jamnicze Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 No to szkoda, że się nie udało, ale co się odwlecze, to ... tym większa później przyjemniść Quote
gosiaja Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Aziz wczoraj zaliczył szczepienie na wściekliznę i pan proponował nam jeszcze na boreliozę ale nie miałam tyle kasy przy sobie miłego wtorku :) Quote
Asiaczek Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 gosiaja napisał(a):dziękuje niestety nie udało się popływać i oczy mi się same zamykają a dziś są kości i mam nadzieję że dotrwamNo i...? dotrwałaś? Ja nie szczepię na boreliozę, ale Ty z chłopakami więcej bywasz w lasach i w krzaczorach...Może warto. Ja jeszcze dopytam moja pania wetkę. Jutro (środa u niej będę) więc się dowiem co i jak. pzdr. Pzdr. Quote
gosiaja Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 w połowie kości poszłam spać i niestety nie wiem jak się skończyły Quote
Asiaczek Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Ja oglądałam może ze 2 odcinki... Bo u mnie to jest tak: kłade się do łóżka, ustawiam zgaszenie TV na ok. 15 minut, gaszę światło, przykrywam się kołderką i.... budzę sie o 5-tej rano dnia następnego. Tak wygląda moje oglądanie filmów nocną porą:) pzdr. Quote
bety Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 gosiaja napisał(a):przemyślę tą trawę w rolkach :) U mnie na działce w trawnik wlazł mech, tak że też myśleliśmy nad skopaniem i zasianiem na nowo. W sklepie kupiłyśmy przez przypadek jakąś odżywkę która zwalcza mech w trawnikach - i teraz ojciec nie nadąża z koszeniem :) Także jakby co to może też poszukaj jakiejś odżyweczki. :roll: Miłego wieczorku. Pzdr Quote
gosiaja Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 podlewałam odżywką ale nic nie pomogło Quote
bety Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 gosiaja napisał(a):podlewałam odżywką ale nic nie pomogło No to faktycznie do kitu. Pzdr Quote
gosiaja Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 moim chłopakom znudziła się już karma z Acany jak nie ma czeoś wiecej to suchej nie jedzą ostatnio jak mi zabrakło (kurier jechał 3 dni) to kupiłam im pedigree bo nic innego w osiedlowym sklepie nie było a reszta zamknięta, to wcinali jak szaleni i zastanawiam się czy nie zacząć karmić ich pedigree Quote
jamnicze Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 A może to przez te upały zmniejszył im się apetyt. Saidi też bardziej kręci nosem. Chociaż na spacerze kulko wcina aż miło i jeszcze się ich domaga, a po przyjściu ze spaceru choć ma to samo w misce, to kręci nosem. Quote
Asiaczek Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 gosiaja napisał(a):moim chłopakom znudziła się już karma z Acany jak nie ma czeoś wiecej to suchej nie jedzą ostatnio jak mi zabrakło (kurier jechał 3 dni) to kupiłam im pedigree bo nic innego w osiedlowym sklepie nie było a reszta zamknięta, to wcinali jak szaleni i zastanawiam się czy nie zacząć karmić ich pedigree Ja też daję od czasu do czasu Pedigree Pal Junior i nigdy nie miałam problemów... Polecam też karmę Josera, moim baaaardzo smakuje. No i Hussy... jamnicze napisał(a):A może to przez te upały zmniejszył im się apetyt. Saidi też bardziej kręci nosem. Chociaż na spacerze kulko wcina aż miło i jeszcze się ich domaga, a po przyjściu ze spaceru choć ma to samo w misce, to kręci nosem. Jak się naje na spacerze, to nie dziwota, że potem w domu nie chce...:) Pzdr. Quote
gosiaja Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 Dzień dobry :) muszę spróbować z tymi innymi karmami może miesiąc taka i miesiąc taka zobaczę Quote
jamnicze Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 ja właśnie ostatnio daję na przemian Acanę i Josserę. Quote
cropka Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Witanko baski :p. Misiek też zawsze na lato robił strajk głodowy, choć on to generalnie mało co jadł. Ostatnio się rozżarła bestia jedna, aż w szoku jestem - sypię karmę, a on zjada :crazyeye: dziwny widok. Ja też się zastanawiam nad Joserą, próbki Josery Festival pochłonął aż miło. Na razie wcina Pro Plana. Quote
gosiaja Posted June 20, 2010 Author Posted June 20, 2010 cropka, miło Cię widzieć w naszej galerii :) Quote
taxelina Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Pusto tu jakos bez Was i bez zdjec morek i aziz! Quote
gosiaja Posted June 21, 2010 Author Posted June 21, 2010 Witamy :) i miłego poniedziałku życzymy Quote
Asiaczek Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 A co tak skromnie...? Gdzie byliście w weekend...? pzdr. Quote
gosiaja Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Dzień Doberek :) w weekend żeśmy się lenili no dobra chłopaki się leniły a ja byłam z soboty na niedzielę na zobowiązaniu w borach tucholskich już zapomniałam jak fajnie jeździ się po nocy takie puste drogi tylko jakiś pan nadleśniczy w stanie miał do nas pretensje że mu po lesie jeździmy i to by było na tyle jak się obrobię to postaram się wstawić zdjęcia z czwartkowego spaceru do piątku Quote
jamnicze Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 W tym tygodniu na spacer nie dam rady, ale w przyszłym ... ;) Quote
Asiaczek Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='gosiaja']Dzień Doberek :) w weekend żeśmy się lenili no dobra chłopaki się leniły a ja byłam z soboty na niedzielę na zobowiązaniu w borach tucholskich już zapomniałam jak fajnie jeździ się po nocy takie puste drogi tylko jakiś pan nadleśniczy w stanie miał do nas pretensje że mu po lesie jeździmy i to by było na tyle jak się obrobię to postaram się wstawić zdjęcia z czwartkowego spaceru do piątku[/QUOTE] No tak. To byo do przewidzenia. Ty nie usiedzisz długo w jednym miejscu... W czasach mojej młodości mówiono, że ktoś ma robaki w d....;) Pzdr. Quote
Recommended Posts