Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ora napisał(a):
ja mam nadzieje odebrac swojego 14 lutego:lol: :multi: ,
natomiast mieszkam na Pradze - Grochów:lol: :lol:

Co tam odległość, mam nadzieję że uda nam się umówić na jakiś wiosenny spacer :lol:

Posted

[quote name='Ora']ja mam nadzieje odebrac swojego 14 lutego:lol: :multi: ,
natomiast mieszkam na Pradze - Grochów:lol: :lol:

Ora obliczyłam i możesz go rzeczywiscie odebrać 14.02.:cool3: :p

Posted

[quote name='Magicnesca']Ora i obiecane dodatkowe zdjęcie :razz: SANTA CLAUS -matka chrzestna to Flaire z dogomanii:lol:

No to pięknie - jedna wielka rodzina :lol:

Ora (Ola) rozmawiała ze mną o tym, ze chce takiego małego czarnego terriera. No więc ja zachodze w głowę o jakiego teriera jej chodzi.. W końcu wpadłam że o teriera-mopera czyli szkota :loveu: no i "posłałam" ją do Nitencji a ona do Magicnesci i w dodatku okazuje się że jej przyszły "sierściuszek" jest dzieckiem chrzestnym Flaire :lol:

Posted

no widze że zaraza zbiera żniwo...:mad: :mad: :diabloti: :diabloti:

witajcie nowo zaszkocone,,, trzeba bedzie nowe loginy zapamiętać:multi: :multi: :multi:

a tak wracając do pizzerni to tam nie weszłyśmy ale do saloonu to Emilka pierwsza rwała....

Posted

[quote name='Magicnesca']Ora obliczyłam i możesz go rzeczywiscie odebrać 14.02.:cool3: :p

Czy to coś da jak baaardzo ładnie się uśmiechnę :grins: i .... poproszę o zdjęcie (a) Semidei??? :grins: :mdleje: :mdleje:

Posted

[quote name='Tiramisu']Czy to coś da jak baaardzo ładnie się uśmiechnę :grins: i .... poproszę o zdjęcie (a) Semidei??? :grins: :mdleje: :mdleje:
Właśnie przygotowywałam zdjęcie Semidei (jeszcze odrabiałam lekcje na liście urodzinowej:cool3: )
Chciałam Ci Agnieszko pokazać ,ze tamte zdjęcia jako damy to tylko pozory .....własnie uchwyciłam jak znęcała się dzisiaj nad kocykiem:evil_lol:

wcale nie jest dama:shake: :diabloti:

Posted

Magicnesca napisał(a):
Dobra ja tu daje zdjecia a gdzie zdjecie Tyśka :mad: :mad: :mad:
Nitencja my chcemy zdjęcie Tyśka, my chcemy zdjęcie Tyśka:angryy: :mad: :mad:

:p :p :loveu: :loveu: :p :p Czuję się usatysfakcjonowana :evil_lol: :evil_lol: O tak, poprosimy zdjęcia Tyśka! Jak będę miała szkotnika u siebie to się odwdzięczę duuuużą porcją zdjęć :lol:

Posted

:lol: :lol: :lol: Kochani bardzo dziekuje za zdjecia, niestety musze sie na dzis odmeldowac:placz: :placz: bo troche mam pracy i mnie zamorduja jak sie nie wyrobie:mad: :mad:

Serdecznie pozdrawiam,

do usłyszenia Ora.:lol:

Posted

:mad::mad:no właśnie ja też Tyśka chcę zobaczyć:mad::mad:
jak wszyscy to wszyscy, Tysiek też.
A zarazki rosną w oczach:crazyeye:, z kocykiem jest ładniejsze, Magicnesca się nie zna:eviltong: O!!

Posted

Nitencja wszystkie sobie te foty obejrzałam już wcześniej:))
Najbardziej mi się podobało zdjęcie Alexa i Roxy w biegu, cud-miód
Ale ja chcę "świeżego" Tyśka:cool1::mad::mad:nie wykręcisz się Nitencja:evil_lol:

Posted

Nitencja napisał(a):
taki skomasowany atak na biedna Nitencje ......... :oops:

Tam zaraz atak, no ładnie tego...no prosimy przecież:siara::Rose:
Nitencjo, no;);)wicie rozumicie:evil_lol:

Posted

Witam serdecznie!

Do tej pory "podczytywałam" to Forum, ale w końcu postanowiłam się zarejestrować.
Mam na imię Ania, lat ponad 23 :razz:, mieszkam sobie w Warszawie. Moja wielka pasja i uwielbienie do westików zaczęło się w momencie pojawienia się małej białej kulki, która została ochrzczona jako Lady. W tym momencie moja mała pocieszka ma już prawie 2 latka, a ja powoli zaczynam myśleć o siostrzyczce dla niej. :diabloti:
Macie tu bardzo miłą atmosferę, dlatego pozwoliłam sobie "wprosić" się z "białą stroną mocy". Chciałabym pozdrowić znane mi już osoby, przede wszystkim Ninę i Jej piękne białaski, extremi, Lexie... i Wszystkich, którzy się tutaj udzielają.

A oto moja pocieszka. ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...