkoda, smutno mi. Quote
lourdnes Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 A wiadomo już kto sie wybiera do Gdańska?:) Quote
Zuza i Noddy Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Jeśli tylko mój transport będzie się wybierał to pewnie i ja pojadę. Quote
lourdnes Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Zuza i Noddy napisał(a):Jeśli tylko mój transport będzie się wybierał to pewnie i ja pojadę. Jeśli Zielona będzie jechała to ja też :) Quote
jamnicze Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 A ja się pewnie przejdę :diabloti: Ale oczywiście bez Sajdelka- niech mamuśka niańczy dzieciarnię :evil_lol: Asiaczku przyjeżdżaj i wpadaj na herbatkę! (z cytrynką :)) Quote
M&S Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Cienka napisał(a):W sumie tak, komu by się chciało tłuc zimą do Gdańska ale trochę szkoda, smutno mi. Jakby była taka pogoda jak teraz, to ja z przyjemnoscią do Gdańska się wybiorę:):) Cześć Moraste!!! Quote
Asiaczek Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='Cienka']W sumie tak, komu by się chciało tłuc zimą do Gdańska ale trochę szkoda, smutno mi. Oj.... nie smutaj się; jest duże prawdopodobieństwo, że spotkamy się w Sopocie:) [quote name='lourdnes']A wiadomo już kto sie wybiera do Gdańska?:) chyba zielona jedzie... [quote name='jamnicze']A ja się pewnie przejdę :diabloti: Ale oczywiście bez Sajdelka- niech mamuśka niańczy dzieciarnię :evil_lol: Asiaczku przyjeżdżaj i wpadaj na herbatkę! (z cytrynką :)) Hahaha, a kto pospaceruje z moimi baskami, co? Pzdr. Quote
lourdnes Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Asiaczku jak będziesz i Zielona na pewno jedzie to ja pospaceruje :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 lourdnes napisał(a):Asiaczku jak będziesz i Zielona na pewno jedzie to ja pospaceruje :loveu: Rozumiem, że przyjedziesz do W-wy i zaliczysz spacery z baskami, tak? Oj,chyba nie chce mi się wierzyc w taki cudowny zbieg.... Pzdr. Quote
lourdnes Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Asiaczek napisał(a):Rozumiem, że przyjedziesz do W-wy i zaliczysz spacery z baskami, tak? Oj,chyba nie chce mi się wierzyc w taki cudowny zbieg.... Pzdr. Spacery jak najbardziej ale w Gdańsku na wystawie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przecież zawsze zabierasz szkodniki na wyjazdy ;) Quote
Asiaczek Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Ale całej siódemki nie wezmę... Poza tym, ja będe miała baski-bobaski:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 A już miałam nadzieję, że wpadniesz serkowe dzieciaczki pomacać, buuuu. Quote
Asiaczek Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='jamnicze']A już miałam nadzieję, że wpadniesz serkowe dzieciaczki pomacać, buuuu.[/QUOTE] Wiesz, że z wielką chęcia,ale jak jestem sama to i ograniczenia wyjazdowe mam, niestety... [quote name='gosiaja']Trza bedzie Asiaczka porwac[/QUOTE] Hahaha, ja nie taka lekka do porwań... Pzdr. Quote
jamnicze Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Asiaczek']Wiesz, że z wielką chęcia,ale jak jestem sama to i ograniczenia wyjazdowe mam, niestety... Hahaha, ja nie taka lekka do porwań... Pzdr. Spoko, ale nie znasz naszych możliwości, z gosiają dałybyśmy radę :diabloti: Jedynie ratuje Cię mamcia Erka :eviltong: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Hahaha, Erka uratowała mnie od porwania;) Erka i jej dzieci (tfu, tfu, tfu.... oby nie zapeszyć:)). Pzdr. Quote
Recommended Posts