M&S Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='gosiaja']byliśmy w borach zawieść parę rzeczy[/QUOTE] To fajnie:) A fotki będą? Quote
gosiaja Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 nie robiłam żadnych zdjęć nie chciało mi się aparatu wyciągać Quote
M&S Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 [quote name='gosiaja']nie robiłam żadnych zdjęć nie chciało mi się aparatu wyciągać[/QUOTE] Aha, to szkoda. Ale tak też bywa... Quote
taxelina Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Ostatnio cos nie jestes na Ty z aparatem... Ja zapraszam na morze bez fal do nas :D Quote
Asiaczek Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 gosiaja - jakis leniuszek Ciebie ogarnął, czy jak...? pzdr. Quote
gosiaja Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 a jakoś tak lenistwo mnie ogarnęło może też dlatego że za bardzo nie ma kiedy odpocząć Quote
Asiaczek Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 No tak. Ja na moje zmęczenie patrzę z trochę innej perspektywy... No i mnie się już nigdzie nie spieszy:) pzdr. Quote
M&S Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Asiaczek']No i mnie się już nigdzie nie spieszy:) pzdr.[/QUOTE] Szczęściara:cool3: Quote
gosiaja Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 ja to nawet jeszcze urlopu sobie nie zaplanowałam kiedy pójdę ale chyba muszę nad tym pomyśleć, bo coraz mniej mi się chce Quote
Asiaczek Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Tak, tak, pomyśl koniecznie nad urlopem. Może uda się tak to zorganizowac, że na parę dni do w-wy wskoczysz...? pzdr. Quote
jamnicze Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 No ładnie, parę dni mnie nie był, myślę sobie, to teraz na pewno zobaczę fotki z naszego spaceru, a tu co? Bryndza! Hej gosiaja pokaż fotki, no pokaż ... Quote
Asiaczek Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 jamnicze, a Wam udało się porobic jakieś ciekawe fotki w Marijampolu...? Pytam, bo ja mam problemy ze wstawianiem zdjęć. Ostatnio wstawiałam z netbooka, ale i on coś nie teges... nie wiem, może upały mu zaszkodziły...? Muszę wezwać na pomoc pana R. (mojego ratownika od kompów) i zobaczymy, co powie... pzdr. Quote
cropka Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='Asiaczek']jamnicze, a Wam udało się porobic jakieś ciekawe fotki w Marijampolu...? Pytam, bo ja mam problemy ze wstawianiem zdjęć. Ostatnio wstawiałam z netbooka, ale i on coś nie teges... nie wiem, może upały mu zaszkodziły...? Muszę wezwać na pomoc pana R. (mojego ratownika od kompów) i zobaczymy, co powie... pzdr. Może prześlij mi na maila, a ja powrzucam po pracy do Waszej galerii? Czekam i czekam na te zdjęcia :lol:. Quote
Asiaczek Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 [quote name='cropka']Może prześlij mi na maila, a ja powrzucam po pracy do Waszej galerii? Czekam i czekam na te zdjęcia :lol:.[/QUOTE] Cropka - naprawdę znalazłabyś czas na fotki? O, to super. Postaram się dzisiaj je przesłać. Juz teraz, awansem, dziękuję:):buzi: Ale jeszcze dzisiaj, w ciągu dnia, spróbuję wrzucić fotki przez netbook'a, zobaczymy. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 óNo i widzisz, jak ta względność czasu na nas wpływa...? Jeszcze się pokłócimy albo co:evil_lol:... Pzdr. Quote
taxelina Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 no leci ten czas... dopiero co byl poniedzialek.. potem lipiec mi na pracy zleci szybko Quote
Recommended Posts