gosiaja Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 mi zawsze mówili że jest mnie wszędzie pełno mój drużynowy narzekał (dowiedziałam się oczywiście po latach) że nie mógł nic zaplanować bo ja zawsze się kręciłam i za dużo słyszałam Quote
Asiaczek Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 ... no i doczekałaś się, że Morki tez takie sa:) pzdr. Quote
gosiaja Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 jak ja nie lobię zmieniać karmy czy taka będzie dobra [FONT=Verdana]Josera High Energy dla psów o zwiększonej aktywności.Josera Emotion High Energy z dodatkiem łososia i delikatnego mięsa drobiowego jest bogata w energię, białko i witaminy. Skład i parametry karmy zostały dobrane przez specjalistów tak, aby zapewnić optymalną wydajność dorosłych psów użytkowych i pracujących. Dodatek mączki z małży - źródła chondroityny i glukozaminy, zapewnia prawidłowe funkcjonowanie kośćca, stawów i chrząstek stawowych, co przy przeciążeniach wynikających z intensywnego użytkowania psa, ma duże znaczenie. Josera Emotion High Energy jest również znakomitym rozwiązaniem, pomagającym w utrzymaniu właściwej kondycji hodowlanej suk. Jako wytrawni hodowcy psów możecie Państwo stosować Josera Emotion High Energy w połączeniu z [/FONT][FONT=Verdana]Josera Emotion Family[/FONT][FONT=Verdana] lub [/FONT][FONT=Verdana]Josera Emotion SensiPlus[/FONT][FONT=Verdana] tak, aby zapewnić pokrycie indywidualnych potrzeb Państwa psa. Josera Emotion High Energy to szansa na sukces Państwa psa. Państwa pies jest bardzo aktywny i potrzebuje karmy, która zapewni mu siłę i odpowiednią kondycję. [/FONT] [FONT=verdana]Josera Emotion High Energy - wydajna karma dla aktywnego psa. albo ta [/FONT][FONT=verdana]Josera Emotion Festival dla najbardziej wymagających. Dodatek łososia, ryżu i pysznego sosu sprawi, że Josera Emotion Festival szybko stanie się przysmakiem Państwa ulubieńca. Karma jest optymalnym rozwiązaniem dla psów smakoszy i może być stosowana dla psów domowych oraz psów towarzyszących o przeciętnym zapotrzebowaniu na energię. Można ją podawać w postaci suchej lub mokrej, dostosowując formę do oczekiwań psa. Dodatek sosu umożliwia łagodne przejście z karmy suchej na mokrą. Karma sprzyja zachowaniu zdrowych, mocnych zębów. Josera Emotion Festival zaspokoi potrzeby najbardziej wybrednych psów. Josera Emotion Festival - wyszukany smak i zdrowie w jednym. Josera Emotion Festival. Dla wymagającego psa[/FONT]. [FONT=verdana]Jeśli Państwa pies jest wybredny i ma wyszukany gust kulinarny, Josera Emotion Festival jest karmą dla niego. [/FONT] Quote
Asiaczek Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Wydaje się byc OK. A ile ma białka. Poza tym, jak juz zaczniesz dawać, to zobacz, czy chłopaki za bardzo nie krągleją. Bo ta karma może być rzeczywiście baaaaardzo energetyczna. I wtedy albo zejdź na karmę tej firmy mniej białkowa, mniej energetyczną. Albo mniej karmy im dawaj... pzdr. Quote
gosiaja Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 [FONT=Verdana]Josera High Energy[/FONT] Quote
Asiaczek Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Skład jest OK. Białka rzeczywiście dosyć sporo,bo 31 %. Ale czy ta karma to będzie TA karma, to juz musisz sama zobaczyć w trakcie i po zjedzeniu woreczka:) Pzdr. Quote
gosiaja Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 ma tylko jeden feler jest pakowana tylko w 15 kg worki Quote
taxelina Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 tez nie mam duzych psow a kupowalam 15 kg bo sie oplacalo potem do pojemnika i starczalo na dlugo :D patrzylas na husse? http://www.psy24.pl/1784-Test-21-karm-dla-psow.html Quote
