Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W ogóle maski są bardziej za Tomkiem niż za mną ja jestem ta zła. Tłumacze to sobie tym, że mnie zawsze nie było po 10 godzin to się przyzwyczaiły bardziej do Tomka.
Jogi tak ma nie wiem jak on to wyczuwa, że jak Tomek ma dni, że prawie nic nie je to Jogi z nim solidarnie też nie je choć micha pełna.
A Pina to już w ogóle taka córeczka tatusia.

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cienka']W ogóle maski są bardziej za Tomkiem niż za mną ja jestem ta zła. Tłumacze to sobie tym, że mnie zawsze nie było po 10 godzin to się przyzwyczaiły bardziej do Tomka.
Jogi tak ma nie wiem jak on to wyczuwa, że jak Tomek ma dni, że prawie nic nie je to Jogi z nim solidarnie też nie je choć micha pełna.
A Pina to już w ogóle taka córeczka tatusia.
Oj, a czemu Tomecki ma dni, że nie je? Czy to dieta czy zapracowanie...?

pzdr.

Posted

Nie tomecki jak ma stresa to nie je jak tomecki nie je to i Jogi nie je bo się solidaryzuje. Pina to sobie schudła ot tak bo ma wizje nie je ani mniej ani więcej robaków tez nie ma. Chyba królowa szykuje się by bikini założyć na plażę:cool3:

A co do soli to raczej trudno bym przesoliła gdyż mało używamy soli doprawiam potrawy głównie ziołami.

Sama należy do tych nielicznych którzy nawet frytek nie solą.

Posted

No może jak tak latasz :evil_lol: A ucałować małża? pogłaskać , plecki wymasować i już apetycik mu wróci ;) A tak niedługo jak pójdziecie na spacerek i dmuchnie wiatr Tomecki poleci jak piórko nie wiadomo gdzie :eviltong:

Posted

lourdnes napisał(a):
No może jak tak latasz :evil_lol: A ucałować małża? pogłaskać , plecki wymasować i już apetycik mu wróci ;) A tak niedługo jak pójdziecie na spacerek i dmuchnie wiatr Tomecki poleci jak piórko nie wiadomo gdzie :eviltong:

Hahaha, będziemy łapac Tomeckiego, bo może i do W-wy zaleci...;)

Pzd.

Posted

Jesooo,jak można frytek nie solić?!
Cienka,jak by Tomecki odfrunął,to sprawdź dokąd wiatr wieje.Bo może akurat w moją stronę,to sieci rozwinę,coby za daleko nie poleciał.

Posted

Spoko tomecki jeszcze się trzyma ziemi:eviltong:

A frytki normalnie wrzucasz frytki na talerz i posykujesz słodką papryką w proszku mhmmmm. Nawet Tomek czasem rezygnuje z soli na rzecz papryczki :razz:

Posted

lourdnes napisał(a):
Wszystko mozliwe jak dalej nie będzie jadł- razem z Jogim przylecą :evil_lol:

O, to musze uważać na Jogiego, bo u mnie ostatnio sajgon z chłopakami...

Cienka napisał(a):
Spoko tomecki jeszcze się trzyma ziemi:eviltong:
A frytki normalnie wrzucasz frytki na talerz i posykujesz słodką papryką w proszku mhmmmm. Nawet Tomek czasem rezygnuje z soli na rzecz papryczki :razz:

To może byc ciekawe rozwiązanie smakowe. Muszę spróbowac, ale...

Buszki napisał(a):
Papryka jest ble.Dla mnie MUSI być sól.Z cukru zrezygnowałam,ale z soli nie dam rady.A już do frytek koniecznie :evil_lol:.

... Buszki, ma rację. Z soli do frytek raczej nie zrezygnuję;)

Pzdr.

Posted

Ja lubię zeby było pierne :diabloti: My z Panciem upodobalismy sobie jedzonko na ostro. Jak kiedys zrobiłam sos czosnkowy na wieczór towarzyski do babki ziemniaczanej to z 6 osób jadły go tylko 2 - ja i Panciu reszta się żaliła ,że mozna ogniem ziać. Psiapsiółka dorobiła na szczęście zestaw łagodny dla reszty:evil_lol: