Magicnesca Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 puchu napisał(a):Magicnesca rozprzestrzenia zaraze na kolejne kontynenty :evil_lol: Ale tym razem białę "bakterie" :evil_lol: ,aby od różnić od zarazy:cool3: :multi: Jeszcze jego 2 siostrzyczki leca do Brazylii ,a jedna do USA do juz jednego mojego westie do Hollywood . Może jakąś filmową kariere zrobi:evil_lol: - to HAPPY AXELA
Ania&Lady Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Magicnesca napisał(a): HAPPY AXELA Pod lupą się przyglądałam i jest bardzo w typie tym jaki najbardziej lubię Joyce i Little Lady-daj mi klapsa, jak się mylę. :eviltong:
Tiramisu Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Magicnesca napisał(a):Mało ,że ją wymizała ale cały czas wodziła za nia wzrokiem:crazyeye: oj bardzo jest pod jej urokiem;) :evil_lol: :loveu: Ale wszystkie zarazki są na swoim miejscu, ilość się zgadza? :evil_lol: Po wyjeździe Nitencji nie zauważyłaś braków w stadzie ?? :diabloti:
puchu Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Magicnesca napisał(a):Ale tym razem białę "bakterie" :evil_lol: ,aby od różnić od zarazy:cool3: :multi: Jeszcze jego 2 siostrzyczki leca do Brazylii ,a jedna do USA do juz jednego mojego westie do Hollywood . Może jakąś filmową kariere zrobi:evil_lol: - to HAPPY AXELA Z "białej strony mocy" nieddaleko do "czarnej" :cool3: :evil_lol:
bos Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Witajcie.....zaszkoceni.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Magicnesca, serdeczne dzięki za gościnę i przyjęcie całej naszej familii.....no prawie całej........bo Jazon został w domu razem z żółwiami......a papug niestety.....zdechł......To niepowetowana strata :shake::-( Dzięki również za wstawienie fotek........widać żena Tobie można polegać :multi: Mnie oststnio dopadła francuska choroba....leńgotropi.....i nic mi się nie chce.. No prawie nic.......:diabloti: :cool3: Jeszcze raz serdeczne dzięki Tobie , Andrzejowi.....i całej psiej czeredzie za tak miłe przyjęcie :multi: :multi: :multi: w imieniu całego bosowa :eviltong: :loveu:
Magicnesca Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 bos napisał(a):Witajcie.....zaszkoceni.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Magicnesca, serdeczne dzięki za gościnę i przyjęcie całej naszej familii.....no prawie całej........bo Jazon został w domu razem z żółwiami......a papug niestety.....zdechł......To niepowetowana strata :shake::-( Dzięki również za wstawienie fotek........widać żena Tobie można polegać :multi: Mnie oststnio dopadła francuska choroba....leńgotropi.....i nic mi się nie chce.. No prawie nic.......:diabloti: :cool3: Jeszcze raz serdeczne dzięki Tobie , Andrzejowi.....i całej psiej czeredzie za tak miłe przyjęcie :multi: :multi: :multi: w imieniu całego bosowa :eviltong: :loveu: To my sie bardzo cieszymy ,że mielismy okazje poznać "prawie" całę BOSOWO :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i za wspaniałą wizytę tak jak pisałam na WT ,juz czekamy na następną:multi: :loveu:
Magicnesca Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Ania&Lady napisał(a):Pod lupą się przyglądałam i jest bardzo w typie tym jaki najbardziej lubię Joyce i Little Lady-daj mi klapsa, jak się mylę. :eviltong: Tak masz rację to dziecko Olka jak Joyce i Little Lady:evil_lol:
Ania&Lady Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Magicnesca napisał(a):Tak masz rację to dziecko Olka jak Joyce i Little Lady:evil_lol: Sprzedana, zamówiona, wiem... :shake: :placz:
Magicnesca Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Ania&Lady napisał(a):Sprzedana? :shake: :placz: Sprzedany :razz: , dziewczyny też :cool3:
Ania&Lady Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Magicnesca napisał(a):Sprzedany :razz: , dziewczyny też :cool3: Tak tylko dla pewności pytałam, oglądałam te fotki milion razy... :cool3:
bos Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 No to cos .....biało czarnego......:eviltong:....w zarazkowie....
dorota07 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Nina a przypomnij mi co z białą zarazką Hapy Nina? toć to moja chrześnica o ile dobrze pamiętam bo ja juz tak zczerniałam że nie wiem...
Magicnesca Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 dorota07 napisał(a):Nina a przypomnij mi co z białaązarazką Hapy Nina? toć to moja chrześnica o ile dobrze pamiętam bo ja juz tak zczerniałam że nie wiem... No .....:oops: jakby Ci tu powiedzieć:-( Na życzenie właściciela jest przemiamowana na HAPPY LOVE :-o Nie :mad: :mad: :mad: ,ale to nadal Twoja chrzesnica w czerwonej wstążce ( znowu czerwona?) i na zdjeciu jest na pierwszym planie a jej dalszy plan to pod koniec marca wylot do Brazylii:razz:
dorota07 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 jak zwał tak zwał byle się dobrze chowała ....:loveu: :loveu:
Magicnesca Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 dorota07 napisał(a):jak zwał tak zwał byle się dobrze chowała ....:loveu: :loveu: :buzi:Dzięki Ci Elu :)
bos Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 A ja też dziękuję......a jest z co..........a tak moja pociecha zarażona Miodzio z Maliną :lol::lol:....a ta dziewczyna pękała z zazdrości..... :lol:....do momentu kiedy Magicnesca ja nie uspokoiła.......ooo ............właśnie w taki sposób:loveu: :evil_lol: :loveu:
Fritz Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 bos napisał(a): No piekne zdjecie! Nitencjo ah jaki piekny ten maluszek na Twoich rekach:) PAsujecie do siebie ,jak juz wczesniej ktos pisal -kopia blond:) :evil_lol: :loveu:
Flaire Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ja chcę tylko podziękować za filmiki i zdjęcia mojej chrześniaczki, Magic Spell. Śliczny dzieciak! :-)
Magicnesca Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Nitencja napisał(a):A co tu tak cicho????Zasypalo Was??? A ja myslałam ,że jeszcze śnisz;):evil_lol:
Nitencja Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 ja juz po sniadanku i czekam na reszte zdjec :diabloti:
Magicnesca Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Flaire napisał(a):Ja chcę tylko podziękować za filmiki i zdjęcia mojej chrześniaczki, Magic Spell. Śliczny dzieciak! :-) Widzisz mówiłam ,że Twoja chrześnica trafi w super ręce:multi: :loveu: :loveu: :loveu: Marzyć tylko aby zawsze maluchy dostawały się w takie ręce jjak Dorota, Antek i ich pociecha dwunozna Piotrek;)
Magicnesca Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Nitencja napisał(a):ja juz po sniadanku i czekam na reszte zdjec :diabloti: Na te z Twojego aparatu?:evil_lol: :evil_lol: "Nitencja fotografująca psy "
Nitencja Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 dawaj Nineczko bo potem bedzie opznienie 2tygodniowe
Magicnesca Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Tak ale jak fotografowaliście sie nawzajem to jakie zdjęcia mam dać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: albo " mało sprawne " szkoty:diabloti: bo się one nie ruszaja tylko "fruwają"
Recommended Posts