Asiaczek Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 gosiaja napisał(a):Kupiłam sobie w prezencie na urodziny Canona 450D + obiektyw 18-55mm Kit + 18-200mm taka mała zabawka ale muszę się jeszcze nauczyć robić nim zdjęcia Ooooo, to witaj w Klubie Canon'ierek!!! Na pewno będziesz zadowolona z tego aparatu (tez taki mam + dokupiłam jeszcze mocniejszy obiektyw + flesz). Ja nadal nie znam wszystkich funkcji tego aparatu, nie wszystko rozumiem, co tam w instrukcji napisane. Ale jakoś sobie radzę.:lol: Pzdr. Quote
Kaya Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 No no ja tu widze same nowości :cool3: Teraz z nowym aparatem to mam nadzieje że dużo fotek narobisz i oczywiście nam pokarzesz, ja narazie zmykam do Sopotu i niestety znowu do książek :-( Quote
jamnicze Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Zmiana garnituru :diabloti: http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_0982.jpg No to może następnym razem po wizycie Morka Saidi nie będzie miała szyi jak po spotkaniu z wampirkiem :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Jak widać, Sajdi, a w szczególności, jej szyja, bardzo pomogły Morkowi zrzucic "stary" garnitur ząbków...:evil_lol: Nie ma to jak starsza siostra/ciocia/czy jakoś tam. Nie wiem, policzcie, kim dla Sajdi jest Morek... Pzdr. Quote
jamnicze Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Asiaczek napisał(a):Jak widać, Sajdi, a w szczególności, jej szyja, bardzo pomogły Morkowi zrzucic "stary" garnitur ząbków...:evil_lol: Nie ma to jak starsza siostra/ciocia/czy jakoś tam. Nie wiem, policzcie, kim dla Sajdi jest Morek... Pzdr. Już policzone :razz: - od strony mamusi, to siostrzeniec - od tatusia, to kuzyn ;) Quote
gosiaja Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 :) myślę że szyja Sajdi będzie w lepszym stanie staram się też dawać Morkowi twardsze rzeczy do gryzienia żeby na nich gubił zęby a nie na kuzynce ;) Quote
gosiaja Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 Asiaczek napisał(a):I prawidłowo! Ale wiesz, szyja kuzynkowo-siostrzenicowa jest zdecydowanie lepszym obiektem do gryzienia i łapania, niz kosteczki...:evil_lol: wiem wiem ale trzeba oszczędzać szyję kuzynki bo może potem nie bedzie chciała się bawić Quote
Asiaczek Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 jamnicze napisał(a):Już policzone :razz: - od strony mamusi, to siostrzeniec - od tatusia, to kuzyn ;) O, jaka szybka! I zdolna!!!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 gosiaja napisał(a)::) myślę że szyja Sajdi będzie w lepszym stanie staram się też dawać Morkowi twardsze rzeczy do gryzienia żeby na nich gubił zęby a nie na kuzynce ;) I prawidłowo! Ale wiesz, szyja kuzynkowo-siostrzenicowa jest zdecydowanie lepszym obiektem do gryzienia i łapania, niz kosteczki...:evil_lol: Quote
M&S Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 [quote name='gosiaja']c.d. ojej jaki Morek juz duży urósł :crazyeye: dobrze się chba bawili...ale ciocia Sajdi rozłożyął go na łopatki :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 gosiaja - cudna fotka!:loveu: http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_1073.jpg Od razu mówię, że kradnę ją na moją www!:lol: Edit: juz ukradłam i wstawiłam...:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 deer_1987 napisał(a):a ja juz bylam zobaczyc gdzie dokladnie wstawilas :diabloti: Hahaha, wcale nie ukrywałam miejsca, do którego kradnę tę fotkę.:lol: Pzdr. Quote
taxelina Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Asiaczek napisał(a):Edit: juz ukradłam i wstawiłam...:lol: Pzdr. a ja juz bylam zobaczyc gdzie dokladnie wstawilas :diabloti: Quote
gosiaja Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 :) tak zdjęcie jest fajna Morek uczy się od ciotki jak podgryzać trawkę ;) Quote
cropka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 To i ja wrzucę chociaż te udane dwa :roll: Małą wariacja :razz: I trochę odkolorowane ;-) Quote
Asiaczek Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Ooooo, jaka zdolniacha! Bardzo ciekawe efekty otrzymaś... Pzdr. Quote
gosiaja Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 fajne zdjęcia cropka wielkie dzięki :modla: :happy1: Quote
jamnicze Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Saidi też wróciła zmęczona i miałam trochę spokoju i mogłam popracować ;) Quote
gosiaja Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Asiaczek']gosiaja - gdzie się zapodziałaś? Pzdr. jestem jestem jeszcze nie zginęłam Quote
Recommended Posts