gosiaja Posted June 5, 2010 Author Posted June 5, 2010 psy padnięte śpią przekopywaliśmy dziś ogródek(znaczy szwagier kopał), bo trawa nie chciała rosnąć i nie mam już na nic siły Quote
gosiaja Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 dziękujemy również życzymy słonecznej niedzieli :) Quote
jamnicze Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Może umówimy się w tygodniu na spacerek? Teraz dni są długie ;) Quote
gosiaja Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 jamnicze z chęcią ale dopiero we wtorek będę wiedziała kiedy autko z warsztatu odbieram i wtedy dam znać kiedy możemy podjechać Quote
gosiaja Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 jakiś deszcze mnie zmoczył a chciałam iść do taty do pracy po truskawki :( Quote
M&S Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 gosiaja napisał(a):jakiś deszcze mnie zmoczył a chciałam iść do taty do pracy po truskawki :( na moje oko będzie u nas burza..... Quote
gosiaja Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 u nas już trochę po-grzmiało ale przez tą pogodę głowa mnie boli a tabletki zostały w domu Quote
Asiaczek Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 gosiaja napisał(a):psy padnięte śpią przekopywaliśmy dziś ogródek(znaczy szwagier kopał), bo trawa nie chciała rosnąć i nie mam już na nic siły Zmęczyłaś się nadzorem, tak? Zrób sobie zapas tbl. w pracym, to w TV gadają, że od środy znowu burze, grady, zawieje... pzdr. Quote
gosiaja Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 nie do końca taki nadzór ja z siostrą grabiłyśmy i rozsypywałyśmy czarnoziem jak mi teraz trawa nie będzie rosła to wszystko betonem zaleje Quote
M&S Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 gosiaja napisał(a): jak mi teraz trawa nie będzie rosła to wszystko betonem zaleje ...to też jest sposób;) A. Quote
M&S Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 deer_1987 napisał(a):no cos takie nijakie to lato.. Jeszcze nie lato.... Doberek :) Quote
taxelina Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Maks i Spark napisał(a):Jeszcze nie lato.... Doberek :) poprzedni tydzien lato bylo :D Quote
gosiaja Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 u nas na razie nie pada a wczoraj to dwa razy zmokłam a psy się chowały pod krzaki (chyba mokro im było) Quote
jamnicze Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Można jeszcze kupić trawę w rolkach :diabloti: Ja miałam szczęście, 1,5 godzinny spacerek z Saidi, a jak wróciłyśmy to dopiero sie rozpadało. Saidi szczęśliwa i zmęczona przespała burzę na tapczanie :) No to czekam na tel. Quote
M&S Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 jamnicze napisał(a):Można jeszcze kupić trawę w rolkach :diabloti: Dobra opcja, popieram:p Quote
M&S Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Cześć chłopaki i Dziewczyno:) Słonecznego dnia!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
gosiaja Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 Witamy :) dziękujemy i również życzymy miłego dnia Quote
Asiaczek Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Jak przezyliście dzisiejszy dzięń? Ja po prostu padłam jak kawka... i do tego przeraźliwy ból głowy... Pzdr. Quote
Recommended Posts