SzOlka Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 Oj probowalam i wstecz i dalej i nic nie wychodzilo, a z kopiowaniem to mi do glowy nie przyszlo heheh, bardzo dobra mysl, na pewno teraz beda sie do tego stosowac co by nie stracic to co napisane i wklejone Oj Murak, Murak pikne te nase polskie gory, oj pikne ze hej :lol: , a tak chodzic bez sznurka na spacerek oj, oj jak zazdroszcze( ja to tylko jak na wies pojade to moge, chociaz jak mi ostatnio poszly dwa w pole :evil: to myslalam, ze pol nocki bede po lesie chodzic i szkukac, ale puscilam moja kurdupelke sznaucerke za nimi i mi przyprowadzila uciekinierow :D ) Jakby to nie bylo tak daaaaaaaaaaaleko ,to tez bym nie wytrzymala nerwowo widzac te Wasze spacerki :Dog_run:
borsaf Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Parafrazując temat topiku zapytam: czy będa jakies szkoty w Poznaniu? Napiszcie, prosze, to moze sie poznamy w realu. Obiecuje kibicować, chyba, że trzeba bedzie sie rozdwoić, a i na to rade znajdziemy.
SzOlka Posted November 3, 2005 Posted November 3, 2005 Ja bardzo chetnie, chociaz komplikuje mi sie sprawa dojazdu (mimo tego, ze to tylko 100km :cry: moi panowie to, dojezdzajacy sa niestety, nie wiem czy akurat w ten wekend beda w domku czy nie , jak beda, to i ja musze siedziec( jak ta kura- ale nie na jajkach :cunao: ) poza tym Poznan, to juz nie ten sam Poznan, od momentu jak postanowili zrobic sobie jednodniowa wystawe, ciasno, duszno i pozno konczace sie oceny(chociaz idzie im coraz lepiej- od trzech lat nie jezdze z psami i mam czas prawie na wsio no prawie, bo nie zawsze zdaze zobaczyc to co chce :evil: ) Ale z tego co widzialam na stronie zwiazku to moze??,( jak bede )to sie spotkamy(bardzo bym chciala) bo jestesmy na tej samej hali i ringi tez sa obok siebie Jak juz bede bardziej uswiadomiona w tej kwestii to sie odezwe i wtedy omowimy znaki rozpoznawcze 8)
foxydoxy Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 borsaf napisał(a):Parafrazując temat topiku zapytam: czy będa jakies szkoty w Poznaniu? Napiszcie, prosze, to moze sie poznamy w realu. Obiecuje kibicować, chyba, że trzeba bedzie sie rozdwoić, a i na to rade znajdziemy. Jedna szkotka z Rzeszowa, praawie dogomaniacka (bo występuje na zdjęciach z Sambą w szorstkim topiku) będzie na pewno - Ziuta czyli ZGADUJ ZGADULA Koncept, w klasie pośredniej i konkurencja jest w liczbie kilku. Dziś robimy jej ostatni "sznyt". Proszę jej kibicować i robić zdjęcia (mnie nie będzie - więc nie mogę).
borsaf Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Napewno będe focić teriery, więc Ziutka sie załapie. Sprawdze, o ktorej szkoty na ring wchodzą i jakos musze się roztroić, ale foty będą. W Poznaniu to takie zamieszanie nieraz, że przecisnąć sie nie da. Dobrze, że chociaż w jednym pawilonie. W zeszłym roku chciałam sobie ufocić eurasiera, ale nie znalazłam, byc może nie było ich dużo i po ocenie gdziesik siepochowały.
aga_ostaszewska Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 No to za szoty-prawie dogomaniackich również mocno trzymamy kciuki :kciuki:
Wojenka Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Niech w Poznaniu(i na każdej wystawie)wygra dobro...To taka mała aluzja...Ale już milknę... Przestawiłam szkociaki na inną karmę.Wojtuś jest zadowolony,bo je "energy",za to emerytki i rencistki niezbyt..-"senior & light".... Ja tam jestem zadowolona...
