M&S Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Buszki napisał(a):Ja też chcę z krowami zdjęcia !!! Ja też, ja też!!!!! Quote
Asiaczek Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 gosiaja - nie masz wyjscia;) Wstawiaj te foteczki:) pzdr. Quote
jamnicze Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Przyłączam się do oczekujących na chłopaków z krowami :) Quote
gosiaja Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 oj tam oj tam zaraz ide do domu spać i nie mam siły jak jutro będzie padać to nie pójdę w teren i postaram się wstawić fotki Quote
Asiaczek Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Hahaha, no to zyczę Wam deszczu na dzisiejsze popołudnie:) pzdr. Quote
Buszki Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Asiaczek napisał(a):Hahaha, no to zyczę Wam deszczu na dzisiejsze popołudnie:) pzdr. No i super,deszcz poszedł nie tam gdzie trzeba i u nas leje od rana :angryy:. Quote
Asiaczek Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 U nas wczoraj popołudniu nieźle popadało... Ciekawe, jak u gosiaja...? pzdr. Quote
gosiaja Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 u nas kropiło i troche zmokłam w pracy dziś szykowałam sie do wyjazdu takę zdjęcia po powrocie z weekendu Quote
M&S Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 gosiaja napisał(a):u nas kropiło i troche zmokłam w pracy dziś szykowałam sie do wyjazdu takę zdjęcia po powrocie z weekendu U nas też padało i zimno jest...... Daj foty:) Quote
bety Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Asiaczek napisał(a):Oj, ciagle jakaś wymówka... Pzdr. No właśnie. Pzdr Quote
gosiaja Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 dziś raz pada raz nie a zdjęć nie mam przy sobie są w domu a dziś na pewno nie wstawię bo późno wracam a rano jadę w bory a tam nie ma netu (bynajmniej tego co ja mam) Quote
Asiaczek Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 gosiaja napisał(a):dziś raz pada raz nie a zdjęć nie mam przy sobie są w domu a dziś na pewno nie wstawię bo późno wracam a rano jadę w bory a tam nie ma netu (bynajmniej tego co ja mam) O, jesoooooo, to ile mamy jeszcze czekać....? pzdr. Quote
taxelina Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 A u nas dzisiaj ladnie akurat dobrze ze nie padalo jak odbieralam Niunie po powaznej operacji. Przylaczam sie do tych co czekaja na zdjecia :diabloti: Quote
M&S Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Buszki napisał(a):No i gdzie te krooowyyyy... Na polu:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Sugeruję, że w aparacie gosiaja... Pzdr. Quote
M&S Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Asiaczek napisał(a):Sugeruję, że w aparacie gosiaja... Pzdr. Gdzie jest aparat...?!!!! Quote
bety Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Asiaczek napisał(a):Sugeruję, że w aparacie gosiaja... Pzdr. To duży ma aparat jak się tam krowy zmieściły :evil_lol:, gosiaja zdradź co to za model / marka to sobie też taki kupię. :cool3:;) Pzdr Quote
M&S Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Asiaczek napisał(a):...w mieszkaniu gosiaja... Pzdr. chyba że krowy zjadły........ Quote
Recommended Posts