jenis Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 gosiaja napisał(a):nie wiem ostatnio wszystko co mu wpadnie w oczy to zjada A to paskuda:crazyeye: ,brakuje mu zajecia czy co.A może dzwonic chce:evil_lol: Quote
M&S Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 gosiaja napisał(a):ja już nie wiem co mam robić aziz znów zjadł tel tym razem mojego taty :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::shake::-( gosiaja napisał(a):nie wiem ostatnio wszystko co mu wpadnie w oczy to zjada Oj to niedobry basek......w dooopkę mu daj :mad: Dobrego dnia mimo wszystko....:p A. Quote
gosiaja Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 jenis napisał(a):A to paskuda:crazyeye: ,brakuje mu zajecia czy co.A może dzwonic chce:evil_lol: zajęć to mu raczej nie brakuje zawsze morka podgryza :evil_lol: Maks i Spark napisał(a):Oj to niedobry basek......w dooopkę mu daj :mad: Dobrego dnia mimo wszystko....:p A. Dziękuje wzajemnie Dobrego dzionka :) Quote
bety Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 gosiaja napisał(a):ja już nie wiem co mam robić aziz znów zjadł tel tym razem mojego taty :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::shake::-( A to szkodnik :shake::shake::shake: Pzdr Quote
jamnicze Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Jutro jak się z Saidi wybiega, to będzie spokojniejszy ;) Quote
gosiaja Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Witam jak to dobrze że już czwartek :) o tak jak się wybiega to padnie :) Quote
taxelina Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 gosiaja napisał(a):Witam jak to dobrze że już czwartek :) W szwecji mowia: piatek to jak weekend to chcemy do domu wczesniej, czwartek to prawie jak weeekend to chcemy wczesniej do domu, sroda to prawie juz juz weekend to chcemy wczesniej do domu :cool3::cool3: Quote
gosiaja Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 :) ja jestem zdania ze powinno się pracować poniedziałek wtorek środa wolna i potem czwartek piątek do pracy :) Quote
taxelina Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 gosiaja napisał(a)::) ja jestem zdania ze powinno się pracować poniedziałek wtorek środa wolna i potem czwartek piątek do pracy :) hm nie wiem czy po takiej przerwie w srodku chcialoby mi sie isc do pracy na 2 dni :p Quote
gosiaja Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 dwa dni można jeszcze popracować pod rząd Quote
Asiaczek Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 gosiaja napisał(a):ja już nie wiem co mam robić aziz znów zjadł tel tym razem mojego taty :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::shake::-( Widocznie telefon bardzo ładnie pachniał ... Tatą... gosiaja napisał(a):nie wiem ostatnio wszystko co mu wpadnie w oczy to zjada ... tęskni? gosiaja napisał(a)::) ja jestem zdania ze powinno się pracować poniedziałek wtorek środa wolna i potem czwartek piątek do pracy :) Dobry pomysł. Ale mam lepszy: wogóle nie pracować, i ale żeby jeszcze za to płacili!:evil_lol: Pzdr. Quote
taxelina Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Asiaczek napisał(a): Dobry pomysł. Ale mam lepszy: wogóle nie pracować, i ale żeby jeszcze za to płacili!:evil_lol: No widzisz ja nie pracuje (po za taka extra praca na razie ale to sie nie liczy) i mi placa :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
gosiaja Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Asiaczek napisał(a):Widocznie telefon bardzo ładnie pachniał ... Tatą... ... tęskni? Dobry pomysł. Ale mam lepszy: wogóle nie pracować, i ale żeby jeszcze za to płacili!:evil_lol: Pzdr. do pracy czasami trzeba chodzić choćby po to żeby odpocząć od tego co w domu Quote
Asiaczek Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 gosiaja napisał(a):do pracy czasami trzeba chodzić choćby po to żeby odpocząć od tego co w domu Od tego, co mam w domu, to odpoczywam na spacerkach z psami... W pracy nie mam możliwości odpocząć...:shake: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 deer_1987 napisał(a):A z czym Ty pracujesz Asiaczku? Generalnie rzecz ujmując - praca biurowa. O tyle nie jestem w stanie przewidzieć żadnego dnia, bo moje biuro pracuje 24/24 h. Pzdr. Quote
M&S Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 deer_1987 napisał(a):W szwecji mowia: piatek to jak weekend to chcemy do domu wczesniej, czwartek to prawie jak weeekend to chcemy wczesniej do domu, sroda to prawie juz juz weekend to chcemy wczesniej do domu :cool3::cool3: Już ich lubię :lol::lol: Asiaczek napisał(a): Dobry pomysł. Ale mam lepszy: wogóle nie pracować, i ale żeby jeszcze za to płacili!:evil_lol: Pzdr. ...i żyć z procentów :loveu: gosiaja napisał(a):do pracy czasami trzeba chodzić choćby po to żeby odpocząć od tego co w domu Czasami mogłabym wpadać towarzysko, żeby się nie zastać w chałupie.....;):lol: A. Quote
M&S Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Cześć w piąteczek :) Głaski dla basków ;) A. Quote
gosiaja Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 dzięki głaski przekażę po pracy również życzę miłego piątku przysłali aparat po kolejnej naprawie mam nadzieję że teraz będzie ok Quote
Asiaczek Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 gosiaja napisał(a):dzięki głaski przekażę po pracy również życzę miłego piątku przysłali aparat po kolejnej naprawie mam nadzieję że teraz będzie ok Jak jeszcze coś będzie nie tak z aparatem, to poproś o znizkę.... bo to wstyd, taka znana i uznana firma, a knoci naprawy... Pzdr. Quote
M&S Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 gosiaja napisał(a):przysłali aparat po kolejnej naprawie mam nadzieję że teraz będzie ok Miejmy nadzieję, że to już ostatnia naprawa......:cool3: A. Quote
gosiaja Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Asiaczek napisał(a):Jak jeszcze coś będzie nie tak z aparatem, to poproś o znizkę.... bo to wstyd, taka znana i uznana firma, a knoci naprawy... Pzdr. czytałam na forum że z serwisem na żytniej są zawsze problemy także nie sądzę żeby coś dali Maks i Spark napisał(a):Miejmy nadzieję, że to już ostatnia naprawa......:cool3: A. mam taką nadzieję że to już ostatni raz a jak nie to sama się do nich przejadę i powiem co myślę Quote
taxelina Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 no to szybko teraz przyslali chyba? Quote
gosiaja Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 tak trzy dni im to zajęło tylko Quote
Recommended Posts