Ola & Czaruś Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Mam takie małe pytanie wyczytałam że można samemu wytrymować psiaka. Hmmm możecie mi napisac dokładnie jak się to robi palcami?? Który włos ten długi czy ten krótki?? Aha moja mam kupiła jakiś przyżad do trymowana to wygląda jak grzebień ale ma zęby ma metalowe i jak nożyk pofalowany jak to cudo działa??? pozdrawiam Quote
Bzikowa Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Nie radzę Ci samej trymować psa od początku, bez niczyjej instrukcji - mozesz oszpecic pieska a nawet sprawić mu bol niewprawnym trymowaniem. Jak szczeniak będzie miał te 3-4 miesiące pojedź z nim na trymowanie (jak pisze Kasia - blisko masz Ustkę gdzie jest hodowla Jarwik - i tam polecamy Ci się wybrać), weź ze sobą przyrządy które masz i zapytaj co i jak możesz robić sama. Napewno nie radzę Ci od razy robić samemu głowy, bo mozesz oszpecić psiaka. ;) Quote
Ola & Czaruś Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Bzikowa co ja bym bez ciebie zrobiła heheheheh ok napoczątku niebede go trymować sama ale wiesz jak to jest chcesz aby piesio wyglądał ładnie i zadbany. Dzisiaj może porobie jakieś fotki to coś wkleje !!! Moją bestie ;);) :lol::lol: Quote
duzebzium Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Skubie sie ten najdłuższy włos... najlepiej żeby ci ktoś pierwszy raz pokazał!:cool3: Z twojego opisu "tego przyrządu" nie wiem o co chodzi... znajdz jakies zdjęcie na necie...:oops: Quote
Ola & Czaruś Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 duzebzium jeszcze się nieznam na nazwach i chciałam wam opisac tak " po chłopsku " ale sama niewiedziałabym o co chodzi , obiecuje że sie poprawie:cool3::cool3::cool3: Aha dzisiaj chodziłam za jakąś książka o Westach i nic niema a jak się pytałam w księgarniach to nawet niewiedzieli co niektórzy co to za rasa psa:roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: Moja bestia smacznie śpi ale za to malusi sie obudził wiec mykam 3majcie się Quote
Bzikowa Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 to masz teraz dzieciarnię w domku :loveu: napewno dostaniesz książkę o westie np w Empiku albo przez internet. ;) Quote
Inkaa Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 My w srode (dzien przed obozem) wybieramy sie na trymowanie. :lol: Quote
duzebzium Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Enchantress'ka;10388282 napisał(a):My w srode (dzien przed obozem) wybieramy sie na trymowanie. :lol: i jak wyszlo trymowanie :cool3: czekamy na zdjecia po...:evil_lol: Quote
kaskaSz Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Ale jestem wkurzona :angryy::angryy: Zadzwoniłam dzisiaj do ełckiej fryzjerki i się pytam czy mogę umówić się na trymowanie westa. A ona mi na to, że nie trymuje, bo za długo to trwa :crazyeye::angryy: No i już cholera poszliśmy na trymowanie.... Jest jeszcze jeden salon, ale tam nie dam Foxiego, bo nie umieją robić. W Białymstoku to samo, coś facetowi się pochrzaniło i odwrotnie mi Foxiego zrobił... Jest jeszcze w Białymstoku spa dla psa, ale nie wiem jak oni tam robią i mam dosyć experymentowania. W hodowli westie w Białymstoku Pani miała i skombinować adres lub nr telefonu do swojej fryzjerki, gdzie przygotowała suczke na wystawę, ale cicho sza. Napisałam ponownie choć nie wiem czy będzie miała te dane. Kurde takie zadupie te moje ''miasto'', że ho... Quote
Bzikowa Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Oj rzeczywiście u Was mieć whwt to przechlapane :roll: Nie wiem czy jest tam gdzieś jakaś hodowla... Poszukaj jeszcze, życzymy powodzenia! Quote
Recommended Posts