Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

Słuchajcie :multi: ZALICZYLIŚMY PIERWSZĄ WIZYTĘ!
Transport w kocyku u pani na rękach- "klasa pierwsza Inter City"
W kontaktach towarzyskich Magisia jest super. mój Tata zupełnie "ugotowany". Ona potrafi zauroczyć :cool3: a Bombik nadrabia zaległości w szczenięcych zabawach. niedługo dodamy film z psich szaleństw(mam nadzieję że się uda bo od wczoraj walczymy z netem-przy okazji pozdrowienia dla operatora:diabloti: -pewnie ich zasypało)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magicnesca napisał(a):
Bombel ogromnie sie cieszę ,że niespodzianka się udała:loveu: :multi: :multi: :multi:
i miło Wasza rodzinke już miec na Ciemnej stronie mocy:eviltong: :loveu:
Już się cieszę na wystawy i spotkania przy ringu szkotów:cunao: :cunao:

Ale tam u Was w Zarazkovie wesoło - imprezowo :loveu: :loveu:

Posted

Magicnesca napisał(a):
[quote name='dorota07']
Elu bede trzymac kciuki za Emilke :loveu: i za czarne jak Emilka drogi do Głogowa;)

wielkie dzięki , na Głogowie się nie kończy, przed nami jeszcze wiele spotkań mam nadzieję!!!!

Posted

dorota07 napisał(a):
no to Bos okazał się niezłym strategiem ciekawe z jakim skótkiem???

No no to sie okaże ,ale Jola -TŻ Bosa nie protestowała za bardzo jak sie Bos dopytywał sie o zarazki :evil_lol: ;) Agatki:eviltong:

A tu młodsza Bosowa "w przymiarkach"

zobaczcie sami do niej tylko czarny szkot pasuje ,żaden inny pies:evil_lol:
do Joli może bardziej pszeniczny ale od czegos trzeba zacząć:razz:

Posted

dorota07 napisał(a):
[quote name='Magicnesca']

wielkie dzięki , na Głogowie się nie kończy, przed nami jeszcze wiele spotkań mam nadzieję!!!!

Też mam taka nadzieje :evil_lol: tym bardziej ,że do Głogowa sie nie wybieramy:shake:

Posted

bombel napisał(a):
Słuchajcie :multi: ZALICZYLIŚMY PIERWSZĄ WIZYTĘ!
Transport w kocyku u pani na rękach- "klasa pierwsza Inter City"
W kontaktach towarzyskich Magisia jest super. mój Tata zupełnie "ugotowany". Ona potrafi zauroczyć :cool3: a Bombik nadrabia zaległości w szczenięcych zabawach. niedługo dodamy film z psich szaleństw(mam nadzieję że się uda bo od wczoraj walczymy z netem-przy okazji pozdrowienia dla operatora:diabloti: -pewnie ich zasypało)

Dorotko wcale nas to nie dziwi przeciez to MAGIC ,a do tego magicznej rasy :evil_lol: :loveu: :loveu:

Posted

Tiramisu napisał(a):
Ale tam u Was w Zarazkovie wesoło - imprezowo :loveu: :loveu:

To zamiast do Krakowa moze jednak do Zarazkowa:evil_lol:
Umówcie się z ORĄ i razem będzie Wam raźniej:evil_lol: :p

A propo Krakowa ,dzisiaj do Krakowa pojechał HaNisiu Twój chrześniak HAPPY HOKUS POKUS

zwany przez swoja nowa Pania Mackintosh;)
jeszcze przez 2 lata bedzie tu w Polsce a potem do USA .
Jego właścicielka to Pani konsul USA w Krakowie :lol:

Posted

Wizyta w Zarazkowie , jak zwykle super. Wieeeeelkie podziekowania dla BOSa , bez niego to bym tam dzis nie zawitala .........
Mam duzo do przemyslenia i ja juz znikam spac :)
papa

Posted

Magicnesca napisał(a):
To zamiast do Krakowa moze jednak do Zarazkowa:evil_lol:
Umówcie się z ORĄ i razem będzie Wam raźniej:evil_lol: :p
:lol:

Ja niestety muszę zostać przy "krakowskiej" opcji ale może w przyszłości uda nam się umówić razem z ORĄ na wspólną wizytę (fajnie by było!!) w Zarazkovie z "dzieciakami" - zawsze raźniej w drodze :razz: :lol:

Posted

Nitencja napisał(a):
Wizyta w Zarazkowie , jak zwykle super. Wieeeeelkie podziekowania dla BOSa , bez niego to bym tam dzis nie zawitala .........
Mam duzo do przemyslenia i ja juz znikam spac :)
papa

To co tam się działo, że Nitencja ma tyle do przemyślenia :crazyeye: :crazyeye: :razz:

Posted

Dorota, mała MAGIC SPELL jest słodka i pełna uroku, cieszę się, że tak ładnie dogadują się z Bombikiem. :multi:
Jeszcze raz całusy dla psiaków i niech się zdrowo chowają!

Posted

dorota07 napisał(a):
jednym słowem kobitka wie co robić z chłopczykiem!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Od razu widać kto rządzi!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

No to będzie miał chłopak godne życie:lol: . Bo gdybym musiała interweniować:evil_lol: normalnie skandal międzynarodowy :cool3: fajnie, że mu się tak dobrze trafiło, zazwyczaj konsulaty są spore i duże ogrody mają...i jeszcze ci sexowniu panowie wartownicy:roll:

Posted

Tiramisu napisał(a):
To co tam się działo, że Nitencja ma tyle do przemyślenia :crazyeye: :crazyeye: :razz:

na pewno ma szkocią gorączkę i musi się wygrzać pod kołderką:evil_lol: :evil_lol:
tylko ciekawe co jej sie przyśni??:cool1:

Posted

Nitencja napisał(a):
Tiramisu ............ zebys wiedziala jakie fajowe Zarazki :) ..z wrazenia zapomnialam aparatu :evil_lol:

:lol: A wymiziałaś chociaż moją Semi porządnie?? - sama nie mam jak to na Ciebie liczyłam !! :oops: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Tiramisu napisał(a):
Ja niestety muszę zostać przy "krakowskiej" opcji ale może w przyszłości uda nam się umówić razem z ORĄ na wspólną wizytę (fajnie by było!!) w Zarazkovie z "dzieciakami" - zawsze raźniej w drodze :razz: :lol:

Tiramisu nie ma sprawy opcja Kraków zostaje:);)

Posted

Magicnesca napisał(a):

A propo Krakowa ,dzisiaj do Krakowa pojechał HaNisiu Twój chrześniak HAPPY HOKUS POKUS

zwany przez swoja nowa Pania Mackintosh;)
jeszcze przez 2 lata bedzie tu w Polsce a potem do USA .
Jego właścicielka to Pani konsul USA w Krakowie :lol:

Magicnesca rozprzestrzenia zaraze na kolejne kontynenty :evil_lol:

Posted

Tiramisu napisał(a):
:lol: A wymiziałaś chociaż moją Semi porządnie?? - sama nie mam jak to na Ciebie liczyłam !! :oops: :evil_lol: :evil_lol:

Mało ,że ją wymizała ale cały czas wodziła za nia wzrokiem:crazyeye:
oj bardzo jest pod jej urokiem;) :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...