Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:)
aparat jest w mieszkaniu u rodziców krowy były małe bo mieszkanie tylko 54m2
a aparat mam Canona 450d i krowy mieszczą się bez problemu ;)

nie będę wam nic obiecywać mam dużo pracy do końca miesiąca jak nie zdążymy to nie wiem co szef zrobi
ale postaram sie jak najszybciej

• 4 weeks later...
Posted

miałam ochotę wczoraj udusić morka

wyszliśmy na spacer po 22 ostatnie siku przed snem a panicz nie miał ochoty wchodzić na mokre liście i sie nie wysikał
przyśliśmy do domu zdązyłam sie umyć przebrać w pirzamę i położyć się a tu morasty zaczyna śpiewać że chce na spacer
no i musiałam wyjść

Posted

[quote name='gosiaja']miałam ochotę wczoraj udusić morka

wyszliśmy na spacer po 22 ostatnie siku przed snem a panicz nie miał ochoty wchodzić na mokre liście i sie nie wysikał
przyśliśmy do domu zdązyłam sie umyć przebrać w pirzamę i położyć się a tu morasty zaczyna śpiewać że chce na spacer
no i musiałam wyjść[/QUOTE]

Jeśli poprawi to Tobie chumor to powiem, że u nas od wczoraj też prawie non stop pada i w związku z tym moje psiaki muszę holować na spacerek. Mało, że nie chcą wyjść z klatki, wejść na trawę czy liście by załatwić swoje sprawy :( to non stop "robią osiołka" i się przepychamy :( nawet ubranie płaszczyków by zbytnio nie zmokły nic nie daje :( Benuś chodzi ewentualnie ze mną pod parasolem ;) a Klusunia patrzy tylko jak by tu skręcić na drogę do domku ;)
Takie to te psiaki są ciepłolubne, że jak przychodzę do nich ze smyczami na spacerek to robią głupią minkę w stylu: "ale o co ci chodzi, ciepło jest wygodnie a ty nas znów na mokre ciągniesz" daj sobie luz i przytul się do nas ;) ;) ;)

Posted

[quote name='Cienka']To widzę, ze tylko jogi jest mocny zawodnik i deszczu się nie boi[/QUOTE]

[quote name='Asiaczek']I moje! I moje!:)

pzdr.[/QUOTE]

Nie żeby się moje bały deszczyku :razz: tylko go baaardzo nie lubią, wolą ciepły kocyk i widok przez okienko na ten mokry świat :evil_lol:

A dziś już u nas słonko i całkiem fajnie na dworze :loveu: