Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś poznałam Roko z drugiej strony krat :loveu:...

Rocko miał opinie niezbyt towarzyskiego psa ;) .... ponoc tylk0o jeden Pan go mógł na spacery brać .. i nie wiem czy opinia była na wyrost, czy regularne spacery to spowodowałay, ale ... Rocko jest cudowny :loveu:

opiekunka boksów powiedziała mi ze to bardzo inteligentny pies :razz: ... potrafi do budy schować miske z wodą, żeby mu nie zamarzła :evil_lol:...

Na spacerze bardzo grzeczny :) uwielbia drapanie głaskanie , uwage skierowną na Niego :) ...

Wymaga raczej osoby zdecydowanej, konkretnej , wtedy będzie słuchał ;) ...

Próbowałmi cos zjeśc, a ze go jeszcze tak dobrze nie znam to nie chciałam mu z pyska zabierać tylko go odciągłam, więc próbował przegryźć smycz :roll: ..ale jak zobaczył ze ja nie zrezygnuje z kierunku jaki obrałam , to poszedł juz grzecznie za mna :loveu: i wróciliśmy do głaskania :loveu:

zna komendy :p

acha i ma ok 6ciu lat , i jest duuuzy jak na typowego rottka . Niestety jest tez trochu za chudy :(

psistojniak

Posted

ojoj, ja mam duuuzo zdjęć tego "mordercy" :diabloti: ale to już jutro bo dziś mam nowe maleństwo w domku i muszę ją miziać i miziać i miziać :diabloti:

Posted

nie wiem ...

to co wiem na ten moment jest w pierwszym poście

Roko jest fajnym psem, ale myślę ze nie dla każdego ;) , musi mieć jasne reguły gry :)

i potrzebuje kogoś z dużymi stopami ....

uwielbia na nich siadać :evil_lol:

ale psistojniak z niego nieprawdaż ? :razz:

... tylko podtuczyć by sie przydało ..

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

wygląda rewelacyjnie :loveu:

Opiekunka biksów wykryła ze ma on tasiemca i dlatego taki chudy ciągle ...

w ogóle jest ona jednym z niewielu pracowników którzy pracują tak naprawdę z psami :loveu:

dzis pokazała mi Napoleona, który bał sie ręki, kłapał ...był niepewny - bo byli właściciele , jacyś meliniarze:angryy: prali go po głowie :angryy:... a teraz ...Napoleon sam sie podstawia do głaskania :loveu: i prosi o uwagę spacer itd ...

Roko auytebtyxcznie był uznany za psa agresywnego z którego nic nie będzie ... a tak miłęgo psa to ja nieczesto widze ... chyba tylko Mamuśka go przebija :evil_lol:

Posted

Roko w sobotę oczywiście był ze mną na spacerku :)
wymiziałam go, wyczochrałam, ON oczywiście mało mnie z błotem nie zmieszał ... kiedy ładował mi się na kolanka :loveu:

• 1 month later...
Posted

Roco znalazł dom w Nowym Targu. Zamieszkał z półroczną suką owczarka niemieckiego, na razie w domu, a gdy właściciele skonczą ogrodzenie - w ogrodzie, z wejściem do garażu,w którym będzie mieć posłanie. Mieszka w centrum miasta, ale tuż przy wałach, które idealnie nadają się na spacery.