scottieserwis Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 to mam nadzieję, że ja tez spotkam się z kimś w Poznaniu :D dla każdego szkociarza mały upominek od Serwisu :D no jak się znajdzie jakiś wielki fan Szkockiego Teriera też moze się na upominka załapie :wink: to do niedzieli :)
SzOlka Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 ja prawie na 95% jade :B-fly: szkoty do ruszaja 12.10 wg planu ,pawilon 5 ring 22 :D foxydoxy "sznytuj" Ziute i do boju Wojenka - dobro zwycieza zawsze, chociaz czasami trzeba na to dluuuuuuuuugo poczekac, ale zawsze jakas iskierka nadziei jest :ylsuper: dwa komplety baterii uszykowane ( w pierwszej kolejnosci oczywiscie szkoty beda focone), a reszte miejsca na karcie zarezerwowane bedzie dla braci terrierowych scottieserwis, czy ja bedac bez szkota tez sie zalapie na jakis upominek?? :wink: ino jeszcze jakies znaki rozpoznawcze by sie przydaly (ja dobrze po 40-stce, na pewno czerwone buty i plecak(takie male zboczenie) :P
Wojenka Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 SzOlka,oj nie zawsze,nie zawsze... :cry: Mimo,że na wystawe nie pojechalysmy,nie dane mi było się wyspac.. :evilbat: 0 w pól do 6 biegłam na Słuzewiec-wolna wola???Myślę,że nie do końca... :lol: Wyszłam ze Szkociakami i się szkoliłysmy :D Scratka mimo niespełna 10 lat biega za piłką jak szalona-muszę ją stopować,żeby się za bardzo nie przeciązyla... I ten spacer to było szczęscie... Powodzenia,ładneszkociaki :thumbs: :Dog_run:
Murak Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 Borsaf - ale z ciebie torpeda - mam nadzieję ze inni też sie tak z fotkami uwiną! aż nogami przebieram!
scottieserwis Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 SzOlka przepraszam ale dopiero teraz przyszłam tutaj :wink: upominki porozdawałam :D Jeszcze trochę zostało także przy okazji napewno dam. Ogólnie nie wracam zbyt szczęśliwa ale cóż jakoś nie polubiłam tego Pana 0X :wink: a na fotkach wyżej mamy tak (o ile się nie mylę): NJwR - suczka klasa młodzieży Nadia potem na drugim jest Zaraz Wracam Koncept a na trzecim o ile dobrze kojarzę kocyk to szkociska z Quattrocento Ja też parę zdjęć porobiłam ale jeśli udało wam się porobić pieskom w ringu jakieś nie poruszone fotki to czekam na scottie-serwis@tlen.pl :wink:
aga_ostaszewska Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='scottieserwis']Ja też parę zdjęć porobiłam ale jeśli udało wam się porobić pieskom w ringu jakieś nie poruszone fotki to czekam na scottie-serwis@tlen.pl :wink: A my czekamy na Twoje zdjęcia - tu na Dogo :D
scottieserwis Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 to ten tego tamtego :wink: no ten :D jak powiesze na szkocim serwisie to dam znac i wtedy powiecie mi jak wkleic fotki :wink: na dogo
SzOlka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Buuuuuuuuu, a ja jednak nie dojechalam :bigcry: tak jest zawsze ja sie czegos bardzo chce :evilbat: Borsaf torpeda prawdziwa, zdjecia obiecane i sa Scottieserwis dawaj chociaz stawke bo mnie w dolku sciska z ciekawosci, no i foty foty A tu BOG III grupy skpiowany z westowego serwisu http://serwiswestie.e-promo.pl/foto/displayimage.php?album=72&pos=10
