lourdnes Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 A ja jestem jedyną osobą w domu ,która bezkolizyjnie może przemieścić psa :evil_lol: Inni domownicy wystarczy ,ze pomyślą o przemieszczeniu Basenji i juz napotykają ostrzegawcze warczenie :diabloti: Inaczej ma sie kwestia łakoci. Kto ma łakoc w ręku automatycznie jest przyjacielem Basenji a zwłaszcza Mani ;) Quote
Asiaczek Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 lourdnes napisał(a):A ja jestem jedyną osobą w domu ,która bezkolizyjnie może przemieścić psa :evil_lol: Inni domownicy wystarczy ,ze pomyślą o przemieszczeniu Basenji i juz napotykają ostrzegawcze warczenie :diabloti: Inaczej ma sie kwestia łakoci. Kto ma łakoc w ręku automatycznie jest przyjacielem Basenji a zwłaszcza Mani ;) Powiem tak. Nie wiem, o czym piszecie.... chcę usiaść -siadam, chcę się połozyc -kłade się i baski nie mają tu nic do gadania, a tym bardziej do warczenia... A jak chcę, aby zeszły z wrsalki, to grzecznie mówię "zejdź!" i.... schodzą:) Jakieś pytania?;) pzdr. Quote
Kaszczydlo Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Hmm nasz szkodnik jest potulny jak 'baranek' nie wydaje nic a nic dźwięków, pierwszy raz warknęła i chyba ostatni raz jaki pamiętam na szkoleniu chroniąc leżaka przed innymi psiakami. Poza tym ma całą gamę wzdychania ;) problemów z kanapą też nie ma tak jak u Asiaczka Pozdrawiamy Quote
M&S Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 lourdnes napisał(a):A ja jestem jedyną osobą w domu ,która bezkolizyjnie może przemieścić psa :evil_lol: Inni domownicy wystarczy ,ze pomyślą o przemieszczeniu Basenji i juz napotykają ostrzegawcze warczenie :diabloti: Inaczej ma sie kwestia łakoci. Kto ma łakoc w ręku automatycznie jest przyjacielem Basenji a zwłaszcza Mani ;) Bo rozbestwione są.....;) Cześć chłopaki!!!! Quote
jamnicze Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Ja tam mogę przesuwać Sajduchę po całej kanapie ;), a jak siedzimy w dwójkę, to próbuje się wpychać pomiędzy nas, jak nie chcemy jej wpuścić, to siada na nas:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Kaszczydlo napisał(a):Hmm nasz szkodnik jest potulny jak 'baranek' nie wydaje nic a nic dźwięków, pierwszy raz warknęła i chyba ostatni raz jaki pamiętam na szkoleniu chroniąc leżaka przed innymi psiakami. Poza tym ma całą gamę wzdychania ;) problemów z kanapą też nie ma tak jak u Asiaczka Pozdrawiamy Ooooooo, a może to nie jest basek, co?;) jamnicze napisał(a):Ja tam mogę przesuwać Sajduchę po całej kanapie ;), a jak siedzimy w dwójkę, to próbuje się wpychać pomiędzy nas, jak nie chcemy jej wpuścić, to siada na nas:evil_lol: Tak, tak! Baski to umieją robic i robia to cudownie:) pzdr. Quote
gosiaja Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 a dziękujemy również życzymy miłej niedzieli :) Quote
lourdnes Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Hej hej witam się :) Ubranka doszły- troszku za duże (o 5 cm) :diabloti: ale są :evil_lol: Chyba musiałam przesadzić z wymiarami Mańków :hmmmm: cos źle mierząc :niewiem:.W każdym razie ubranka ładne i solidne, paczuszka szybko doszła ,bo już na drugi dzień :lol::cool3::lol:.Jedyne co muszę zrobić to kupić rzepy i będzie gucio mam tylko pytanie gdzie wy to kupujecie ? :diabloti: Długośc grzbietowa jest ok , za długie są zapięcia pod brzuchem i na szyi i tu brakuje mi rzepków ;) Głaski dla szkodników :cool3: Quote
lourdnes Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Asiaczek napisał(a):Poka ubranka, lourdnes:) pzdr. Musze rzepki kupić i przyklajstrować to wtedy będą fotki :) Ubranka ładne takie jak miałam kiedyś jak Mańki były małe :) Gosiaja uszyła trochę za duże na wypadek świątecznego przytycia zeby był zapas hahahaha. Quote
Asiaczek Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Albo mierzyłaś Mańki PRZED pobytem na urlopie;) Mańki schudły i stąd ten zapasik... pzdr. Quote
lourdnes Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Asiaczek napisał(a):Albo mierzyłaś Mańki PRZED pobytem na urlopie;) Mańki schudły i stąd ten zapasik... pzdr. Nie mam pojęcia ale krawca to ze mnie nie będzie :evil_lol: Na szczęście same ubranka są dobre tylko trzeba je troszkę ścieśnić ;) A może Ty Asiaczku orientujesz sie gdzie kupić rzepki? Quote
Asiaczek Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Ja bym próbowała w pasmanterii. Pzdr. Quote
M&S Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Asiaczek napisał(a):Ja bym próbowała w pasmanterii. Pzdr. To jest dobry kierunek;) Cześć Moraste:):) Quote
gosiaja Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Terz proponuje pasmanterię albo odesllij to przyszyje zep w nowym miejscu Quote
lourdnes Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Asiaczek napisał(a):Ja bym próbowała w pasmanterii. Pzdr. M&S napisał(a):To jest dobry kierunek;) Cześć Moraste:):) gosiaja napisał(a):Terz proponuje pasmanterię albo odesllij to przyszyje zep w nowym miejscu Dzięki :) A ktos wie gdzie znaleźć takowy sklep w białym ? :evil_lol: Gosiaja nie ma sensu Ci odsyłać ubranek z powodu rzepów .Tak naprawde to potrzebne to puchate do czego rzep sie przylepia żebym mogła mocniej naciągnąc pod szyja i pod brzuchem bo tak to wszystko jest ok :) Zeby nie moje dwie lewe rece to bym tu odprula tam przyszyla ale boje sie coś zepsuć a w podstawowce cerowaliśmy skarpety to to puchate przyszyje ręcznie :eviltong: O zgrozo przyznałam sie :diabloti: A Babcia była znaną krawcową :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Żebym mieszkała bliżej,to bym Ci pomogła... Pzdr. Quote
gosiaja Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Ja niestety nie wiem co gdzie jest w białym lourdnes zmierz jeszcze raz psy bo z kombinezonem nie będzie tak że się rzep doszyje Quote
lourdnes Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Asiaczek napisał(a):Żebym mieszkała bliżej,to bym Ci pomogła... Pzdr. Wiem :) Dzięki:) gosiaja napisał(a):Ja niestety nie wiem co gdzie jest w białym lourdnes zmierz jeszcze raz psy bo z kombinezonem nie będzie tak że się rzep doszyje Mam lepszy pomysł -jak będziesz u Cienkich zmierzysz Jogutka :evil_lol: Bo ja już lepiej zebym sie nie zabierała za mierzenie :diabloti:a on jest podobny do Mańków.A może jest jakaś zimowa wystawa w Gdańsku ?:cool3:To ja bym przyjechała z Mańkami :evil_lol:. Quote
gosiaja Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 Oj tam jogurt ma na pewno inne wymiary takrze miara w dlon i do dziela A o wystawie nic nie wiem a w twoich okolicach bede dopiero latem Quote
Recommended Posts