Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

UWAGA....UWAGA.....!!!!!!!!!!!

Wojenka obroniła szkocki honor na Sylwestrowych Zawodach Agility!!!!
Wygrała agility,jumping i klasyfikację ogólną w kategorii debiutów i zajęła drugie miejsce w "zerówkach"agility!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi:

Jestem z niej baaaaaaaardzo dumna!!!Moja mała,wspaniała suczka:loveu:

Jak będą zdjęcia to wstawię.

Posted

Dziękujemy,dziekujemy!
Ale Wojenka to szkot...:lol: ,a szkoty są zdolne:cool3: ;)
Teraz Wojenka odpoczywa...
Dzielnie zniosla także naszych lokatorów;) W pokoju z nami było 8 psów!Suki i jeden pies.W pokoju przykazałam jej nie ruszać sie z łóżka,zeby nie było zadnej draki...Wojenka pilnie broniła naszego miejsca;) -nie dopuszczała żadnego psa na krok.:diabloti: I żaden z tych większych od iej psów tego nie kwestionował;) ...Siła przebicia teriera:evil_lol: :diabloti:

Posted

Swieta i Nowy rok to tak piekny czas w szczegolnosci z Mishka :) Pare fotek swiatecznych dla Was:):diabloti: Wojenka to fakt szkoty sa charakterne mimo ze moja mala ma 2,5 miesiaca to probuje ustawiac po katach mojego kota 7letniego i jamniczke 11letnia i nawet jej sie udaje:p mimo ze dostala juz pare razy po uszach;)

Posted

Niestety okazałam się atrakcyjniejszym obiektem do fotografowania niz Wojenka...:diabloti: Nikomu nie chciało się schylać do poziomu szkota...:placz: :angryy:
Nic tylko:flaming: ....

Posted

Wojenka nie strzelaj - nie warto ;-) Kto by wtedy z tymi szkotami na zawody jezdzil :cool3:
Ja wczoraj wzielam Matiego na wyprawe do Zwiazku w Chorzowie. Maly zostal zapakowany do plecaka zeby mu bylo cieplo , taki ciezar powiesilam sobie z przodu i pomaszerowalismy na przystanek. Matiemu tylko glowa wystawala i dziwowal sie gdziez to on idzie. W autobusie nawet mu sie podobalo zwlaszcza jak drzwi sie otwieraly.... a w Zwiazku porwaly mi go dziewczyny i nie chcialy oddac : zostal wyglaskany, poustawiany no i poznal duzo pieskow.Poza tym dal popis jak szkot potrafi szybko biegac mimo krotkich nozek no i w ogole nie przejal sie ze jest w obcym miejscu :) Zero stresu. :loveu: Maly diabelek :diabloti:
tak mi sie wydaje ze jednak szkoty maja charktery bardzo zblizone do welshy i bardzo mi to odpowiada.
Aa no i jak szkot jest czyms zainteresowany, to podobnie jak welsh, gluchnie :lol:

Posted

Witam szkociarzy,

Nitencja dobrze, ze piszesz cos o charakterze rasy. Interesuje mnie, w rankingu terierow, na którym miejscu sa szkoty? Jak sie ma szkot do szorstkiego foxa?

Brat za rok idzie na emeryture i chce sobie sprawic foxa, swoja ukochana rase, ale myslę, że ma wyobrażenie o sobie (jak my wszyscy) w kategoriach 40 lat mniej i może sprawiłby sobie ciut mniej żywiołowego pieska.

Jakiej pielęgnacji wymaga szkot? Jakies trymowanie, strzyżenie?, czy tylko czesanie?

Czy jest na forum ktoś, kto ma jednego szkota w domu i poza nim innych piesków nie ma? Taki właściciel mógłby więcej mi dac danych na temat: szkot w rodzinie, bo sytuacja, gdzie jest więcej piesków w domu, nie jest taka codzienna, no i odmienna jesli chodzi o wychowanie i zapewnienie zajęcia psiakowi.

Posted

Borsaf o charakterze szkota to wiecej Ci napisze Murak, Scottieserwis lub WOjenka:)
Szkot, jak kazdy futrzak wymaga pielegnacji : strzyzenie + trymowanie:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...