gosiaja Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 stara już jestem i tak mi wypadło z głowy ;) dziękować z pingwinki również życzę miłego dzionka Quote
gosiaja Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 mama dzwoniła przed chwilą że Aziz stwierdził że sobie pobiega bez smycz Quote
M&S Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 gosiaja napisał(a):mama dzwoniła przed chwilą że Aziz stwierdził że sobie pobiega bez smycz ...no proszę jaki samodzielny chłopak Quote
gosiaja Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 no samodzielny ale mama powiedziała że nie będzie z nimi już wychodzić Quote
Asiaczek Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 gosiaja napisał(a):stara już jestem i tak mi wypadło z głowy ;) również życzę miłego dzionka No tak, juz się zaczynasz sypać...;) gosiaja napisał(a):mama dzwoniła przed chwilą że Aziz stwierdził że sobie pobiega bez smycz O, masz... obróżka była za luźna...? Czy płotek za niski...? Pzdr. Quote
M&S Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 gosiaja napisał(a):no samodzielny ale mama powiedziała że nie będzie z nimi już wychodzić ...uuu, głupia sprawa Quote
jamnicze Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Przejdzie jej ;), mój tata za to stwierdził po ostatnim razie jak Saidi go olała (tzn, jego wołanie ;)), że zimą nie będzie jej spuszczał ze smyczy, bo nie chce biegać po tych zaspach, poczeka do wiosny. Ha ha, jakby po trawie był w stanie ją dogonić. No ładnie, teraz jeszcze trudniej będzie odróżnić nasze szczęścia :) http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_9375.jpg Quote
gosiaja Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 [quote name='Asiaczek']No tak, juz się zaczynasz sypać...;) O, masz... obróżka była za luźna...? Czy płotek za niski...? Pzdr. obroża się poluzowała a azi wykorzystał [quote name='Maks i Spark']...uuu, głupia sprawa nie będzie tak źle (mam nadzieję) jak chłopaki ładnie poproszą to pewnie z nimi wyjdzie [quote name='jamnicze']Przejdzie jej ;), mój tata za to stwierdził po ostatnim razie jak Saidi go olała (tzn, jego wołanie ;)), że zimą nie będzie jej spuszczał ze smyczy, bo nie chce biegać po tych zaspach, poczeka do wiosny. Ha ha, jakby po trawie był w stanie ją dogonić. No ładnie, teraz jeszcze trudniej będzie odróżnić nasze szczęścia :) http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/IMG_9375.jpg damy radę ich odróżnić :) Quote
gosiaja Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 u nas wczoraj padało wieczorem akurat jak wracałam do domu to na 100m nic nie było widać przesyłam trochę słonka :) Quote
Asiaczek Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 ...chyba to Twoje słonko dotarło tez do W-wy, bo rano było biało na ulicach, a teraz tak słońce świeci, że ząluzje opuściłam... Pzdr. Quote
gosiaja Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 no to fajnie a u nas znów pada miałam iść zrobić panoramę zębów ale w taką pogodę mi się nie chce Quote
Asiaczek Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 A co ma panorama do pogody...? Ja tam nie widzę związku... Pzdr. Quote
gosiaja Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 zdjęcie zębów ma to do pogody że trzeba wyjść i je zrobić a jak jest brzydko to nie chce się wychodzić Quote
Asiaczek Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Aaaaaaa, dzisiaj jestem trochę zakręcona i moje synapsy nie działają tak, jak potrzeba... Pzdr. Quote
gosiaja Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 udało mi się w końcu ten kabel do tel przynieść do pracy to pokaże wam zaległe fotki chłopaków jak się opalają robione tel więc jakość nie najlepsza za co przepraszam Quote
Zuza i Noddy Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Ale się fajnie chłopaki w słoneczku wygrzewają :loveu: Quote
gosiaja Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 aziz potrafi nawet przerwać zabawę jak słonce się pojawi i jak zniknie to dalej się bawi morasty też uwielbia na słonku się wygrzewać Quote
gosiaja Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 [video=youtube;5-A0WRDPQHc]http://www.youtube.com/watch?v=5-A0WRDPQHc[/video] miłego oglądania Quote
Asiaczek Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Czy ja dobrze zrozumiałam, że sunia od urodzenia nie ma przednich łapek? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 No to szacunek dla suni i jej wlaścicielki:) Pzdr. Quote
Recommended Posts