Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

puchu napisał(a):
Magicnesca rozprzestrzenia zaraze na kolejne kontynenty :evil_lol:

Ale tym razem białę "bakterie" :evil_lol: ,aby od różnić od zarazy:cool3: :multi:
Jeszcze jego 2 siostrzyczki leca do Brazylii ,a jedna do USA do juz jednego mojego westie do Hollywood . Może jakąś filmową kariere zrobi:evil_lol: - to HAPPY AXELA

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magicnesca napisał(a):
HAPPY AXELA

Pod lupą się przyglądałam i jest bardzo w typie tym jaki najbardziej lubię Joyce i Little Lady-daj mi klapsa, jak się mylę. :eviltong:

Posted

Magicnesca napisał(a):
Mało ,że ją wymizała ale cały czas wodziła za nia wzrokiem:crazyeye:
oj bardzo jest pod jej urokiem;) :evil_lol:

:loveu: Ale wszystkie zarazki są na swoim miejscu, ilość się zgadza? :evil_lol: Po wyjeździe Nitencji nie zauważyłaś braków w stadzie ?? :diabloti:

Posted

Magicnesca napisał(a):
Ale tym razem białę "bakterie" :evil_lol: ,aby od różnić od zarazy:cool3: :multi:
Jeszcze jego 2 siostrzyczki leca do Brazylii ,a jedna do USA do juz jednego mojego westie do Hollywood . Może jakąś filmową kariere zrobi:evil_lol: - to HAPPY AXELA

Z "białej strony mocy" nieddaleko do "czarnej" :cool3: :evil_lol:

Posted

Witajcie.....zaszkoceni.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Magicnesca, serdeczne dzięki za gościnę i przyjęcie całej naszej familii.....no prawie całej........bo Jazon został w domu razem z żółwiami......a papug niestety.....zdechł......To niepowetowana strata :shake::-(

Dzięki również za wstawienie fotek........widać żena Tobie można polegać :multi:
Mnie oststnio dopadła francuska choroba....leńgotropi.....i nic mi się nie chce..
No prawie nic.......:diabloti: :cool3:

Jeszcze raz serdeczne dzięki Tobie , Andrzejowi.....i całej psiej czeredzie za tak miłe przyjęcie :multi: :multi: :multi: w imieniu całego bosowa :eviltong: :loveu:

Posted

bos napisał(a):
Witajcie.....zaszkoceni.........:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Magicnesca, serdeczne dzięki za gościnę i przyjęcie całej naszej familii.....no prawie całej........bo Jazon został w domu razem z żółwiami......a papug niestety.....zdechł......To niepowetowana strata :shake::-(

Dzięki również za wstawienie fotek........widać żena Tobie można polegać :multi:
Mnie oststnio dopadła francuska choroba....leńgotropi.....i nic mi się nie chce..
No prawie nic.......:diabloti: :cool3:

Jeszcze raz serdeczne dzięki Tobie , Andrzejowi.....i całej psiej czeredzie za tak miłe przyjęcie :multi: :multi: :multi: w imieniu całego bosowa :eviltong: :loveu:

To my sie bardzo cieszymy ,że mielismy okazje poznać "prawie" całę BOSOWO :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i za wspaniałą wizytę tak jak pisałam na WT ,juz czekamy na następną:multi: :loveu:

Posted

Ania&Lady napisał(a):
Pod lupą się przyglądałam i jest bardzo w typie tym jaki najbardziej lubię Joyce i Little Lady-daj mi klapsa, jak się mylę. :eviltong:

Tak masz rację to dziecko Olka jak Joyce i Little Lady:evil_lol:

Posted

dorota07 napisał(a):
Nina a przypomnij mi co z białaązarazką Hapy Nina? toć to moja chrześnica o ile dobrze pamiętam bo ja juz tak zczerniałam że nie wiem...

No .....:oops: jakby Ci tu powiedzieć:-(
Na życzenie właściciela jest przemiamowana na HAPPY LOVE :-o
Nie :mad: :mad: :mad: ,ale to nadal Twoja chrzesnica w czerwonej wstążce ( znowu czerwona?) i na zdjeciu jest na pierwszym planie a jej dalszy plan to pod koniec marca wylot do Brazylii:razz:

Posted

A ja też dziękuję......a jest z co..........a tak moja pociecha zarażona Miodzio z Maliną

:lol::lol:....a ta dziewczyna pękała z zazdrości.....

:lol:....do momentu kiedy Magicnesca ja nie uspokoiła.......ooo ............właśnie w taki sposób:loveu:

:evil_lol: :loveu:

Posted

bos napisał(a):

No piekne zdjecie! Nitencjo ah jaki piekny ten maluszek na Twoich rekach:) PAsujecie do siebie ,jak juz wczesniej ktos pisal -kopia blond:) :evil_lol: :loveu:

Posted

Flaire napisał(a):
Ja chcę tylko podziękować za filmiki i zdjęcia mojej chrześniaczki, Magic Spell. Śliczny dzieciak! :-)

Widzisz mówiłam ,że Twoja chrześnica trafi w super ręce:multi: :loveu: :loveu: :loveu:
Marzyć tylko aby zawsze maluchy dostawały się w takie ręce jjak Dorota, Antek i ich pociecha dwunozna Piotrek;)

Posted

Tak ale jak fotografowaliście sie nawzajem to jakie zdjęcia mam dać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

albo " mało sprawne " szkoty:diabloti: bo się one nie ruszaja tylko "fruwają"

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...