Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cienka napisał(a):
A moje leżą wywalone na tym słońcu cały boży dzień i tylko czasami chwile poleżą w zimnym salonie :cool3:

Według mnie inaczej na słońcereagują psy, które moga swobodnie wychodzic na dwór, a inaczej te, które wychodza 3-4 razy dziennie...

Pzdr.

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Według mnie inaczej na słońcereagują psy, które moga swobodnie wychodzic na dwór, a inaczej te, które wychodza 3-4 razy dziennie...

Pzdr.

Calkiem prawdopodobne- moje juz od 2 godz sie smażą na balkonie w samym słońcu , wczesniej byly troche w domu na chlodnym gumoleum jak przyszlismy ze spacerku a teraz najwyrazniej zasnely tam :)U Zielonej tez baski zawsze sie prażą na słońcu :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
No właśnie. A moje pograć się przy piekarniku, chwilę(!) poleżeć na słoneczku i... powrót na chłodniejsze miejscówki:)

Pzdr.

Ja mam tutaj balkon od slonecznej strony to jak sa takie sloneczne pogody to do wieczora jest otwarty a psy maja tam wyniesione swoje poslanko i sie wygrzewaja regulujac sobie gdzie chca byc :)

Posted

on się wymieniają
mają jeszcze posłanie i tak naprawdę kto pierwszy ten lepszy
jak się wyrobię finansowo to kupie gąbkę i poproszę siostrę żeby uszyła jeszcze jedną to będzie komplet

Posted

i obiecane z zeszłego tygodnia
tak chłopaki odpoczywają na działce niestety nie mam ogrodzenia i muszą być na smyczy

gdzie oni są

o tu się wyłonili

Posted

Asiaczek napisał(a):
Aj, jakie fajniste fotki:) Wypoczynek na działce, to jest TO!!!
Pod warunkiem, że to działka gosiaja;)
Kradnę...

Pzdr.

Tylko najpierw trzeba miec ta dzialke :razz:

Posted

działka nie moja ale rodzinna to prawie jak moja :)
a chłopaki uwielbiają się tak lenić na krzesełkach bo są wyżej i więcej widać niż z poziomu ziemi
Jan niestty miał wolne i chłopaki musieli obsłużyć sie sami