Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Deer - masz prace na lipiec? super!
pzdr.
jeszcze nie do konca dograne ze wiem ile ale wiem gdzie i to nie bedzie duzo godzin np 5(6)-11. no i tylko sprzatanie... ale wazne ze kasa na sterylke bedzie :D bo ja juz sobie szkole (i pozyczke w czasie szkoly co idzie na rachunki) zalatwilam io nagle zadzownili ze potrzebuja pomocy w 2 miejsach

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Oby się dograło do końca:)
Pzdr.[/QUOTE]
Ma dzisiaj do mnie zadzownic dziewczyna bo moze juz w nastepnym tygodniu potrzebuje tak to 28-31 tydzien (w szwecji podaje sie tygodnie zamiast dat :D) na pewno

Posted

Ja nawet nie mogę zachęcić Cię do urlpu w W-wie, bo jednak każdy ma jakieś swoje plany. Ale myslę tutajo kilku dniach pobytu. Możnaby wtedy spotkac się z M&S, Hiro, Agappe (jak będzie w PL) i innymi, jeśli zechcą...

Pzdr.

Posted

ja tak sobie myślałam (bo mamy rodzinę w Łomży) że może moja mama będzie chciała pojechać do brata to bym ją zawiozła
i podjechała do was w odwiedziny, jakby nie było to trochę bliżej niż odeonie
zobaczymy co wyjdzie

Posted

O, dobry pomysł... Daj znac, jak juz coś bliżej ustalicie.
U mnie warunki nadal spartańskie, ale usiąść się da i cos zjeść tez. Nawet przenocowac można;)

Pzdr.

Posted

[quote name='gosiaja']dziś nie mam takiej opcji
muszę przy aucie parę rzeczy zrobić[/QUOTE]
Rozumiem :) nas wczoraj TZ zawiozl na "agility" (zamkniety teren klubu psiego gdzie sa tez przeszkody agility), ja z psami w srodku a on sie zajal grzebaniem przy samochodzie :) dzieki temu mial robote i sie nie nudzil :D

Posted

no ja właśnie mam problem co z chłopakami zrobić jak ja będę grzebać
bo mama teraz się wczasuje i oni sami siedzą jak ja w pracy a potem to nie chciała bym żeby znów sami siedzieli
więc chyba też pomogą przy aucie

Posted

to nie tak że się popsuł
ja sobie wymyśliłam żeby założyć do niego podświetlenie stacyjki
tak to mniej więcej wygląda
[IMG]http://www.autogaleria.pl/fotografie/chevrolet/chevrolet_epica_2.0_lt_2006_15_s.jpg[/IMG] to jest z leganzy ja mam lanosa

i z bratem żeśmy założyli :)

a chłopaki byli z nami trochę na podwórku a trochę przy aucie