Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

w schronie pod warszawa jest od niedawna szkot pszeniczny, chłopak, moze znacie kogos kto by chcial przygarnąc biedaka? strasznie zaniedbany, ma dredy i brudne ucholce, brak tatuazu

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lulka']w schronie pod warszawa jest od niedawna szkot pszeniczny, chłopak, moze znacie kogos kto by chcial przygarnąc biedaka? strasznie zaniedbany, ma dredy i brudne ucholce, brak tatuazu
Które to schronisko? czy jest tu wątek o tym schronie? z kim mogę kontaktowac się w tej sprawie?

[quote name='Wojenka']A ja dzisiaj zrobiłam 120km,żeby pomiziać mojego Synusia :loveu: .

Inne: http://picasaweb.google.com/zuzkazajbt/Mihrab (mało,bo trudno jednocześnie robić zdjęcia,trzymać konia,zaciekawiać go i pilnować,żeby nie lał się z innymi ogierami :diabloti: ).
A już niebawem czekają mnie wspaniałe bezsenne noce jako fotograf-akuszer w janowskiej stadninie :loveu: :loveu: :loveu: .

Synuś piękny :)
Wojenko - jeżśli to możliwe - prosze o cynk, jak już będziesz PO takim cudownym przeżyciu, jakim jest akuszerka w stadninie :)

Posted

a ja stolu nie kupilam:(, lactiv up kupilam ,dzieki Carolina ze sie martwisz o moje zdrowie:loveu: ogladalam linki i zachorowaalm na punkcie pewnego kalendarza szkotow , ale w polskich sklepach netowych nie ma:( a ja chce baaardzo!!!!! sa tylko na amazon i innych ebayach.

Posted

Dzisiaj zrobilam pewien eksperyment (hmm pewnie niektorzy pomysla ze mi odwala ,ale ja kocham moja Mishe ) Mianowicie chcialam sprawdzic jak sie ona czuje i zachowuje , jak ja czasem zostawiam sama. Wlaczylam kamere (mini big brother hhehe:evil_lol: ) i pojechalam po ten nieszczesny stolik ,myslalam ze ona
wyleguje sie na wszystkich lozkach i kanapach ,ale sie pomylilam ...ona caly czas lezala przy drzwiach i po 30min zaczela popiskiwac ,no biedna byla...Wynika z tego ze nie moge ja zostawic i wyjechac sobie ,bo bedzie cierpiala:(

Posted

[quote name='goranik']ubranka tez uwazam ze rzecz przydatna, ale na kulki akurat mam inna recepte.
Kilka lat temu odkrylam to przypadkowo na moim Czrnym terierze.
Te chodzil i razem z moimi erdelami wygladal jak boze nieszczescie
przyklad:

no i pewnej zimy, spryskalam Gorana odzywka do wlosow tą:

http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=5284&action=prod

tu to jest

HUILLE REPARATRICE - olejek w aerozolu

i okazalo sie ze zaden snieg do lapek sie nie czepia.
Pryskam na opuszki, cala lape i wlosy na lapach i brzuchu i wcieram rekami.
no i sniegu na lapach nie mam.
jak raz porzadnie spryskam to wystarcza na jakis tydzien:)

Dziekuje za rade!:)wyprobuje ...biedne pieski tyle sie nacieriec sie tak musza.

Posted

[quote name='Fritz']Dziekuje bardzo:)
ps: no ale to fakt co Elazauwazyla :nocna zmiana z nas:P :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
a jak!!!:evil_lol: :evil_lol: Fritz - a cóż to za stolika szukasz?

Ja po spacerach śniegowych smaruję Uszelinie łapki kremem specjalnym Emolium :)
A na kule zaczynam projektować (na razie w głowie) strój dla Uszeliny - spróbuję sama go wyprodukować :)

Posted

[quote name='[B']goranik;3098311]a tak wogole witam w szkocim watku :evil_lol:
jestem tu przez taka jedna...:mad:
przez ktora to snia mi sie szkoty po nocach, chodze i wypatruje gdzies tych malych muminkow ...

a na tapecie mam to zdjecie:
http://s27.photobucket.com/albums/c180/3Fritz/?action=view&current=PC150127.jpg

:evil_lol:

pozdrawiam wszystkich milosnikow rasy
Ojej dziekujemy z Mishka!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!,pierwszy raz ktos pokochal szkoty dzieki Mishce i nam :):loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Czuje sie bardzo zobligowana by wiecej fotek na photobucecie Mishki wstawiac:) Naprawde Cieszymy sie ze napisalas goranik:):multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Nitencja napisał(a):
Goranik witaj na szkotach :multi: no ciekawe przez kogo tak siedzisz na tych szkotach :evil_lol:
Maginesca jak udaly sie wizyty wczoraj :cool3:

Świetnie ,było tak fantastycznie ,że nawet nie pomyslalam o aparacie ,:shake:
i nie tylko ja :evil_lol:
Bombel jak Miód Malina zaczęła biegać z Magisią to myślał , że ma rozdwojenie jaźni:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nawet sie zestresował ,że teraz dwie go będą trymować;) . Ale jak zobaczył ,że one na to nie mają czasu ,to się uspokoił:p .
Cieszę się że Megisia jest w takich fantastycznych rękach i z tego co wiem to Dorota też uważa szkota jako bardziej wesołe szczenie niż westie.
Następna osoba majac dwie te rasy stwierdza to samo.Coś w tym musi być:loveu:

Posted

wizyta była naprawdę bardzo udana i miła(jak zwykle zresztą:loveu:
psiaki zmęczone ale szczęśliwe a Bombik zwłaszcza, bo niańczyc dwie szkotki to bardzo poważne zajęcie :evil_lol:
Maga jest cudowną ,pełną życia rozrabiarą i robi z Bombikiem co tylko chce.
Dzisiaj rano zaczęłyśmy szkolenie klikerowe:cool3: Bombik się trochę popisywał na zasadzie: "zobacz szczeniaku jak ja robię siad":eviltong: ale Maga błyskawicznie załapała o co chodzi z tym klikaniem i za co się dostaje smakołyki:multi:
co do czesania to chyba będą potrzebne grube rękawice:angryy: Na rękach mam pełno czerwonych kropek ale Maga wyczesana:mad:

Posted

[quote name='Fritz']Dziekuje bardzo:)
ps: no ale to fakt co Elazauwazyla :nocna zmiana z nas:P :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol: :evil_lol: :loveu: kiedy Wy dziewczyny śpicie....??? a jeśli chodzi o zostawianie psa w domu to uważam że powinnaś Fritz mimo wszystko poracować nad tym aby zostawaław domku na jakiś czas...:multi:

Posted

na forum scotieserwis uważac bo jakiś cymbał podesłał Trojana, nie otwierajcie tych niby filmideł ....jest ich tam sporo w różnych tematach!!!!!!:shake: :shake: :shake:

poprawiam na B&W

Posted

dziekuje za mile powitanie :loveu:
a ja tez ide na spacer zaraz, ale ..bez szkota :placz:
Nitencja! udusze Cie! to juz ktoras noc z rzedu podczas ktorej snia mi sie szkoty i szkoty i szkoty i potem wstaje, stawiam mojemu czarnemu terierowi uszy do gory i wmawiam mu ze jest szkotem :roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...