scottieserwis Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 wyniki i foty będą dziś najpóźniej jutro na scottie serwis !!!!! :D jeszcze zdjęć będzie przybywać bo trochę osób mi obiecało przesłać, to jak będą na serwisie to dam znać :wink:
borsaf Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Może na którymś zdjęciu jest ten szkot, co wygrał na 3 miejscu grupę? Musze powiedzieć, że szkoty sie trudno foci. Jak siedzą, to wydawało mi sie, że na zdjęciu tylko czrna plama będzie :o no moze uszy sterczące., a paradowac do zdjęcia to nawet nie było gdzie, poza tym powinny być w drugim końcu sali bo od westów chmura biała sie unosiła i wyszłyby siwe :lol:
scottieserwis Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 wyniki i zdjęcia na serwisie !!!!!!!!!!!! ten szkocik co byl na grupie to Upside Down du Moulin de Mac Gregor w rękach Pana Wysockiego i na serwisie jest jego zdjęcie umieszczone jako pierwsze :wink: pozdrawiam www.scottieserwis.pl jakby ktoś niebyl pewny ;) :wink:
Flaire Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 scottieserwis napisał(a):ten szkocik co byl na grupie to Upside Down du Moulin de Mac Gregor w rękach Pana WysockiegoNo tak - o ile dobrze pamiętam, to właśnie on wygrał grupę na początku roku w Gdańsku, gdy Makaron był drugi, a moja Misia - trzecia. :D
Murak Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 Scottieserwis no jak zwykle niezawodny :wink:
SzOlka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Ale pogrom w ocenach :evilbat: zdecydowanie ten Pan u mnie, tez ma stanowcze NIE, wiekszosc psiakow widzialam, macalam (no nie wiekszosc) i dziwia mnie oceny, wg mnie 3/4 bym zmienila, ale to moja ocena, a bd to juz lekkie przegiecie Na fotach Borsaf - pierwsze to Nadia, drugie Zaraz Wracam, ale trzecie to nie Quattrocento( nie wiem czyje te szkociory) Flaire tak, to ten sam szkocior Szkot na grupie to nie "byle kto"mimo swoich 2 lat zgromadzil juz wiele, wiele tytulow miedzy innymi Ch Europy Srodkowej i Wschodniej,Ch Moldawii, Rumunii, Ml Zwyciezca Europy Srodkowej i Wschodniej,Ml Ch Polski i Wegier Najbardziej jestem zdziwiona, ze nie bylo wystawcow z Rosji, ktorzy tak licznie na Poznan zjezdzaja (pewnie znaja juz "tego Pana" i dla tego nie przyjechali) Borsaf, szkoty sie foci bardzo, bardzo fajnie, tylko fakt- na hali to nie zawsze wychodzi tak jaby sie chcialo (jaka czarna plama?)a uszy sterczace musza byc Oj nie moge sobie darowac, ze nie moglam byc w Poznaniu :evilbat:
SzOlka Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 :P dobrze, ze najpierw skopiowalam, bo by mi znowusz zzarlo :evilbat:
foxydoxy Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 [quote name='SzOlka']Ale pogrom w ocenach :evilbat: zdecydowanie ten Pan u mnie, tez ma stanowcze NIE, wiekszosc psiakow widzialam, macalam (no nie wiekszosc) i dziwia mnie oceny, wg mnie 3/4 bym zmienila, ale to moja ocena, a bd to juz lekkie przegiecie Ja oczywiście, jako fan Ziuty, nie jestem obiektywny, ale wystarczy popatrzeć (zdjęcia z scottie-serwis) na suki klasa pośrednia: VIVIANA ROCO DELLA Quattrocento (I lokata): Ziuta, czyli ZGADUJ ZGADULA Koncept (II lokata): Widzowie wokół ringu byli innego zdania niż sędzia... Moim zdaniem, ocena była, że tak powiem... towarzyska. Na klubówce w Nowym Dworze Quattrocento się nie pojawiło.
Recommended Posts