Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Centralna Polska ma jednak bardziej suchy klimat niż nad morzem, u nas polarek w słotne dni się przydaje, ale na razie jest jeszcze dość ciepło więc czeka w szafie :).
Ja mam wdzianko i na rzepa i na guziczki i powiem tak: przy rzepach faktycznie czasem się coś czepnie, poza tym sam się zużywa i po 2 latach nie chce już trzymać ale jego największą zaletą jest to, że lepiej się dopasowuje do zmieniających kształtów. Przy guziczkach rozmiar musi być dobrze dopasowany, jak pies rośnie albo zmienia mu się waga już jest problem, no i na rzepa szybciej się zapina ;)

Posted

jamnicze napisał(a):
Centralna Polska ma jednak bardziej suchy klimat niż nad morzem, u nas polarek w słotne dni się przydaje, ale na razie jest jeszcze dość ciepło więc czeka w szafie :).
Ja mam wdzianko i na rzepa i na guziczki i powiem tak: przy rzepach faktycznie czasem się coś czepnie, poza tym sam się zużywa i po 2 latach nie chce już trzymać ale jego największą zaletą jest to, że lepiej się dopasowuje do zmieniających kształtów. Przy guziczkach rozmiar musi być dobrze dopasowany, jak pies rośnie albo zmienia mu się waga już jest problem, no i na rzepa szybciej się zapina ;)

I wszystko jasne:)

Posted

jamnicze napisał(a):

zgadzam się z tym , chyba dla maluchów lepiej mieć rzepy, bo po sezonie i tak wyrośnie, ale dla dorosłego to chyba lepsze będą napy lub coś w tym stylu.

Posted

[quote name='Asiaczek']Zajrzyjcie, proszę:)
W Czechach jest Pani, która robi takie cudne obróżki dla psiaków:
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100001225164108
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100002806432471

Napisałam do niej z prośba o podanie ceny. I chcę zamówić dla Serka (na razie tylko jedną) taką, jak dla charta.
Może jeszcze ktoś jest zainteresowany...?

pzdr.

fajne ja też takie dla chłopaków bym zamówiła :)

[quote name='M&S']Witanko poniedziałkowe:):)

Głaski dla morasków!!!!

Witam dzięki za głaski :)
spokojnego poniedziałku

Posted

[quote name='gosiaja']mamy skończyć do 15 listopada ale ja w to ni wierze bo już mieliśmy raz do końca września skończyć
Oby Wam się udało do 15 listopada... bo nam juz skuczno bez Was;)

pzdr.

• 2 weeks later...
Posted

Witam się :)Też dawno chłopaków nie widzialam i oto są zadowoleni jak zawsze :)
Ja właśnie wysłałam do Ciebie @ o wdzianka. Do derek jednak wybrałam rzepki - wierzę ,że Mania schudnie haha.