Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matisse slicznie spi braciszek Mishy:)super fotki,pozdrawiam Nitencjo:)
dla rownowagi jego siostrzyczka w roli maskota -maskotki -sami powiecie ze nie bardzo przypomina zywe zwierze tylko maskota ukochanego :)znajomi mowia ze jest jak z animowanej kreskowki :P

Posted

Juz wiem na jakiej podstawie powstały muminki :D:D:D:D
Fritz ja myślę, że ten co narysował muminki miał małego szkota :D:D
widzisz nie musisz się obawiać jak Matisse żyje w zgodzie z choinką to Mishka tez będzie ;)

Posted

[quote name='scottieserwis']Juz wiem na jakiej podstawie powstały muminki :D:D:D:D
Fritz ja myślę, że ten co narysował muminki miał małego szkota :D:D
widzisz nie musisz się obawiać jak Matisse żyje w zgodzie z choinką to Mishka tez będzie ;)
Scottieserwis masz racje !!! no wlasnei zrozumialam dlaczego tak mi sie szkoty podobaja toz to Muminki wykapane:) A o to przyklad 2 z nich:Misha uwielbia Muminki:)

:saeek: :saeek: :saeek::diabloti: :diabloti: :diabloti: :saeek: :saeek: :saeek:

Posted

Wszystkim dogomaniakom i ich pupilom życzymy wesołych, zdrowych, pogodnych i pełnych ciepła rodzinnego Świąt Bożego Narodzenia oraz wielu wspaniałych prezentów pod choinką :x-mas: :x-mas: :x-mas:
Gaja, Trudzia i zadziorny

Posted

I jak szkociarze po Świętach?My odliczamy dni do Sylwestra:lol: Zobaczymy co szkot potrafi:lol: Ostatnio Wojenka była na torze we wrześniu:sadCyber: Mam nadzieję,że zaowocuje to tylko turbodoładowaniem:jumpie: Ostro się za nią biorę:eating:

Posted

No to może jeszcze coś wrzucę(choć zdjęcia słabe,bo z kiepawego aparatu i musiałam nieco powiększyć)
Maka na pokazach:

A tu trenująca na wsi:

Posted

Zdolna dziecina,zdolna...:multi:
Ale Wojenka odstawiła dziś numer!Na spacerku jacyś idioci odpalali petardy-takie syczące i wybuchające przy ziemi.Maka i Scratka chciały sie oddalić....za to Wojenka szału dostała!!!Podjarała sie niesamowicie,chciała tam biec i pozagryzać zarówno petardy jak i podpalaczy.Dobrze,że ja na smycz złapałam!I tak musiała się rozładować i rozszarpała smycz....:eggface:
Moja mała Wojenka...:shake:

Posted

:evilbat: No to ja juz kocham Wojenke. Dokladnie to samo bym z tym idiotami zrobila. Jak chce strzlac to prosze bardzo o 24 , 31go Grudnia...... U mnie reaguje tak moj welsh, airedale sie boi a ROxy ma to gleboko w powazaniu , a szkot jakos na razie tez olewa :)

Posted

hahaha,ona zawsze mówi to co myśli....Jak wygrała Derby to aż się zerwała z ringówką,wybiegła na środek ringu i wyszczekała co myśli(przypominało mi to trochę Svena Hannavalda po wygranej...:evil_lol: )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...