Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']To może moja nowa fryzurka Ci się spodoba...?

Pzr.[/QUOTE]

Zdecydowanie bardziej, dla mnie wszystko co różowe jest beee ja sie kiedyś dorobie córki to bedzie biegać w koszulce z ciągnikiem a nie z barbie

Posted

[IMG]http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_1139.jpg[/IMG]

[IMG]http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_1140.jpg[/IMG]

test nowej czołówki ;)

Posted

[quote name='Cienka']Zdecydowanie bardziej, dla mnie wszystko co różowe jest beee ja sie kiedyś dorobie córki to bedzie biegać w koszulce z ciągnikiem a nie z barbie[/QUOTE]
... i bawiła się samochodzikami:) To może od razu zróbcie sobie bliźniaki, co?

[quote name='gosiaja']
test nowej czołówki ;)[/QUOTE]
Nonono, na wieczorne spacerki w sam, raz!
[url]http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_1139.jpg[/url]

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']... i bawiła się samochodzikami:) To może od razu zróbcie sobie bliźniaki, co?

A co złego w samochodzikach ja do dziś marze o dużym Jeepie zdalnie sterowanym

Normalnie jak byś zgadła i to wcale nie są pobożne życzenia w naszym przypadku obciążenie genetyczne wskazuje na posiadanie bliźniaków w jakiś 80%

Ale to nic my się lubujemy w dwójkach 2 śluby, 2 psy nawet mieszkamy w bliźniaku więc coś jest na rzeczy.

Posted

[quote name='Asiaczek']Kurczę, zawsze chciałam miec bliźniaki.... Niestety, juz raczej nie będe miała;)
3mam kciukaski za bliźnięta:)

pzdr.[/QUOTE]

O kurka, ile to roboty!!!!!!!!

Miłego piątku:):)

Posted

[quote name='M&S']O kurka, ile to roboty!!!!!!!!

Miłego piątku:):)[/QUOTE]

Dlatego trzeba się do tego przygotowac jak by się szło na wojnę:mad: 3 lata z życia gwarantowane. Narazie sa czteroneżne dzieciaki :eviltong: choć podczas obiadu po ślubie goście komentowali, ze młoda para kupuje nowego psa(czyt. Jogiego) zamiast postarać sie o dzieci zwłaszcza że juz kupili dom i mają warunki.

Posted

[quote name='gosiaja']na wszystko ma swój czas
najpierw zwierzaki przecież ktoś musi informować rodziców że dzieci się już przebudziły[/QUOTE]

[FONT=Tahoma]Jak na razie to Jogi jak Pina się zerwie i poleci na wioskę lub demoluje kwiatki przychodzi na skargę. Pina nie jest taką donosicielką ;p[/FONT]

[quote name='Asiaczek']Też mi się tak wydaje. Każde ważne wydarzenie MUSI mieć swój czas:)

Pzdr.[/QUOTE]

[FONT=Calibri][SIZE=3]Mamy wygodną wymówkę, że nie chcemy robić obciachu starszym braciom mój 34 lata 4 lata małżeństwa w posiadaniu Pies (kundel) , a Tomka 30 lat i 5 lat małżeństwa i w posiadaniu Kot (dachowiec).[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Calibri]I tak jesteśmy lepsi :cool3:[/FONT][/SIZE]

Posted

[quote name='Cienka']
[FONT=Calibri][SIZE=3]Mamy wygodną wymówkę, że nie chcemy robić obciachu starszym braciom mój 34 lata 4 lata małżeństwa w posiadaniu Pies (kundel) , a Tomka 30 lat i 5 lat małżeństwa i w posiadaniu Kot (dachowiec).[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Calibri]I tak jesteśmy lepsi :cool3:[/FONT][/SIZE][/QUOTE]
Hahaha, dobre...

pzdr.