taxelina Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Asiaczek']Deer - masz prace na lipiec? super! pzdr. jeszcze nie do konca dograne ze wiem ile ale wiem gdzie i to nie bedzie duzo godzin np 5(6)-11. no i tylko sprzatanie... ale wazne ze kasa na sterylke bedzie :D bo ja juz sobie szkole (i pozyczke w czasie szkoly co idzie na rachunki) zalatwilam io nagle zadzownili ze potrzebuja pomocy w 2 miejsach Quote
taxelina Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Asiaczek']Oby się dograło do końca:) Pzdr.[/QUOTE] Ma dzisiaj do mnie zadzownic dziewczyna bo moze juz w nastepnym tygodniu potrzebuje tak to 28-31 tydzien (w szwecji podaje sie tygodnie zamiast dat :D) na pewno Quote
taxelina Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='gosiaja']życzę oby praca była :)[/QUOTE] Dziekuje! To ja Tobie zycze urlopu albo choc chwili wolnego! bo juz dawno fotek chlopakow nie widzialam! Quote
Asiaczek Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Tak, tak,t eż zyczę urlopu z opcją przyjazdu do W-wy:) Pzdr. Quote
gosiaja Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 przemyślę tą sprawę ale ja nie lobię spędzać urlopu w mieście Quote
Asiaczek Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Ja nawet nie mogę zachęcić Cię do urlpu w W-wie, bo jednak każdy ma jakieś swoje plany. Ale myslę tutajo kilku dniach pobytu. Możnaby wtedy spotkac się z M&S, Hiro, Agappe (jak będzie w PL) i innymi, jeśli zechcą... Pzdr. Quote
gosiaja Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 ja tak sobie myślałam (bo mamy rodzinę w Łomży) że może moja mama będzie chciała pojechać do brata to bym ją zawiozła i podjechała do was w odwiedziny, jakby nie było to trochę bliżej niż odeonie zobaczymy co wyjdzie Quote
Asiaczek Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 O, dobry pomysł... Daj znac, jak juz coś bliżej ustalicie. U mnie warunki nadal spartańskie, ale usiąść się da i cos zjeść tez. Nawet przenocowac można;) Pzdr. Quote
gosiaja Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 :) ok jak będę coś więcej wiedzieć to dan znać Quote
gosiaja Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 A dziękujemy również życzymy miłego czwartku :) Quote
taxelina Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Bedzie sie mozna tu spodziewac zdjec dzis? obojetne czy stare czy nowe! Quote
gosiaja Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 dziś nie mam takiej opcji muszę przy aucie parę rzeczy zrobić Quote
taxelina Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='gosiaja']dziś nie mam takiej opcji muszę przy aucie parę rzeczy zrobić[/QUOTE] Rozumiem :) nas wczoraj TZ zawiozl na "agility" (zamkniety teren klubu psiego gdzie sa tez przeszkody agility), ja z psami w srodku a on sie zajal grzebaniem przy samochodzie :) dzieki temu mial robote i sie nie nudzil :D Quote
gosiaja Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 no ja właśnie mam problem co z chłopakami zrobić jak ja będę grzebać bo mama teraz się wczasuje i oni sami siedzą jak ja w pracy a potem to nie chciała bym żeby znów sami siedzieli więc chyba też pomogą przy aucie Quote
gosiaja Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 byłam u brata on nie ma ogródka ale już zrobione Quote
Asiaczek Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Samochodzik juz działa i nic mu nie dolega? Eh, złota rączka z Ciebie:) A jak chłopcy w tym czasie? Napsocili...? Pzdr. Quote
gosiaja Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 to nie tak że się popsuł ja sobie wymyśliłam żeby założyć do niego podświetlenie stacyjki tak to mniej więcej wygląda [IMG]http://www.autogaleria.pl/fotografie/chevrolet/chevrolet_epica_2.0_lt_2006_15_s.jpg[/IMG] to jest z leganzy ja mam lanosa i z bratem żeśmy założyli :) a chłopaki byli z nami trochę na podwórku a trochę przy aucie Quote
M&S Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Lał, ale będzie fajnie w samochodziku;) Dobrego dnia!!!! Quote
gosiaja Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 tak tuning, ja lobię coś tam porobić a jak brat jest to tym bardziej bo jak nie wiem czegoś to jest kogo podpytać Quote
Recommended Posts