Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie przejmuj się! Ja tez mam pecha: w W-wie w niedzielę jest Dzień Ziemi, a ja prawdopodobnie będę w Opolu na wystawie. Piszę prawdopodobnie, bo może nastapić zmiana sędziego. A jak mi nie podpasuje sędzia - to nici z wyjazdu...

Pzdr.

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja tez!:)
Marzy mi się, aby tki wybieg był niedaleko mojego domu... eh... nic się na to nie zapowiada...

Pzdr.

nasze miasto gada ze kasy nie ma i przeciwne jst wybiegowi a dopiero co w 2009 budzet byl extra 39 milionow...

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja nigdy nie interesowałam się, jaki budżet ma dzielnica Mokotów. Ale byłaby to fajna rzecz dla właścicieli psów, dla psów...
Pzr.

tego niestety nie uwaza nasze miasto. radny ktory tym sie zajmuje sam ma psa ale ma ogrod wiec pisze wszedzie zebys sie poznala z tymi co maja i tam psa spuscic i nie potrzeba wg niego ogrodow. a dopiero co sa plany na nakaz smyczy wszedzie jednoczesnie nie dajac wybiegu i co czlowiek ma zrobic?

Posted

Asiaczek napisał(a):
No, niewiele, albo prawie nic ...
Pzdr.

no zostaje tylko spuszczac i tak - jak sie ma sluchajacego. psa nie zamkniesz na smyczy ciagle kazdy spacer kazdy dzien w roku.... nie kazdy ma samcohod zeby gdzies indziej pojechac.-.

Posted

O, jak fajnie nasze łobuziaki na wybiegu :multi::multi::multi:

Chciałam tylko sprostować, że oba RR, to były psy. Ten 9miesięczny był z nami pierwszy raz i nie pamiętam jego imienia. A drugi, to 3letni Tibor, czasami spotykamy się na spacerze. Natomiast Roda to seterka i nie było jej wtedy z nami.

Gosiaja, a czy mogę kilka zdjęć wstawić u siebie w galerii?