Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

Masz racje Elzbieta..Wlasnie o to chodzi ze fascynacje sie zmieniaja... Ewoluuja jak i my, dlatego to jest ciekawe. Ja zawsze lubilam psy ale tez teraz mi odbilo , nawet sie nie spodziewalam ,ze az tak ,na punkcie tej mojej malej , przez to rezygnuje z mojej najwiekszej fascynacjii jaka sa podroze . No nie moge sobie wyobrazic ze ja zostawiam i wyjezdzam,meczyla bym sie straszliwie.. Ale jeszcze niedawno(jak jej nie bylo z nami)jak by mi ktos powiedzilal ze tak bedzie to bym nie uwierzyla!:-o

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ibolya']Witajcie Szkociarze :multi:
Zapraszam Was na kawkę do weszterierów :multi: mamy kawki w bród :multi:

Właśnie.....nie lenić się.....a szkociki już przebieraja tymi nibynózkami.....i chca na podwórko

Miłego dnia i upojnego weekendu:multi: :multi: :lol: :lol: :loveu: :loveu:

Posted

a herbatke zielona gdzie znajde ?? to chybA na airedale u Kardusi hihi.
Bos co to za upojny weekend bez Zarazkowa :roll:
Fritz przeciez mozna podrozowac z Mishka :lol:

Posted

Nitencja napisał(a):
a herbatke zielona gdzie znajde ?? to chybA na airedale u Kardusi hihi.
Fritz przeciez mozna podrozowac z Mishka :lol:

czy zielona jest dobra na brzuch? bo jeśli tak, to ja skorzystam. Opiłam się wczoraj rdzewnej coli i dziś brzuch taki trochę "nie-teges" ;) Pozdrawiam prawie weekendowo

Posted

HaNisia napisał(a):
czy zielona jest dobra na brzuch?

Ja też miałam fazę na zieloną herbatę - nie powiem, bardzo mi smakuje - piłam ją przez dwa tygodnie. Potem odchorowywałam przez kolejne dwa :roll: :p W moim przypadku nie podziałała pozytywnie na żołądek. Ale podobno tak też się też zdarza... :lol:

Posted

T.A.Scotties napisał(a):
Karolina , kaftany jakich poszukujecie były w najrózniejszych wzorach i kolorach na wystawie w Głogowie.Mozna było partycypować pomiędzy szkot -Barbie, szkot - Rambo,a szkot -survivalista!!! Te na te grubsz okazy kosztowały ok 80 zł.

no to być może będą też w Katowicach....:multi: witam i o zdrowie pytam...
a propo brzuszków... zamiast zielonej herbatki proponuję garść słoneczniku po każdym posiłku...w moim przypadku robi swoje:razz: :razz:

Posted

To może ja zdam małą relację z porannego spaceru z moimi niepełnosprawnymi :evil_lol:
Najpierw Małpa zza drzewa obmyślała psotę :cool3:

Potem chwyciła badyla i szarżowała :cool1:

A Stara Babka domagała się rzucania piłecki

:diabloti:

Posted

[quote name='Wojenka']To może ja zdam małą relację z porannego spaceru z moimi niepełnosprawnymi :evil_lol:

Potem chwyciła badyla i szarżowała :cool1:

:diabloti:

Robisz piękne zdjęcia! Bardzo lubię czarno-białe fotki. I okolica jakaś znajoma - czy to obok Wyścigów??

Posted

T.A.Scotties napisał(a):
Tiramisu to takie towarzystwo Nieanonimowych Szkotoholików!!!

No super haslo. Tak sie mozna spotykac na wystawach :cool3: Moze jeszcze jakies plakietki co hihi

Posted

[quote name='dorota07']proponuję kieliszek na sznurku i na szyję jako wisiorek

Taki kieliszeczek od wódeczki byłby idealny: malutki, gustowny i ciążyć na szyji za bardzo nie będzie :evil_lol:

Posted

Nitencja napisał(a):
.....
:lol:

Dobrze mówisz.....polej po jednym........:eviltong::lol: :evil_lol: :evil_lol::cool3: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...