zadziorny Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Wojenka napisał(a):....za to Wojenka szału dostała!!!Podjarała sie niesamowicie,chciała tam biec i pozagryzać zarówno petardy jak i podpalaczy.Dobrze,że ja na smycz złapałam!I tak musiała się rozładować i rozszarpała smycz....:eggface: SUUUPER :lol:. Jednak co terier to terier :roll: :thumbs: :ylsuper:
Wojenka Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Taaak...Teriery górą!:multi: :multi: :multi: Szkot to terier z krwi i kości,a na dowód zdjęcie: Maka z upolowanym zaskrońcem długości 1,25 m :D Szkoda trochę,że napotkał krwiożerczą bestię Makłę... :(To była straszliwa walka,ale jak dobiegliśmy,było za późno... :( Zaskroniec pożyteczny zwierz...
Nitencja Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 hihi a ten wzrok :") U nas Matisse na razie "zagryza" ogonki lisie i inne taskie uhhhhhhh jak on to lubi :) Poza tym tyle rzeczy mu trzeba wyjasniac co wolno a czego nie wolno ze nie mam na nic czasu. :)
aga_ostaszewska Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Wojenka: To Ty masz w domu krwiorzercza besitie :baddevil: Nitencja: Jak sukcesy wychowawcze z maluchem?
Nitencja Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Aga - nie narzekam :) Pojetny chlopak jest nie ma co mowic
Wojenka Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Same krwiożercze....:lol: :lol: 8) :evil_lol: :ekmm:
Nitencja Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 a ja Wam chcialam pokazac zdjecie p.t " co szkoty robia z ludzmi" NA zdjeciu jest moj wujek ktory raczej psow sie boi i brzydzi :shake:
zadziorny Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Nitencja wcale nie wygląda na "obrzydliwego" :lol: :wink:
Wojenka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Szkoty potrafią każdego omamić!!!:evil_lol: Hihihi,my z Woją wyruszamy na Sylwestra juz jutro:multi: Czeka nas pracowite wejście w Nowy Rok:lol: Mam nadzieję,że Wojcieszka się spisze...:mad: :diabloti: ;)
scottieserwis Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 to że potrafią omamić się dowiedził każdy kto kiedykolwiek ze szkotem miał styczność :):):):) Nitencja foty w galerii super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!odjazd :) Wojenka twoja Wojenka super w robocie wygląda ;) super zdjęcia :multi:
Wojenka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Cieszę się,że się podobają:multi: W takim razie,wrzucę jeszcze kilka;)
Nitencja Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Wojenka trzymamy kciuki :) Niech szkot da popis :multi: no i wstawiaj zdjecia :)
Murak Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 SUKCESÓW SUKCESÓW I JESZCZE RAZ SUKCESÓW!!! ja nic nie będę robiła tylko kaszkę ...... e to nie to..... tylko kciuki trzymała !!!!niech drży konkurencja kiedy szkoty wchodzą na matę! A na Nowy Rok wszystkim życze wszystkiego co najlepsze i dużo dużo szkotów!!!!:multi: Bawcie sie dobrze !
scottieserwis Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 MURAK nareszcie!!!!! :):multi: pojawila sie ;) Nitencja nowe zdjęcia w albumiku super!!!!!!!!!! :multi: Maluchy są kochane (narazie ja tez się cieszę jeszcze czarnym malym ;))
Nitencja Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 male szkoty najbardziej sa kochane jak .......spia :)
scottieserwis Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 poznane uroki posiadania malego krokodyla ;)??? :eviltong: :lol: a ja życzę wszystkim: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO PSIEGO ROKU pelnego sukcesów hodowlanych,wystawowych i WYCHOWAWCZYCH :) oraz Szampańskiej imprezy - Ania i szkociki z hod. "Szkocka Elita" :):multi: :multi: :multi:
zadziorny Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkim dogomaniakom życzymy szampańskiego SYLWESTRA oraz Szczęśliwego Zapsionego NOWEGO 2006 ROKU :BIG: :laola: :knajpa: :drink1:
Murak Posted December 31, 2005 Author Posted December 31, 2005 nareszcie nareszcie - ja teraz pracuję na 3 etaty więc czuje sie jakby mnie wystrzelili w kosmos:placz: moja mama miała opeRację więc musiałam sie na troszke przeprowadzić do Zakopanego żeby pomagac tacie w pracy, wieczorami załatwiam mamine sprawy zawodowe(jako "zdalnie sterowany dostawca") w między czasie były świeta wiec już niE muszę wam mówić co było:angryy: raczej troszkę przestałAm je lubić, no i cały czas moja robota przy kompie uffff ale co jakiś czas zaglądam i chociaż mogę waszymi fotkami oko nacieszyć za co wszystkim z tego miejsca SERDECZNIE DZIĘKUJĘ:loveu:
Fritz Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wspaniałego Sylwestra oraz szczęśliwego Nowego Roku wielu radosci z piesków i nie tylko dla wszystkich dogomaniaków Fritz & Mariusz & Mishka
borsaf Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 [SIZE="7"] 2 0 0 6 Witajcie szkoty w Nowym Roku!
zadziorny Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Nitencja czyżby Twój Matysek był trunkowy :hmmmm: :niewiem: ;)
scottieserwis Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Nitencja jeszcze trochę i będziesz musiala oddać Matyska na odwyk :eviltong: To może lepiej by mu polać black&white ;) przynajmniej będzie pil ze swoim :eviltong: :multi:
bo Posted January 1, 2006 Posted January 1, 2006 Czy może szkota? Jednak nie. chyba zaczynamy lubić takie małe czarne:lol: W Nowym Roku samych psich uśmiechów (szkocko-walijskich:lol: oczywiście).
Recommended Posts