Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Modzio ogromnie cierpiał,ale znosił to w milczeniu,nic nie powiedział.Był bardzo dzielny.
Szkoda tylko,że stracił rok życia w piwnicy u hodowcy:angryy: ...

Posted

Wojenka-['] ['] ['] dla POWER MANA...., tatusia Muminka
jak pomysle o psie rok trzymanym w piwnicy, to mi sie nóż w kieszeni otwiera :angryy: do rodowodu nie musiałam zaglądac, znam jego przydomek hodowlany , jak pewnie wiekszość terrieromaniaków w Polsce :angryy:ale dalej w szoku jestem :crazyeye:

Posted

Co tu tak cichutko?
Ja ze swojej strony powiem,ze nic w przyrodzie nie ginie i "babcia"(czyli pańcia nieodżałowanego Mordziaka)Wojenki nie może się doczekać wnuczka/i ;) .

Posted

bo napisał(a):
Wojenka to będą jakieś nowe zdjęcia:multi: A reszta szkotów to przeniosła się chyba na jakieś inne forum:placz: A gdzie Mishka i Fritz? Jak wymiana ząbków u małej, bo Matis wymienia teraz kły. Strasznie biedny z tymi zębami jest i pełna męska histeria:lol:

Odpisuje teraz dopiero bo wczesniej nie moglam.Mishka wszystkie zeby wymienila(przynajmniej tak mi sie wydaje )dzielnie to zniosla ,i teraz z duma czesto prezentuje nowe uzebienie hihi:lol: :

Pozdrawiam i usciski dla Matiska:)

Posted

Wszystkiego najlepszego wszystkim dogomaniakom z okazjii 1dnia wiosny!!!!:lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: juz nie moge doczekac sie lata !slonca ,upalow itp:):sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Posted

Ja tam uwielbiam upaly ,bo wtedy morze jest gorace i inne zbiorniki wodne tez i mozna wreszcie plywac i nurkowac:):loveu: (choc to male uproszczenie bo nie nurkuje zazwyczaj w naszym zimnym kraju nawet latem,ale za to plywam ) Pewnie zadziorny jestem dziwna...jak to bywa ze szkociarzami;)ale mimo to pozdrawiam serdecznie:)
Cos glucho tu i cicho ostatnimi czasy...ah gdzie te czasy gdzie az huczalo od postow?:-o

Posted

Fritz napisał(a):
Pewnie zadziorny jestem dziwna...jak to bywa ze szkociarzami;)ale mimo to pozdrawiam serdecznie:)

O wypraszam sobie;-) ja jestem normalna :eviltong: ...no prawie

Posted

My z Mishka szusujemy po blotku i kaluze nie sa nam straszne-szczegolnie Misha plywa w niektorych glebszych jak nie wyczuje zawczasu glebokosci jak ryba w wodzie:P,czuje sie juz wiosne w powietrzu...byle szybko nadeszla w pelni.:)
Zimowe spacery tez jej sie podobaly,szczegolnie drzewa:evil_lol: :

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...