Magicnesca Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 "zarazeczki" z rana lepsze niż kawa i śmietana:loveu: :loveu: :loveu: Dobrze ,że przyjedziesz na Święta dodomu przynajmniej je zobaczysz , nawet Dagamara przy nich "wycienka":evil_lol:
dorota07 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 [quote name='Wojenka']Taaak,właśnie mam gila do pasa :lol: :mad: ;) . ja z uporem maniaka tyśkie ponad wszystkie z soczkiem i wszystkie gile się schowają . Wojenka posłuchaj starszej...:razz: ;)
Magicnesca Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Słuchajcie ruszyłam ze SCOTTIE SERWISEM.!!!!!! Dawajcie jakieś wiadomości :razz: Olu daj wszystkie namiary o Twoich szczeniaczkach kiedy urodzone ,dane rodziców itd......... :lol: :loveu:
Wojenka Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 My mamy championkę do wstawienia :cool3: . Katar coraz mniejszy,nie ma to jak rosyjskie sposoby...:evil_lol: Mam za sobą pierwsze zajęcia z kursu prawa jazdy :) .
Magicnesca Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Wojenka to przeslij na adres wszystkie dane najlepiej ze zdjeciem ,adresem telefonem ,www,.....itd Najlepiej na adres perek@post.pl :lol:
HaNisia Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Co wy tu o jakichś gilach:crazyeye: Powiedzcie lepiej co u maluchów, Nina co u Maciusia... jestem ciekawa jak wygląda jego błaznowanie
dorota07 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 gratuluję championki!!! Wojenka powodzenia w nauce jeżdżenia i pamiętaj jak ci wtargnie pieszy na jezdnię to włącz wycieraczki i gaz do dechy!!!!!
Magicnesca Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 "zarazki" juz maja 4 tygodnie:) MAGIC SPELL MIÓD MALINA MIOU MIOU MORTISHA MACHU PICCU
scottieserwis Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 ojejuuuuu jejuuuuuu ja chce do zarazkow !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jakie oczka i ucha staja :D :*:*:*:**:*:*:*
dorota07 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 :diabloti: no i te chrzestne coś w sobie mają ,ja zawsze byłam wyrywna młodości no i proszę już uszęta zadziera!!!!!:evil_lol:
Magicnesca Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 scottieserwis napisał(a):ojejuuuuu jejuuuuuu ja chce do zarazkow !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: jakie oczka i ucha staja :D :*:*:*:**:*:*:* Ajak juz po kuchni zasuwają i nawet do suchej karmy sie juz przymierzają:evil_lol: :loveu: :loveu: :-o
scottieserwis Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 toż to zaraza mala, krokodyle jedne już suche krokieciki zjadaja?? :D :loveu: jeszcze tydzien i troche i je zobacze :D :loveu::loveu:
Magicnesca Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='scottieserwis']toż to zaraza mala, krokodyle jedne już suche krokieciki zjadaja?? :D :loveu: jeszcze tydzien i troche i je zobacze :D :loveu::loveu: Za tydzień to już krokodyle wezma się za nogi:mad: :evil_lol: :cool3: Jak przyjedziesz to zrobimy sesję zdjeciową "zarazkom":evil_lol: :razz: :multi:
SzOlka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 MIOU MIOU ale cudne pregusiki na glowce:loveu: MACHU PICCU prosze jaki chlop wyrosl:Cool!:
SzOlka Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 MIÓD MALINA nic dodac, nic ujac:loveu: po prostu CUD MALINA
Magicnesca Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='SzOlka']MIOU MIOU ale cudne pregusiki na glowce:loveu: Olu, to niestety nie pręgi tylko promienie słoneczne:razz: :evil_lol: :loveu:
Magicnesca Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Kochani "szkociarze" sklep zoologiczny animalia zorganizował akcję pocztówkową, która w swoim zamyśle ma pomóc zwierzakom w schroniskach :loveu: Czyli trzeba- wejść na stronę http://animalia.pl/show_choinka.php - wysłać do jak największej ilości znajomych kartke świąteczną/choinkę ,a animalia od każdego przeczytanego listu/e-maila - zasada :razz: 1 kartka do jednego znajomego - hurt nie jest zaliczany :evil_lol: przekaże 1 zł.PLN na schronisko - Szkociarze do pracy rodacy!!! :loveu: :loveu: :loveu:
Magicnesca Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='HaNisia']Co wy tu o jakichś gilach:crazyeye: Powiedzcie lepiej co u maluchów, Nina co u Maciusia... jestem ciekawa jak wygląda jego błaznowanie HaNisiu dla Ciebie :cool3: zdjęcia Maciusia i atak szkocich klonów:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) :diabloti: a jak już mają wszyscy dosyć to najlepiej do" jednego łóżeczka" :loveu:
carolinascotties Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='Magicnesca']Kochani "szkociarze" sklep zoologiczny animalia zorganizował akcję pocztówkową, która w swoim zamyśle ma pomóc zwierzakom w schroniskach :loveu: Czyli trzeba- wejść na stronę http://animalia.pl/show_choinka.php - wysłać do jak największej ilości znajomych kartke świąteczną/choinkę ,a animalia od każdego przeczytanego listu/e-maila - zasada :razz: 1 kartka do jednego znajomego - hurt nie jest zaliczany :evil_lol: przekaże 1 zł.PLN na schronisko - Szkociarze do pracy rodacy!!! :loveu: :loveu: :loveu: Ja juz kilka wyslalam :multi: to fantastyczny pomysl :):)
Magicnesca Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Wiadomości z Wilna! :handy: MATYSIEK od Nitencjii W Wilnie dzisiaj zdobył :cunao:Mł.Zw.Litwy:cunao: Bodor (Welsh Terrier z Polski )zdobył NPwR i CAC, :multi: GRATULACJE !!! :multi: :multi: :multi:
dorota07 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 GRATULACJE!!!! NITENCJA WRACA Z LITWY WIELKIE BRAWA !!!!!!
vertragus Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 MATYSIEK od Nitencjii W Wilnie dzisiaj zdobył :cunao:Mł.Zw.Litwy:cunao: GRATULACJE:lol: :multi: :multi: :multi:
bos Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='Magicnesca']HaNisiu dla Ciebie :cool3: zdjęcia Maciusia i atak szkocich klonów:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) :diabloti: a jak już mają wszyscy dosyć to najlepiej do" jednego łóżeczka" :loveu: .........o Maciuś przejął role mamki.............i ciekawe ......gdzie ja widziałem tak matkujacego szkota.......:eviltong: :eviltong: :eviltong: ;)
Recommended Posts