Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gosiaja napisał(a):
dziękuje
niestety nie udało się popływać
i oczy mi się same zamykają a dziś są kości i mam nadzieję że dotrwam
No i...? dotrwałaś?

Ja nie szczepię na boreliozę, ale Ty z chłopakami więcej bywasz w lasach i w krzaczorach...Może warto.
Ja jeszcze dopytam moja pania wetkę. Jutro (środa u niej będę) więc się dowiem co i jak.

pzdr.

Pzdr.

Posted

Ja oglądałam może ze 2 odcinki...
Bo u mnie to jest tak: kłade się do łóżka, ustawiam zgaszenie TV na ok. 15 minut, gaszę światło, przykrywam się kołderką i.... budzę sie o 5-tej rano dnia następnego. Tak wygląda moje oglądanie filmów nocną porą:)

pzdr.

Posted

gosiaja napisał(a):
przemyślę tą trawę w rolkach :)

U mnie na działce w trawnik wlazł mech, tak że też myśleliśmy nad skopaniem i zasianiem na nowo. W sklepie kupiłyśmy przez przypadek jakąś odżywkę która zwalcza mech w trawnikach - i teraz ojciec nie nadąża z koszeniem :) Także jakby co to może też poszukaj jakiejś odżyweczki. :roll:
Miłego wieczorku.
Pzdr

Posted

moim chłopakom znudziła się już karma z Acany jak nie ma czeoś wiecej to suchej nie jedzą
ostatnio jak mi zabrakło (kurier jechał 3 dni) to kupiłam im pedigree bo nic innego w osiedlowym sklepie nie było a reszta zamknięta, to wcinali jak szaleni i zastanawiam się czy nie zacząć karmić ich pedigree

Posted

A może to przez te upały zmniejszył im się apetyt. Saidi też bardziej kręci nosem.
Chociaż na spacerze kulko wcina aż miło i jeszcze się ich domaga, a po przyjściu ze spaceru choć ma to samo w misce, to kręci nosem.

Posted

gosiaja napisał(a):
moim chłopakom znudziła się już karma z Acany jak nie ma czeoś wiecej to suchej nie jedzą
ostatnio jak mi zabrakło (kurier jechał 3 dni) to kupiłam im pedigree bo nic innego w osiedlowym sklepie nie było a reszta zamknięta, to wcinali jak szaleni i zastanawiam się czy nie zacząć karmić ich pedigree

Ja też daję od czasu do czasu Pedigree Pal Junior i nigdy nie miałam problemów...
Polecam też karmę Josera, moim baaaardzo smakuje. No i Hussy...

jamnicze napisał(a):
A może to przez te upały zmniejszył im się apetyt. Saidi też bardziej kręci nosem.
Chociaż na spacerze kulko wcina aż miło i jeszcze się ich domaga, a po przyjściu ze spaceru choć ma to samo w misce, to kręci nosem.

Jak się naje na spacerze, to nie dziwota, że potem w domu nie chce...:)

Pzdr.

Posted

Witanko baski :p. Misiek też zawsze na lato robił strajk głodowy, choć on to generalnie mało co jadł. Ostatnio się rozżarła bestia jedna, aż w szoku jestem - sypię karmę, a on zjada :crazyeye: dziwny widok.
Ja też się zastanawiam nad Joserą, próbki Josery Festival pochłonął aż miło. Na razie wcina Pro Plana.

Posted

Dzień Doberek :)

w weekend żeśmy się lenili no dobra chłopaki się leniły
a ja byłam z soboty na niedzielę na zobowiązaniu w borach tucholskich
już zapomniałam jak fajnie jeździ się po nocy takie puste drogi
tylko jakiś pan nadleśniczy w stanie miał do nas pretensje że mu po lesie jeździmy

i to by było na tyle

jak się obrobię to postaram się wstawić zdjęcia z czwartkowego spaceru do piątku

Posted

[quote name='gosiaja']Dzień Doberek :)
w weekend żeśmy się lenili no dobra chłopaki się leniły
a ja byłam z soboty na niedzielę na zobowiązaniu w borach tucholskich
już zapomniałam jak fajnie jeździ się po nocy takie puste drogi
tylko jakiś pan nadleśniczy w stanie miał do nas pretensje że mu po lesie jeździmy
i to by było na tyle
jak się obrobię to postaram się wstawić zdjęcia z czwartkowego spaceru do piątku[/QUOTE]
No tak. To byo do przewidzenia. Ty nie usiedzisz długo w jednym miejscu...
W czasach mojej młodości mówiono, że ktoś ma robaki w d....;)

Pzdr.