gosiaja Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Oj tam jogurt ma na pewno inne wymiary takrze miara w dlon i do dziela A o wystawie nic nie wiem a w twoich okolicach bede dopiero latem Quote
lourdnes Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 gosiaja napisał(a):Oj tam jogurt ma na pewno inne wymiary takrze miara w dlon i do dziela A o wystawie nic nie wiem a w twoich okolicach bede dopiero latem Tylko ja chyba coś nieprawidłowo mierze szkodniki. Ubranka sprawdzałam i są idealnie zrobione na wymiary jakie podałam w @ co do centymetra a przecież psy od czasu mierzenia sie nie skurczyły więc ja cos źle robię :diabloti: Spróbuje w takim razie pomierzyć psy tak jak się układaja te ubranka - moze tak będzie dobrze :) Quote
Iza. Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 lourdnes napisał(a):Dzięki :) A ktos wie gdzie znaleźć takowy sklep w białym ? :evil_lol: mi się kojarzy że pasmanteria na Sienkiewicza, tu w pawilonie przy Caritasie :razz: Quote
lourdnes Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Iza. napisał(a):mi się kojarzy że pasmanteria na Sienkiewicza, tu w pawilonie przy Caritasie :razz: O raju a ja nie wiem gdzie jest Sienkiewicza? A gdzieś przy jakiejs galerii? Jak nie ma to znajde i Sienkiewicza .Dzieki za podpowiedz :):):) Quote
Iza. Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 lourdnes napisał(a):O raju a ja nie wiem gdzie jest Sienkiewicza? A gdzieś przy jakiejs galerii? Jak nie ma to znajde i Sienkiewicza .Dzieki za podpowiedz :):):) Sienkiewicza to jedna z głównych ulic :diabloti: Quote
lourdnes Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Iza. napisał(a):Sienkiewicza to jedna z głównych ulic :diabloti: Poszukam na mapce Białego i trafie :)Ale dobrze ,ze napisalas gdzie bo tak to szukaj wiatru w polu :) Quote
Asiaczek Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 lourdnes napisał(a): Mam lepszy pomysł -jak będziesz u Cienkich zmierzysz Jogutka :evil_lol: Bo ja już lepiej zebym sie nie zabierała za mierzenie :diabloti:a on jest podobny do Mańków.A może jest jakaś zimowa wystawa w Gdańsku ?:cool3:To ja bym przyjechała z Mańkami :evil_lol:. Zimowa wystawa w Gdańsku jest 15 stycznia 2012. A w Koszalinie 6.1.2012 r. Pzdr. Quote
M&S Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Asiaczek napisał(a):Zimowa wystawa w Gdańsku jest 15 stycznia 2012. A w Koszalinie 6.1.2012 r. Pzdr. Ciekawe, kto tam sedziuje? Cześć Morki:) Quote
gosiaja Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 lourdnes jutro postaram się zrobić filmik jak mierzyć psa i wstawię Quote
lourdnes Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 gosiaja napisał(a):lourdnes jutro postaram się zrobić filmik jak mierzyć psa i wstawię Ok:) Super :) Ale Gosiaja te ubranka co szyłas są dobre tylko rzepki nie maja zapasu do przytwierdzenia na schudniecie :diabloti:A tak to wszystko sie zgadza :evil_lol: Ale moze masz racje - filmik sie przyda zwłaszcza dla takich sierot jak ja. Chyba ,ze to tylko ja jestem taka wyjatkowo niegramotna :oops::oops::oops::oops::oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo kombinezony też są na rzepki? Quote
gosiaja Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 kombinezony są na zamek od góry Quote
Bundustar Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 :-( A moich futrzaków kubraczki to jeszcze nie doszły :-( Gosiaja...wysłałaś i zaginęły gdzieś w boju:-(??? Quote
lourdnes Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 gosiaja napisał(a):kombinezony są na zamek od góry Aha to czekam na filmik zeby znowu czegos niedomierzyc bo wszystkim tutaj mowie zeby nie bylo jakiejś antyreklamy- Gosiaja uszyla ubranka idealnie tak jak jej podałam wymiary w @ tylko ja cos musialam źle zmierzyc widocznie nie w tym miejscu co trzeba dlatego rzepki sa za daleko- ale zgodnie z tym co podalam w @ Bundustar napisał(a)::-( A moich futrzaków kubraczki to jeszcze nie doszły :-( Gosiaja...wysłałaś i zaginęły gdzieś w boju:-(??? Moje były juz na drugi dzień :multi::multi::multi: Quote
gosiaja Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Bundustar napisał(a)::-( A moich futrzaków kubraczki to jeszcze nie doszły :-( Gosiaja...wysłałaś i zaginęły gdzieś w boju:-(??? o kurde nie dobrze ale poczekajmy do poniedziałku jak nie dojdą to pójdę na pocztę i sprawdzę Quote
Bundustar Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 gosiaja napisał(a):o kurde nie dobrze ale poczekajmy do poniedziałku jak nie dojdą to pójdę na pocztę i sprawdzę To czekamy cierpliwie :-( Quote
gosiaja Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 [video=youtube;87iATxLXqs8]http://www.youtube.com/watch?v=87iATxLXqs8[/video] filmik jak mierzyć tylko słaby głos jest Quote
gosiaja Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Cześć również życzymy miłego weekendu psy padnięte a ja odpoczywam Quote
Asiaczek Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 M&S napisał(a):Ciekawe, kto tam sedziuje? Cześć Morki:) W Koszalinie - Piotr Król, a w Gdańsku - Grita Joneliene/LT. pzdr. Quote
lourdnes Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Gosiaja filmik majstersztyk :multi::multi::multi: Głos tez dobrze słychać i wszystko czytelne :) Ja mierzyłam Mańki troszke inaczej . Wyżej pod łapami i po srodku brzucha :diabloti: Teraz pomierze dobrze :evil_lol: Quote
gosiaja Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 jak najbliżej łapek przednich tam gdzie najwięcej w klacie Quote
M&S Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Asiaczek napisał(a):W Koszalinie - Piotr Król, a w Gdańsku - Grita Joneliene/LT. pzdr. Dzięki, sprawdziłam. Quote
Bundustar Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 gosiaja napisał(a):o kurde nie dobrze ale poczekajmy do poniedziałku jak nie dojdą to pójdę na pocztę i sprawdzę Witam się w poniedziałek i melduję, że kubraczki doszły. Wszystko już teraz doskonale pasuje i napy są suuuperowe :) Dzięki wielkie, psiaki wyglądają w tych ubrankach świetnie :) Pozdrawiam serdecznie Quote
gosiaja Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 To mnie cieszy że już wszystko ok spokojnego noszenia :) Quote
Recommended Posts