Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

Wojenka na jaka wystawe sie wybierasz teraz? Może w Sopocie będziesz?
Mam prezent dla Scracianki - będzie miala osobisty ręcznik frotte w szkociki.
Wygrzebałam to cudo w lumpexie i muuusiałam kupić. Dla Scracianki jak znalazł, tylko jak go dostarczyć? Moze byc na prv adres to na poczcie nadam.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie mogłam sie powstrzymać by swą radoscią nie podzielić sie z Wami:zakwitly mi cudownie kaktusy i to 2 naraz,nawet Mishka się zainteresowała:

Posted

Fritz,byłoby super!To ja bardzo proszę :cool3: ,albo na adres w katalogu warszawskim,albo jak się będziecie strzyc u babci Wojenki-możecie u niej zostawić do przekazania :)

borsaf,jestes kochana!:loveu: :loveu: W Sopocie nie będziemy-wtedy są Dni Konia Arabskiego w Janowie Podlaskim...:razz: .Właściwie to będziemy tylko w Poznaniu.Więc albo Poznań,albo Poczta Polska ;) .

Posted

Mishki sposoby na upały:
w Dalmacji:

w domu:

i okolicach:

psWojenko to juz sie biore za przegrywanie:)
Borsaf dziekuje za mile komentarze i to ze moje kaktusy sie podobaly :)mam na ich punkcie fiola ups;)

Posted

Właśnie odebrałam paczuszkę!:multi:
borsaf,STOKROTNE DZIĘKI! :loveu: :loveu: :loveu: Scracia napewno się ucieszy,ale coś czuję,że Wojtek szybko jej ręczniczek zabierze :lol: .
Bo my czasem nie wiemy czy nasza Wojunia to piesek czy suczka :niewiem: .Same w niej sprzeczności.Jej ulubione zabawki to:zardzewiałe gwoździe,kawałki szkła,wszelkie ostre i niebezpieczne rzeczy,które znajduje jakimś cudownym sposobem,a z drugiej strony szmatki,kocyki,ręczniki....:cool1: Ma na ich punkcie totalnego fioła :stupid: i wszystkim je zabiera...

Pozdrowienia dla wszystkich !

Posted

Dawno nie odzywała się Murak...Pewnie uwija się z pracą jak mrówa...pracoholiczka :evil_lol: .A my prosimy foty szkota na tle gór!:cool3: :loveu:

Posted

Terierki mniej więcej wytrymowane,można bez obciachu jechać do Janowa Podlaskiego :p :multi: .Seniorka zostanie na wsi,chociaż jest największą miłośniczką koni.Niestety podróże już ją męczą.
Pojedzie Macallanna i Wojenka.Może uda nam się je sprzedać na aukcji :lol: ;) .W zeszłym roku było duże zainteresowanie Maką ze strony kupców z USA i... masztalerzy z Janowa :evil_lol: .

Posted

czy ktos moglby mi podac ile powinien wazyc szczeniak szkota?- chodzi mi o proporcje wiek w miesiacach a prawidlowa waga szczeniaka?

pozdrawiam

Posted

Heloł!Co tu taka głucha cisza?!:mad:
Byłyśmy w Janowie,w przerwie między pokazami koni był pokaz historyczny,w sam raz dla Maki :cool1: - strzelali z armaty i muszkietów...:cool1: My siedziałyśmy w pierwszym rzędzie,a Maka okrutnie się boi strzałów...:shake: Myślałyśmy,że jej pikawa siądzie...Potem przez dwa następne dni dostawała trzęsawki...
Wojenka na wybuch reagowała tak: "yyy,co się dzieje"-patrzy na mnie,ja ją chwalę,to ona "dawaj go,dawaj zbója,zagryziemy go" :evil_lol: .

m544,ja takowych pomiarów nie znam.Ważyliśmy regularnie tylko do osiągnięcia 2-ch kilo ;) .

Posted

a ja i tu skłdam GRATULACJE na łapki Tyśka (Szkocka Elita Matisse - jakby ktoś nie teges :eviltong: ) za Zw.Młodzieży w Rzeszowie oraz BOB !!!!
Tyśku pierwsze ale napewno nie ostatnie !!!!!!
Tylko tak dalej :loveu:

Posted

aaaaaaaa i jeszcze :p
Szkocka Elita ma dwóch chłopaków :D
pierniki oba że głowa mała
a żem leniwa i nie chce mi się znów zdjęć wklejać
to tu ich znajdziecie :loveu:
http://www.forumterieryblackandwhite.fora.pl/viewtopic.php?t=283

i co i co??? :cool3:
pięęęęęęęęękne prawda :cool3: :cool3: :loveu: :loveu:
(jak każdy szkot:eviltong: )

a jak się nie da na link tego to na
www.szkockaelita.pl
:D

Posted

Mamo Aniu :) dziekujemy za gratulacje . Jestem dumna i blada z tego czarnucha. Szkoda tylko ze na Glownym ringu nie mogl sie zaprezentowac lepiej poniewaz trawa ...byla za duza ;-(

Posted

Nitencjo gratulacje dla Matiska:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: !!!Strasznie sie ciesze z Waszego sukcesu i pozdrawiam wraz z Mishka:) Mizianka dla Matiska:loveu:

Posted

Witam Was -mam wielką prośbę i przepraszam, że nie na temat naszych Szkotników :) znamy się z forum o terierach :) chcę dostać się na forum o Ozzym- zamordowanym Goldenie - jednak długość mojego stażu na dogomanii pozostawia wiele do życzenia...Jeśli ktoś z Was,kto "zna mnie" z naszego forum mógłby za mnie poręczyć...byłabym zobowiązana.
Wątek jest tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29671
Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam :)
KArolina/carolinascotties

Posted

[quote name='Nitencja']Fritz a czemu Ciebie tak dlugo nie bylo ?? jak Mishka ?? Planujecie jakies wystawy ?? :)
hej Nitencjo nie bylo mnie bo strasznie zawirowany czas mialam..Misha ok coraz wiecej 'gada'-nigdy nie myslalam ze pies potrafi tyle roznych dzwiekow wydobywac by sie komunikowac-glownie o to co jej dac:P a co do wystaw to w nd.Radom i za tydzien Wloclawek i to chyba wszystko w tym roku.No moze jeszcze z jedna ,ale sie waham. Usciski dla Matiska i reszty sfory a przedewszystkim dla Roxy w tym pieknym stanie:)

Posted

:loveu: :loveu: :loveu: aaaaaaaaaa ale śliczne zdjęcia
a Mishka alez ma ten qrvik w oku (sorry za wyrazenie :evil_lol: )
super :D
a w tym Wloclawku to ...........:mad: konkurencje :P
:*:*:* buziaki dla was
Murak !!
Ty się odezwij :D
Gratulacje dla Kubika !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...