gosiaja Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 karmiłam chłopaków husse ale też przestali ją jeść a przy zmianie na inną karmę mieli problemy z żołądkiem chodź przechodziłam na inną stopniowo i powiedziałam sobie nigdy więcej karmy husse Quote
taxelina Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='gosiaja']karmiłam chłopaków husse ale też przestali ją jeść a przy zmianie na inną karmę mieli problemy z żołądkiem chodź przechodziłam na inną stopniowo i powiedziałam sobie nigdy więcej karmy husse Ja ich karmy nie mialam. Chwale sobie http://www.olivers-petfood.eu/ http://www.olivers-petfood.se/ (wczoraj mi smaki od nich przyszly) Ale teraz i tak karmie prawie barf a sucha karma jest w pojemniku i sluzy jako smaki :) Quote
Asiaczek Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='gosiaja']karmiłam chłopaków husse ale też przestali ją jeść a przy zmianie na inną karmę mieli problemy z żołądkiem chodź przechodziłam na inną stopniowo i powiedziałam sobie nigdy więcej karmy husse[/QUOTE] Ale dlaczego? Nie rozumiem. Chłopcy jedli Husse, zmieniłas i były sensacje żołądkowe. To jaka jest tutaj wina Husse...? pzdr. Quote
gosiaja Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 nie wiem, tak było potem w taki sam sposób przechodziłam na inne karmy i nie było problemów Quote
Asiaczek Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 gosik - wynika, że to nie jest wina karmy HUSSE tylko tej, na która zmieniałas... Albo ja czegoś nie rozumiem...;) pzdr. Quote
gosiaja Posted June 24, 2010 Author Posted June 24, 2010 a zmieniałam na acanę którą jedzą i nie mam problemów ale czytałam o HUSSE różne rzeczy. że psy chudły chodź jadły tyle ile trzeba może rzeczywiście czegoś chłopaki się najedli na dworze ale ja się zraziłam i będę omijać tą karmę Quote
gosiaja Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 Witamy piątkowo coś nie tak z pogodą bo zasypiam Quote
cropka Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='gosiaja']Witamy piątkowo coś nie tak z pogodą bo zasypiam Witanko :razz: Oj nic nie mó o pogodzie, chyba coś z ciśnieniem, ledwo dziś chodzę...hmm posunę się nawet do stwierdzenia, że ledwo pełznę :lol:. Ale za to dzięki kiepskiej pogodzie wczoraj widziałam ze swojego okna najpiękniejszą tęczę w życiu. Zdjęcie nie oddaje jej piękna, ale reszte można sobie wypbrazić. http://img713.imageshack.us/img713/3587/tczam.jpg Quote
M&S Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 [quote name='cropka'] Ale za to dzięki kiepskiej pogodzie wczoraj widziałam ze swojego okna najpiękniejszą tęczę w życiu. Zdjęcie nie oddaje jej piękna, ale reszte można sobie wypbrazić. http://img713.imageshack.us/img713/3587/tczam.jpg Piękna, aż dech zapiera:):) Quote
gosiaja Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 [quote name='cropka']Witanko :razz: Oj nic nie mó o pogodzie, chyba coś z ciśnieniem, ledwo dziś chodzę...hmm posunę się nawet do stwierdzenia, że ledwo pełznę :lol:. Ale za to dzięki kiepskiej pogodzie wczoraj widziałam ze swojego okna najpiękniejszą tęczę w życiu. Zdjęcie nie oddaje jej piękna, ale reszte można sobie wypbrazić. http://img713.imageshack.us/img713/3587/tczam.jpg świetna ta tęcza też widziała, wczoraj tęcze z okna ale nie taką ładną jak twoja Quote
Asiaczek Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 Cropka - tęcza - przepiękna! Oby była zwiastunem dobrych wieści:) pzdr. Quote
gosiaja Posted June 26, 2010 Author Posted June 26, 2010 dziękujemy i miłej nocki chłopaki padli i śpią Quote
Recommended Posts