Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie takim rannym ptaszkiem jest Serek. Około godz. 6.00 słyszę jego przeciąganie się. Dlaczego "słyszę"? Bo on staje na tylnych łapkach, przednimi opiera się na drzwiach do pokoju i.... pazurkami zjeżdża na dół po szybie... Spalibyscie dalej po takiej pobudce:evil_lol:?

Pzdr.

Posted

To ja mam lepiej.Wstaję,a dziewczyny nie :diabloti:.Odwożę synka do szkoły,po drodze sklepik zaliczam,wracam do domu i wywalam Je z łóżka.Trzeba przecież w końcu wyjść na spacerek :evil_lol:.

Posted

gosiaja napisał(a):
zakochał się chłopak ??

Po prostu jest muzykalny :cool3: od niedawna chętniej pokazuje swoją osobowość wcześniej był skrytym zahukanym psem.

Posted

Cienka napisał(a):
Po prostu jest muzykalny :cool3: od niedawna chętniej pokazuje swoją osobowość wcześniej był skrytym zahukanym psem.

U Zielonej też śpiewał razem z Bubim a zwłaszcza jak ich z Agą drażniłyśmy zabawkami :diabloti:

Posted

Cienka napisał(a):

Może Pinka troche odpusciła musztry Jogiemu i chłopak odżył;)

pzdr.

Posted

Cienka napisał(a):
No wiesz zima przyszła i Pina żyje na kanapie tak jak w tamtym roku.

To u nich rodzinne- moje szkodniki nawet odstąpiły nam posłanko żeby nie było ,ze są bezduszne haha

Posted

mojego tata bierze na litość stoi przed nim i się patrzy takim wzrokiem biednego psa i podrapuje łapą a on zawsze mu ustępuje miejsca
potrafi go tag ganiać z jednego fotela na drugi

u nas opicia człowiek i pies nie przejdzie
ja zajmuje dużo miejsca na fotelu i się pies już nie mieści

Posted

gosiaja napisał(a):
mojego tata bierze na litość stoi przed nim i się patrzy takim wzrokiem biednego psa i podrapuje łapą a on zawsze mu ustępuje miejsca
potrafi go tag ganiać z jednego fotela na drugi

u nas opicia człowiek i pies nie przejdzie
ja zajmuje dużo miejsca na fotelu i się pies już nie mieści

Pina się zawsze zmieści :)