zadziorny Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 Fota na poduszce mnie wprost powaliła :roll: :bigcool: :ylsuper:
Fritz Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Matisse slicznie spi braciszek Mishy:)super fotki,pozdrawiam Nitencjo:) dla rownowagi jego siostrzyczka w roli maskota -maskotki -sami powiecie ze nie bardzo przypomina zywe zwierze tylko maskota ukochanego :)znajomi mowia ze jest jak z animowanej kreskowki :P
czapla Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Rany, jaka ona rewelacyjna - super maskot! Tylko nieco ruchliwy;-)
aga_ostaszewska Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Fritz: Cudowne maleństwo... ma taki piękny,wielki, różowych brzuchal... nic tylko schrupać :eating:
scottieserwis Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Juz wiem na jakiej podstawie powstały muminki :D:D:D:D Fritz ja myślę, że ten co narysował muminki miał małego szkota :D:D widzisz nie musisz się obawiać jak Matisse żyje w zgodzie z choinką to Mishka tez będzie ;)
Nitencja Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 W ramach odpoczynku wrzucam klilka fotek tu tylko 1 :) a reszta w galerii
zadziorny Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Szkot użytkowy zajefajny :lol: (czyjego lisa tak maltretuje :question:) ;-)
Fritz Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 [quote name='scottieserwis']Juz wiem na jakiej podstawie powstały muminki :D:D:D:D Fritz ja myślę, że ten co narysował muminki miał małego szkota :D:D widzisz nie musisz się obawiać jak Matisse żyje w zgodzie z choinką to Mishka tez będzie ;) Scottieserwis masz racje !!! no wlasnei zrozumialam dlaczego tak mi sie szkoty podobaja toz to Muminki wykapane:) A o to przyklad 2 z nich:Misha uwielbia Muminki:) :saeek: :saeek: :saeek::diabloti: :diabloti: :diabloti: :saeek: :saeek: :saeek:
zadziorny Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Wszystkim dogomaniakom i ich pupilom życzymy wesołych, zdrowych, pogodnych i pełnych ciepła rodzinnego Świąt Bożego Narodzenia oraz wielu wspaniałych prezentów pod choinką :x-mas: :x-mas: :x-mas: Gaja, Trudzia i zadziorny
Wojenka Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 I jak szkociarze po Świętach?My odliczamy dni do Sylwestra:lol: Zobaczymy co szkot potrafi:lol: Ostatnio Wojenka była na torze we wrześniu:sadCyber: Mam nadzieję,że zaowocuje to tylko turbodoładowaniem:jumpie: Ostro się za nią biorę:eating:
Wojenka Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 A to szkocia potęga skoku:lol: :jumpie: ;-)
scottieserwis Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Cóż za skok !!!!!!! SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bigok::bigok::bigok::bigok::ylsuper: BRAVO :D:D:D:D:jumpie:
Wojenka Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 No to może jeszcze coś wrzucę(choć zdjęcia słabe,bo z kiepawego aparatu i musiałam nieco powiększyć) Maka na pokazach: A tu trenująca na wsi:
scottieserwis Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Ale piękna ta Twoja pszenica !!!!! i jeszcze taka zdolniacha :D:D:D aż mi szczena opadła z wrażenia ;):eek2:
Wojenka Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Zdolna dziecina,zdolna...:multi: Ale Wojenka odstawiła dziś numer!Na spacerku jacyś idioci odpalali petardy-takie syczące i wybuchające przy ziemi.Maka i Scratka chciały sie oddalić....za to Wojenka szału dostała!!!Podjarała sie niesamowicie,chciała tam biec i pozagryzać zarówno petardy jak i podpalaczy.Dobrze,że ja na smycz złapałam!I tak musiała się rozładować i rozszarpała smycz....:eggface: Moja mała Wojenka...:shake:
Nitencja Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 :evilbat: No to ja juz kocham Wojenke. Dokladnie to samo bym z tym idiotami zrobila. Jak chce strzlac to prosze bardzo o 24 , 31go Grudnia...... U mnie reaguje tak moj welsh, airedale sie boi a ROxy ma to gleboko w powazaniu , a szkot jakos na razie tez olewa :)
Wojenka Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Taaak...to cała moja córunia...Tutaj mówi co myśli Mace:
Wojenka Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 hahaha,ona zawsze mówi to co myśli....Jak wygrała Derby to aż się zerwała z ringówką,wybiegła na środek ringu i wyszczekała co myśli(przypominało mi to trochę Svena Hannavalda po wygranej...:evil_lol: )
scottieserwis Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 a ja widziałam to z tymi derbami dobre to było !!!!!! Wojenka wtedy oklaski ode mnie zebrała zresztą nie tylko ode mnie ;) Wojenka super wyraziła się na klubówce :laola: :D:D:D
Recommended Posts