Buszki Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 [quote name='M&S']chyba że krowy zjadły........ Gosiaja też :crazyeye:? Quote
gosiaja Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 :) aparat jest w mieszkaniu u rodziców krowy były małe bo mieszkanie tylko 54m2 a aparat mam Canona 450d i krowy mieszczą się bez problemu ;) nie będę wam nic obiecywać mam dużo pracy do końca miesiąca jak nie zdążymy to nie wiem co szef zrobi ale postaram sie jak najszybciej Quote
bety Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 No nareszcie wypuściłaś te krówki z aparatu - huuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! :) Super fotki. :) :) Pzdr Quote
M&S Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ale fajne!!!! Każdy basek ma swoją mućkę....;) Quote
gosiaja Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 była nawet taka akcja że jedna krowa biegała z chłopakami wzdłuż płotu ale szybko się zmęczyła Quote
Buszki Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Fajne te krowy,takie czyściutkie ;).Jak nam się cieczki pokończą,to też zabiorę dziewczyny na prawdziwą wieś.Może i nam się poszczęści :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Widzę, że na początku to chłopcy tacy bardziej niepewni byli. Ale potem to juz luzik, tak? pzdr. Quote
gosiaja Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 pod koniec to było już widać że są zmęczeni ale biegali dalej Quote
Asiaczek Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Chcieli się nabiegać na zapas;) Pzdr. Quote
jamnicze Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 o, buzi sobie noskami jak Eskimosi dają :) http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_4008.jpg Quote
gosiaja Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 miałam ochotę wczoraj udusić morka wyszliśmy na spacer po 22 ostatnie siku przed snem a panicz nie miał ochoty wchodzić na mokre liście i sie nie wysikał przyśliśmy do domu zdązyłam sie umyć przebrać w pirzamę i położyć się a tu morasty zaczyna śpiewać że chce na spacer no i musiałam wyjść Quote
Bundustar Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='gosiaja']miałam ochotę wczoraj udusić morka wyszliśmy na spacer po 22 ostatnie siku przed snem a panicz nie miał ochoty wchodzić na mokre liście i sie nie wysikał przyśliśmy do domu zdązyłam sie umyć przebrać w pirzamę i położyć się a tu morasty zaczyna śpiewać że chce na spacer no i musiałam wyjść[/QUOTE] Jeśli poprawi to Tobie chumor to powiem, że u nas od wczoraj też prawie non stop pada i w związku z tym moje psiaki muszę holować na spacerek. Mało, że nie chcą wyjść z klatki, wejść na trawę czy liście by załatwić swoje sprawy :( to non stop "robią osiołka" i się przepychamy :( nawet ubranie płaszczyków by zbytnio nie zmokły nic nie daje :( Benuś chodzi ewentualnie ze mną pod parasolem ;) a Klusunia patrzy tylko jak by tu skręcić na drogę do domku ;) Takie to te psiaki są ciepłolubne, że jak przychodzę do nich ze smyczami na spacerek to robią głupią minkę w stylu: "ale o co ci chodzi, ciepło jest wygodnie a ty nas znów na mokre ciągniesz" daj sobie luz i przytul się do nas ;) ;) ;) Quote
Buszki Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 To ja na pocieszenie powiem,że moje laski zwiały mi (znowu) z lasu do domku :angryy: .Bo pada :diabloti:. Quote
Cienka Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 To widzę, ze tylko jogi jest mocny zawodnik i deszczu się nie boi Quote
Bundustar Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='Cienka']To widzę, ze tylko jogi jest mocny zawodnik i deszczu się nie boi[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']I moje! I moje!:) pzdr.[/QUOTE] Nie żeby się moje bały deszczyku :razz: tylko go baaardzo nie lubią, wolą ciepły kocyk i widok przez okienko na ten mokry świat :evil_lol: A dziś już u nas słonko i całkiem fajnie na dworze :loveu: Quote
Buszki Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 U nas też słonko,ale jakieś takie zimne.Dziewczyny grzały się przez okno :). Quote
Recommended Posts