Ora Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 dokładnie, to bedzie najlepszy prezent walentynkowy:loveu: :lol:
Tiramisu Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Ora napisał(a):ja mam nadzieje odebrac swojego 14 lutego:lol: :multi: , natomiast mieszkam na Pradze - Grochów:lol: :lol: Co tam odległość, mam nadzieję że uda nam się umówić na jakiś wiosenny spacer :lol:
Ora Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 myśle, że taka odległość nie powinna stanowic problemu:multi: :lol:
Magicnesca Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Ora']ja mam nadzieje odebrac swojego 14 lutego:lol: :multi: , natomiast mieszkam na Pradze - Grochów:lol: :lol: Ora obliczyłam i możesz go rzeczywiscie odebrać 14.02.:cool3: :p
Magicnesca Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Ora i obiecane dodatkowe zdjęcie :razz: SANTA CLAUS -matka chrzestna to Flaire z dogomanii:lol:
nikit1 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Magicnesca']Ora i obiecane dodatkowe zdjęcie :razz: SANTA CLAUS -matka chrzestna to Flaire z dogomanii:lol: No to pięknie - jedna wielka rodzina :lol: Ora (Ola) rozmawiała ze mną o tym, ze chce takiego małego czarnego terriera. No więc ja zachodze w głowę o jakiego teriera jej chodzi.. W końcu wpadłam że o teriera-mopera czyli szkota :loveu: no i "posłałam" ją do Nitencji a ona do Magicnesci i w dodatku okazuje się że jej przyszły "sierściuszek" jest dzieckiem chrzestnym Flaire :lol:
dorota07 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 no widze że zaraza zbiera żniwo...:mad: :mad: :diabloti: :diabloti: witajcie nowo zaszkocone,,, trzeba bedzie nowe loginy zapamiętać:multi: :multi: :multi: a tak wracając do pizzerni to tam nie weszłyśmy ale do saloonu to Emilka pierwsza rwała....
dorota07 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 u mnie w Walentynki sznaucerka też sprezentowała nam 8 czarnuszków....oj piękne były... Nina a gdzie Miód-Malina????
Tiramisu Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Magicnesca']Ora obliczyłam i możesz go rzeczywiscie odebrać 14.02.:cool3: :p Czy to coś da jak baaardzo ładnie się uśmiechnę :grins: i .... poproszę o zdjęcie (a) Semidei??? :grins: :mdleje: :mdleje:
Magicnesca Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Tiramisu']Czy to coś da jak baaardzo ładnie się uśmiechnę :grins: i .... poproszę o zdjęcie (a) Semidei??? :grins: :mdleje: :mdleje: Właśnie przygotowywałam zdjęcie Semidei (jeszcze odrabiałam lekcje na liście urodzinowej:cool3: ) Chciałam Ci Agnieszko pokazać ,ze tamte zdjęcia jako damy to tylko pozory .....własnie uchwyciłam jak znęcała się dzisiaj nad kocykiem:evil_lol: wcale nie jest dama:shake: :diabloti:
Magicnesca Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 ale jak się kapnęła ,że aparat w poblizu to ..............od razu pozycje Damy:evil_lol:
Magicnesca Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Dobra ja tu daje zdjecia a gdzie zdjecie Tyśka :mad: :mad: :mad: Nitencja my chcemy zdjęcie Tyśka, my chcemy zdjęcie Tyśka:angryy: :mad: :mad:
Tiramisu Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Magicnesca napisał(a):Dobra ja tu daje zdjecia a gdzie zdjecie Tyśka :mad: :mad: :mad: Nitencja my chcemy zdjęcie Tyśka, my chcemy zdjęcie Tyśka:angryy: :mad: :mad: :p :p :loveu: :loveu: :p :p Czuję się usatysfakcjonowana :evil_lol: :evil_lol: O tak, poprosimy zdjęcia Tyśka! Jak będę miała szkotnika u siebie to się odwdzięczę duuuużą porcją zdjęć :lol:
dorota07 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 ja już od kiedy wołam... o Tyśka i nic!!!! :scream_3: :scream_3: Nitencja nas zlewa...:mad: :mad: :mad: a gdzie Miód-Malina!!!! wrrr...
Ora Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :lol: :lol: :lol: Kochani bardzo dziekuje za zdjecia, niestety musze sie na dzis odmeldowac:placz: :placz: bo troche mam pracy i mnie zamorduja jak sie nie wyrobie:mad: :mad: Serdecznie pozdrawiam, do usłyszenia Ora.:lol:
Nitencja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 hihi najpierw zdjecia Tysia trzeba zrobic ale dzis wieczorem cos dam :) tak kolo 22:00 przy takiej presji poddaje sie
Nitencja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='Magicnesca']ale jak się kapnęła ,że aparat w poblizu to ..............od razu pozycje Damy:evil_lol: o jejo jaka mina :-D
OMM Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :mad::mad:no właśnie ja też Tyśka chcę zobaczyć:mad::mad: jak wszyscy to wszyscy, Tysiek też. A zarazki rosną w oczach:crazyeye:, z kocykiem jest ładniejsze, Magicnesca się nie zna:eviltong: O!!
Nitencja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 OMM w oczekiwaniu na footy Tysia zapraszam do galerii na mojej stronie :) http://s32.photobucket.com/albums/d11/Nitencja/ troche tam czarnucha jest
OMM Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Nitencja wszystkie sobie te foty obejrzałam już wcześniej:)) Najbardziej mi się podobało zdjęcie Alexa i Roxy w biegu, cud-miód Ale ja chcę "świeżego" Tyśka:cool1::mad::mad:nie wykręcisz się Nitencja:evil_lol:
Nitencja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 taki skomasowany atak na biedna Nitencje ......... :oops:
OMM Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Nitencja napisał(a):taki skomasowany atak na biedna Nitencje ......... :oops: Tam zaraz atak, no ładnie tego...no prosimy przecież:siara::Rose: Nitencjo, no;);)wicie rozumicie:evil_lol:
dorota07 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Nitencja !!!!! nie odsyłaj do archiwum tylko dawaj świerzonkę z trofeami
Ania&Lady Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Witam serdecznie! Do tej pory "podczytywałam" to Forum, ale w końcu postanowiłam się zarejestrować. Mam na imię Ania, lat ponad 23 :razz:, mieszkam sobie w Warszawie. Moja wielka pasja i uwielbienie do westików zaczęło się w momencie pojawienia się małej białej kulki, która została ochrzczona jako Lady. W tym momencie moja mała pocieszka ma już prawie 2 latka, a ja powoli zaczynam myśleć o siostrzyczce dla niej. :diabloti: Macie tu bardzo miłą atmosferę, dlatego pozwoliłam sobie "wprosić" się z "białą stroną mocy". Chciałabym pozdrowić znane mi już osoby, przede wszystkim Ninę i Jej piękne białaski, extremi, Lexie... i Wszystkich, którzy się tutaj udzielają. A oto moja pocieszka. ;)
Recommended Posts