Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maks i Spark napisał(a):
:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:....Morek "morderca", chyba pluszaków:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A.

o tak mordowanie pluszaków najlepiej mu wychodzi :evil_lol:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gosiaja napisał(a):
tak u mnie na osiedlu dbają o czystość

Tylko widzisz u Was powiesza na plocie a u nas jak jest szkola i obok sklep to dzieci kupuja picie w szklanych butelkach po czym tluka szklo na drobne kawalki i rozsypuja. a potem pies idac na spacerze lape ma rozwalona jak po ciemku idziesz z nim :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Tylko widzisz u Was powiesza na plocie a u nas jak jest szkola i obok sklep to dzieci kupuja picie w szklanych butelkach po czym tluka szklo na drobne kawalki i rozsypuja. a potem pies idac na spacerze lape ma rozwalona jak po ciemku idziesz z nim :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

u nas niestety też sporo potłuczonych butelek głównie po piwie
a jak zobaczyłam te na plocie to się mocno zdziwiłam

Posted

mam taki programik w którym są różne szablony tylko zdjęcia się wstawia i ustawia
ale dziękuje
pozwoliłam sobie użyć zdjęcie które dostałam od Ciebie mam nadzieje że nie masz nic przeciw :loveu::loveu::loveu:

Posted

gosiaja napisał(a):
mam taki programik w którym są różne szablony tylko zdjęcia się wstawia i ustawia
ale dziękuje
pozwoliłam sobie użyć zdjęcie które dostałam od Ciebie mam nadzieje że nie masz nic przeciw :loveu::loveu::loveu:

Coś Ty! Zawsze z wielka ciekawością wchodzę do Galerii Morka, bo tutaj takie nowości i ciekawostki sa......

Pzdr.