Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

bos napisał(a):
Ty już mnie nie stresuj.......bo u mnie już były rozmowy.........mające doprowadzic do nabycia drugiego psa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Oj coś:evil_lol: w tym jest ,że tym samym czasie piszemy , myśląc o tym samym:roflt:
Chyba już mi się udaje wpływać na Twoje myśli!!!???:eviltong: :multi: :evil_lol:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nitencja napisał(a):
:evil_lol: Bos kup se szkota :-) Fajnie bedzie

O wiesz BOS jak my we dwie ,zaczniemy Cię przeciągać na ciemną stron mocy ,to chyba szybko ulegniesz ,więc dobrze już przygotuj rodzine:cool3: :evil_lol: :evil_lol: Dobry jest na to czas...taki świateczny:razz: :evil_lol: :loveu:

Posted

:bigcool: Dorotko uważaj :razz: ,bo wiesz .że Cie lubię:loveu: i mogę zacząć Cię przeciagnąć na ciemną stronę mocy :evil_lol: tym bardziej ,że Bomblowi bardzo jest wskazane towarzystwo:loveu: .
Sama widziałaś co Maciuś z nim robił i jak mu też pasował szkot:cool3: :evil_lol: :evil_lol:
Uważaj juz jesteś na celowniku!!!:loveu: :loveu: :loveu:
A zółta nie nadaremno ma na imię MAGIC:happy1:

Posted

bombel napisał(a):
masz rację już jestem na celowniku...:cool3:
Magic jest dziewczynką?

tak to dziewczynka:loveu:
Cieszę się ogromnie ,że jesteście z rodzinka na celowniku:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Wiecie co tak sie rozmarzyłam ,to wszystko przez ten:tree1: :santagri: :santagri: :santagri: Świąteczny czas i tak wyobraziłam sobie .................przyszły rok przy ringu szkotów :evil_lol: a tu nowe fantastyczne nowe osoby, Bos, Sylwia-Extremi, Dorota, HaNisia, Adaś-Kozik ( od westie), Max (też od westie), Black i Kasia (tez od westie), o Nitencji nie mówię ,bo ona już wierny fan ringu szkotów no i oczywiscie Alicja z Abrą i .....z szkocikiem:lol:
Nie mówiąc o starej sprawdzonej i superowej ekipie - Eli, Fritza, Asi, Pana Kazika no i oczywiscie Scottieserwisu:loveu:

:cunao: co wystawa to byłby Wielki piknik i Wielkie Święto Ciemnej Mocy:knajpa: :laola: :drink1: :cunao: :tort: :BIG:

Posted

jaszczurka napisał(a):
Piekne zarazeczki :loveu: A Miod Malinie juz jedno uszko stoi? :loveu:

Tak stoi uszko i jest dokładnie Miód Malina:evil_lol:
te imiona są dokładnym ich odzwierciedleniem charakterów z Mortishią włącznie:evil_lol:

Posted

W przyszlym roku to ja jeszcze tylko z Abra - ale pozniej - kto wie ;)
Ale cos czuje ze bede miec ciezki orzech do zgryzienia bo musze miec jeszcze kiedys silkusia. Teraz podopieszczalam Czariego i powiem Wam ze mi smutno, ze on zostaje bo najchetniej bym zabrala oba terierki do domu - oczywiscie Mama Szymona mi go w zyciu nie odda :placz: Magicnesca a jak Twoj silkus? To sunia jest? Moze ona kiedys jakies sliczne puszki-okruszki bedzie miala :lol:

Posted

jaszczurka napisał(a):
W przyszlym roku to ja jeszcze tylko z Abra - ale pozniej - kto wie ;)
Ale cos czuje ze bede miec ciezki orzech do zgryzienia bo musze miec jeszcze kiedys silkusia. Teraz podopieszczalam Czariego i powiem Wam ze mi smutno, ze on zostaje bo najchetniej bym zabrala oba terierki do domu - oczywiscie Mama Szymona mi go w zyciu nie odda :placz: Magicnesca a jak Twoj silkus? To sunia jest? Moze ona kiedys jakies sliczne puszki-okruszki bedzie miala :lol:

Alicjo niestety ja nie posiadam silka ,:lol: ja mam petity, westie no i oczywiscie szkoty.

Posted

Tak jak obiecałam, zamieszczam zdjęcia moich szkotników. Dzisiaj zaczął sie ich 22 dzień życia....

....no i żaba zastrajkowała.... wklejam więc tylko jedną fotkę....
NINA- to nasza sunia:razz:

Posted

Fakt ,że zarażam ,ale samą mnie to tak wzięło ,że :kociak: :stupid: :evil_lol: mam kota na punkcie szkota (szkotów) , a przecież jestem hodowczynią westie.
To chyba nie jest normalne:shake: :no-no-no:

Posted

Magicnesca napisał(a):
Elu od kiedy picie kawy :kaffee_2: jest niebezpieczne:razz: :lilangel: ?
MAGIC NESCA:evil_lol:

NINA!!!!! NIE ODWRACAJ SZKOTA OGONEM!!!!:mad: :mad: :mad:

Posted

dorota07 napisał(a):
NINA!!!!! NIE ODWRACAJ SZKOTA OGONEM!!!!:mad: :mad: :mad:

Ja nie odwracam szkota ogonem a niebezpiecznie bybyło dla Ciebie :mad: :turn-l: :huh: jakbyś przyjechała do nas na szkoci sylwester:evil_lol: :evil_lol: :evilgrin: ,bo ,że Sywia Extremi wyjeżdża ze swoja Tysia to rozumien ale już sie boje o Fritza:ices_bla:,Kozik juz ma w sobie "zarazę" po Urwiskowie o Nitencji juz nie wspomnę:roflt: :sweetCyb: .
Więc jesli chcesz narazić się na szkocie niebezpieczeństwo to przyjeżdżaj:evil_lol: :roflt:

Posted

nic z tego !!!!!! szkoda że to wcześniej nie wyszło bo już mamy imprezę zapłaconą i zarezerwowaną. ale co się odwlecze to nie uciecze!!! kto wie może za rok !!??? skorzystamy z zaproszenia ale by było fajnie!!!:multi: :multi: :multi:

NITENCJA !!!!BRAWO MASZ RACJĘ TRZEBA ODIZOLOWAĆ TĄ ZARAZĘ

Posted

Nitencja napisał(a):
Magicnesca Ciebie trzeba zamknac !! Rozsiewiasz zaraze :errrr: i jeszcze sie ludziska ciesza ze maja takie zarazki w domu ...... normalnie nienormalne.

tak ,ale w takim domu co Ela wysłała rysunek

ale do późnej jesieni 2007 ,bedziecie mieli spokój z zarazkami z Urwiskowa:evil_lol: ,najwyżej moge was zasypywać ( nie zarażać !!!!) zdjęciami białasów i łaciatek ( tez trochę te łaciate są zaraźliwe,więc tu uwaga, chociaz to nie teriery)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...