bety Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 gosiaja napisał(a):Bety to ja Ci wysle troche u nas juz drugi dzien leeko pruszy co prawda duzo nie napadalo ale zawsze cos Ooooooooooooooooo tak ja poproszę o ten śnieg!!!!!!!!!! :multi::cool3: M&S napisał(a):U nas jest... U nas leżą miejscami wyślizgane placki a tak to trawę widać - puszystego śniegu brak. :shake::-( Pzdr Quote
M&S Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Witamy się poniedziałkowo:) U nas pada.... Quote
gosiaja Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Witam u nas na szczęście nie i oby nie padało bo będę jeździć trajtkiem przez cały tydzień bo auto na warsztacie spokojnego poniedziałku Quote
bety Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 gosiaja - Twoja "przesyłka" ;) ze śniegiem dotarła - pada u nas :multi: (trochę nieśmiało, ale może się rozkręci). Pzdr Quote
gosiaja Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 u mnie właśnie przymierzam się do wstawienie na alledrogo Quote
gosiaja Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 nie tak do końca mojej pracy w tym jest jakieś 50 % a resztę moja siostra ogarnia Quote
Bundustar Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='gosiaja']które lepsze to czy to Czy ten pas się nadaje do biegania z parą psów??? A przy okazji dziękujemy, że szyjesz kombinezony :) :) :) moje psiaki dzięki temu mogły biegać na spacerki do lasu nawet w siarczyste mrozy :) wprawdzie troszkę miały spowolnione ruchy ;) ale to z korzyścią dla okolicznych leśnych zwierzątek...miały fory ;) ;) ;) Pozdrawiamy i gratulujemy kolejnych pomysłów :) Quote
gosiaja Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Pewnie że się nadaje ja bym podpięła do niego jeszcze na przykład amortyzator taki do 1,5m i rozdzielacz na końcu na dwa psy Quote
Bundustar Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 gosiaja napisał(a):Pewnie że się nadaje ja bym podpięła do niego jeszcze na przykład amortyzator taki do 1,5m i rozdzielacz na końcu na dwa psy Hmmm...tylko moje "brytany" nauczyły się biegać równo ze mną, w sensie, że jeden z lewej, a drugi z prawej strony i tak sobie biegniemy w równym tempie, to z rozdzielaczem nie za specjalnie bo by musiały biec z przodu, prawda? może można jakoś podpiąć je po obu stronach? Jeśli zaś chodzi o zdjęcia to bardziej przemawia do mnie to pierwsze :) No i jeszcze raz dziękujemy za kombinezonki :) ogromnie się przydały :) Quote
gosiaja Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 M&S napisał(a):Cześć chłopaki i gosiaja:) Cześć dziewczyny pies i koty (chyba wszystkie zwierzaki) :) można by wyjąć z ostatniej szlufki i wtedy podpiąć każdego osobno Quote
Bundustar Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 gosiaja napisał(a): można by wyjąć z ostatniej szlufki i wtedy podpiąć każdego osobno Ooo to jakaś koncepcja, będę myśleć i się pewnie odezwę :) Pozdrawiam Quote
Asiaczek Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Dobry pomysł! Sporo osób biega z psami, nie tylko z baskami. Może warto też wstawic taka reklamę dla SH, malamutów, samoyedów itp... Pzdr. Quote
Asiaczek Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 I bardzo dobrze! Niech sobie biegaja:) pzdr. Quote
Buszki Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Jaki zadziorek :). http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/010-14.jpg Quote
gosiaja Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Oj Aziz to caly czas taki zadziorek Spokojnego wieczoru sobotniego Quote
Recommended Posts