Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mi zawsze mówili że jest mnie wszędzie pełno
mój drużynowy narzekał (dowiedziałam się oczywiście po latach) że nie mógł nic zaplanować bo ja zawsze się kręciłam i za dużo słyszałam

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak ja nie lobię zmieniać karmy

czy taka będzie dobra
[FONT=Verdana]Josera High Energy dla psów o zwiększonej aktywności.Josera Emotion High Energy z dodatkiem łososia i delikatnego mięsa drobiowego jest bogata w energię, białko i witaminy. Skład i parametry karmy zostały dobrane przez specjalistów tak, aby zapewnić optymalną wydajność dorosłych psów użytkowych i pracujących. Dodatek mączki z małży - źródła chondroityny i glukozaminy, zapewnia prawidłowe funkcjonowanie kośćca, stawów i chrząstek stawowych, co przy przeciążeniach wynikających z intensywnego użytkowania psa, ma duże znaczenie. Josera Emotion High Energy jest również znakomitym rozwiązaniem, pomagającym w utrzymaniu właściwej kondycji hodowlanej suk. Jako wytrawni hodowcy psów możecie Państwo stosować Josera Emotion High Energy w połączeniu z [/FONT][FONT=Verdana]Josera Emotion Family[/FONT][FONT=Verdana] lub [/FONT][FONT=Verdana]Josera Emotion SensiPlus[/FONT][FONT=Verdana] tak, aby zapewnić pokrycie indywidualnych potrzeb Państwa psa. Josera Emotion High Energy to szansa na sukces Państwa psa. Państwa pies jest bardzo aktywny i potrzebuje karmy, która zapewni mu siłę i odpowiednią kondycję. [/FONT] [FONT=verdana]Josera Emotion High Energy - wydajna karma dla aktywnego psa.

albo ta

[/FONT]
[FONT=verdana]Josera Emotion Festival dla najbardziej wymagających. Dodatek łososia, ryżu i pysznego sosu sprawi, że Josera Emotion Festival szybko stanie się przysmakiem Państwa ulubieńca. Karma jest optymalnym rozwiązaniem dla psów smakoszy i może być stosowana dla psów domowych oraz psów towarzyszących o przeciętnym zapotrzebowaniu na energię. Można ją podawać w postaci suchej lub mokrej, dostosowując formę do oczekiwań psa. Dodatek sosu umożliwia łagodne przejście z karmy suchej na mokrą. Karma sprzyja zachowaniu zdrowych, mocnych zębów. Josera Emotion Festival zaspokoi potrzeby najbardziej wybrednych psów. Josera Emotion Festival - wyszukany smak i zdrowie w jednym.

Josera Emotion Festival. Dla wymagającego psa[/FONT]
. [FONT=verdana]Jeśli Państwa pies jest wybredny i ma wyszukany gust kulinarny, Josera Emotion Festival jest karmą dla niego. [/FONT]

Posted

Wydaje się byc OK. A ile ma białka.
Poza tym, jak juz zaczniesz dawać, to zobacz, czy chłopaki za bardzo nie krągleją. Bo ta karma może być rzeczywiście baaaaardzo energetyczna. I wtedy albo zejdź na karmę tej firmy mniej białkowa, mniej energetyczną. Albo mniej karmy im dawaj...

pzdr.

Posted

karmiłam chłopaków husse ale też przestali ją jeść a przy zmianie na inną karmę mieli problemy z żołądkiem chodź przechodziłam na inną stopniowo
i powiedziałam sobie nigdy więcej karmy husse

Posted

[quote name='gosiaja']karmiłam chłopaków husse ale też przestali ją jeść a przy zmianie na inną karmę mieli problemy z żołądkiem chodź przechodziłam na inną stopniowo
i powiedziałam sobie nigdy więcej karmy husse
Ja ich karmy nie mialam. Chwale sobie http://www.olivers-petfood.eu/

http://www.olivers-petfood.se/
(wczoraj mi smaki od nich przyszly)

Ale teraz i tak karmie prawie barf a sucha karma jest w pojemniku i sluzy jako smaki :)

Posted

[quote name='gosiaja']karmiłam chłopaków husse ale też przestali ją jeść a przy zmianie na inną karmę mieli problemy z żołądkiem chodź przechodziłam na inną stopniowo
i powiedziałam sobie nigdy więcej karmy husse[/QUOTE]
Ale dlaczego? Nie rozumiem.
Chłopcy jedli Husse, zmieniłas i były sensacje żołądkowe. To jaka jest tutaj wina Husse...?

pzdr.

Posted

a zmieniałam na acanę którą jedzą i nie mam problemów
ale czytałam o HUSSE różne rzeczy. że psy chudły chodź jadły tyle ile trzeba
może rzeczywiście czegoś chłopaki się najedli na dworze ale ja się zraziłam i będę omijać tą karmę

Posted

[quote name='gosiaja']Witamy piątkowo

coś nie tak z pogodą bo zasypiam

Witanko :razz:
Oj nic nie mó o pogodzie, chyba coś z ciśnieniem, ledwo dziś chodzę...hmm posunę się nawet do stwierdzenia, że ledwo pełznę :lol:.
Ale za to dzięki kiepskiej pogodzie wczoraj widziałam ze swojego okna najpiękniejszą tęczę w życiu.
Zdjęcie nie oddaje jej piękna, ale reszte można sobie wypbrazić.
http://img713.imageshack.us/img713/3587/tczam.jpg

Posted

[quote name='cropka']Witanko :razz:
Oj nic nie mó o pogodzie, chyba coś z ciśnieniem, ledwo dziś chodzę...hmm posunę się nawet do stwierdzenia, że ledwo pełznę :lol:.
Ale za to dzięki kiepskiej pogodzie wczoraj widziałam ze swojego okna najpiękniejszą tęczę w życiu.
Zdjęcie nie oddaje jej piękna, ale reszte można sobie wypbrazić.
http://img713.imageshack.us/img713/3587/tczam.jpg

świetna ta tęcza też widziała, wczoraj tęcze z okna ale nie taką ładną jak twoja