Buszki Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 gosiaja napisał(a):Witamy sie chłopaki chyba śpią a ja w pracy siedzę To przykre,tak w pracy siedzieć kiedy inni śpią :diabloti:. Quote
Asiaczek Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Kiedy się obrobisz? Na tyle, aby połazikowac po Galeriach? pzdr. Quote
Buszki Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 gosiaja napisał(a):ale ja nie śpię Ale chłopaki śpią :).W normalnych warunkach,to moje,śpią na okrągło. Quote
gosiaja Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 moje też śpią prawie na okrągło jak jesteśmy u rodziców a jak morasty się budzi to śpiewa że chce na spacer i trzeba iść Quote
Asiaczek Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 U mnie takim rannym ptaszkiem jest Serek. Około godz. 6.00 słyszę jego przeciąganie się. Dlaczego "słyszę"? Bo on staje na tylnych łapkach, przednimi opiera się na drzwiach do pokoju i.... pazurkami zjeżdża na dół po szybie... Spalibyscie dalej po takiej pobudce:evil_lol:? Pzdr. Quote
Buszki Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 To ja mam lepiej.Wstaję,a dziewczyny nie :diabloti:.Odwożę synka do szkoły,po drodze sklepik zaliczam,wracam do domu i wywalam Je z łóżka.Trzeba przecież w końcu wyjść na spacerek :evil_lol:. Quote
Buszki Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Cienka napisał(a):A ja mam od kilku dni koguta :) Takiego z piórami,czy z zębami ;) ? Quote
Cienka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Buszki napisał(a):Takiego z piórami,czy z zębami ;) ? Jogi się nazywa ostatnio został muzycznym psem pieje jak kogut nie tylko rano :) Quote
Cienka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 gosiaja napisał(a):zakochał się chłopak ?? Po prostu jest muzykalny :cool3: od niedawna chętniej pokazuje swoją osobowość wcześniej był skrytym zahukanym psem. Quote
lourdnes Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Cienka napisał(a):Po prostu jest muzykalny :cool3: od niedawna chętniej pokazuje swoją osobowość wcześniej był skrytym zahukanym psem. U Zielonej też śpiewał razem z Bubim a zwłaszcza jak ich z Agą drażniłyśmy zabawkami :diabloti: Quote
Asiaczek Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Cienka napisał(a):Po prostu jest muzykalny :cool3: od niedawna chętniej pokazuje swoją osobowość wcześniej był skrytym zahukanym psem. Może Pinka troche odpusciła musztry Jogiemu i chłopak odżył;) pzdr. Quote
Cienka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Asiaczek napisał(a):Może Pinka troche odpusciła musztry Jogiemu i chłopak odżył;) pzdr. No wiesz zima przyszła i Pina żyje na kanapie tak jak w tamtym roku. Quote
lourdnes Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Cienka napisał(a):No wiesz zima przyszła i Pina żyje na kanapie tak jak w tamtym roku. To u nich rodzinne- moje szkodniki nawet odstąpiły nam posłanko żeby nie było ,ze są bezduszne haha Quote
Cienka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Jogiego ospałość zimowa nie dotyczy on nadal biega po podwórku zimą też jest muzycznym zimowym psem Quote
gosiaja Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 u mnie chłopaki mają swoją kanapę ale oczywiście wolą leżeć na mojej a morasty zawsze zajmuje mój fotel i się dziwnie patrzy jak go wyrzucam Quote
Asiaczek Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Hahaha, dobrze, że się tylko patrzy....gorzej, jak by chciał zastosować opcję siłową;) Pzdr. Quote
Cienka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Moje wolą opcje psy i człowieki razem bo w kupie cieplej Quote
gosiaja Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 mojego tata bierze na litość stoi przed nim i się patrzy takim wzrokiem biednego psa i podrapuje łapą a on zawsze mu ustępuje miejsca potrafi go tag ganiać z jednego fotela na drugi u nas opicia człowiek i pies nie przejdzie ja zajmuje dużo miejsca na fotelu i się pies już nie mieści Quote
Cienka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 gosiaja napisał(a):mojego tata bierze na litość stoi przed nim i się patrzy takim wzrokiem biednego psa i podrapuje łapą a on zawsze mu ustępuje miejsca potrafi go tag ganiać z jednego fotela na drugi u nas opicia człowiek i pies nie przejdzie ja zajmuje dużo miejsca na fotelu i się pies już nie mieści Pina się zawsze zmieści :) Quote
Recommended Posts