Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

Wybaczcie i miejcie dla mnie wyrozumiałość ,wlaśnie czekamy az wroca do domu dwie takie:mad: szukajace wiatru w polu, czyli nasze pbgv jak poszły za tropem ,to do tej pory nie wpadł na ich trop nawet Andrzej:diabloti:
Więc furtka otwarta i czekamy ......nawet nie zdjęcia mi w głowie:shake:

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

T.A.Scotties napisał(a):
100 Lat Pani Kasiu!!!

Dziękuję, dziękuję Pani Asiu :multi: , ale te sto lat życzę sobie z tymi czarnuszkami :evil_lol:

Posted

Magicnesca napisał(a):
Wybaczcie i miejcie dla mnie wyrozumiałość ,wlaśnie czekamy az wroca do domu dwie takie:mad: szukajace wiatru w polu, czyli nasze pbgv jak poszły za tropem ,to do tej pory nie wpadł na ich trop nawet Andrzej:diabloti:

Zdażało się to już?

Posted

:confused: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting:
no jak na bumm na szkoty to bardzo tłoczno będzie w Głogowie na ringu:evil_lol:

Posted

Widać zbyt mało ich jeszcze jak to ktoś zauważył "wyprodukowano"...
Ty tutaj nie narzekaj bo ja bedę poginać jak na tej ikonce u Ciebie i duży ring mi jest potrzebny, tak wiec o tłoku nie może być mowy!

Posted

T.A.Scotties napisał(a):
Chętnie Pani podrzucę jeszcze jakiegoś:loveu: ...

Nooo, bo jeszcze w to wejdę...ale wtedy, będę wyglądać już tylko tak: :tard: hihihihihi

Posted

dorota07 napisał(a):
no a ja jestem ciekawa co tu znajdę w swoje urodzinki???:oops: a to już niedługo..lat nie liczę:cool1:

Ach, kiedyż to, ach kiedy, ten ważny dzień :BIG: ????????

Posted

kkasik napisał(a):
Ach, kiedyż to, ach kiedy, ten ważny dzień :BIG: ????????

a w lutym kiedy Dorota ma imieniny, które też obchodzę:multi:

ja tam nie narzekam, i dobrze że nie ma tłumów bo tak wtedy jest troche anonimowo...a jak jest kameralnie to sympatyczniej tak mi się wydaje...

Posted

dorota07 napisał(a):
a w lutym kiedy Dorota ma imieniny, które też obchodzę:multi:

ja tam nie narzekam, i dobrze że nie ma tłumów bo tak wtedy jest troche anonimowo...a jak jest kameralnie to sympatyczniej tak mi się wydaje...

Elu nic z tego właśnie wróciły nasze petitki do domu ,więc ja też wracam do formy:multi: :multi: :multi: ...............już wisisz na liście!!!!!!!:evil_lol:

Posted

Magicnesca napisał(a):

Magicnesca, czy sytuacja na froncie opanowana? :???: Uciekinierki wróciły czy może chociaż są już namierzone??:Dog_run:
Ja to chyba już idę :sleep2: :sleep:

Posted

[quote name='Ibolya']Hej Szkociarze !! Zobaczcie co kupiłam w LIDL-u dzisiaj:

Bodryś oczywiście pierwszy musiał swojego nochala wsadzić

Te obróżki są po 7,99/szt.

Serdecznie dziękuję za wiadomość- dziś rano popędziłam do Lidla i kupiłam każdej z moich dziewczyn - po czarnej i czerwonej obróżce :)
DZIĘKUJEMY!!!:multi:

Posted

Jak tam poniedziałkowa kawka, już wypita?? :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2:
Ja w każdy poniedziałek rano utwierdzam się w przekonaniu, że chyba jednak nie nadaję sie do pracy :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Magicnesca napisał(a):

O mów 600-tny post:siara: :user:

Gratulacje :klacz: :klacz: :klacz:. Ty to masz tempo :crazyeye:. Niedługo czwarta łapka się kroi :cool3: :lol: :razz:

Posted

Tiramisu napisał(a):
Zaraz będzie południe a tu fotek jak nie było tak nie ma! Obiecanki cacanki ... :watpliwy: :evil_lol:

nie wiem czy dobrze myślę ale parę stron wcześniej Magicneska pisała, że u niej słupy robią i do południa nie ma prądu. Może to jest powód jej milczenia?

Ja już po pracy :p

Posted

HaNisia napisał(a):
nie wiem czy dobrze myślę ale parę stron wcześniej Magicneska pisała, że u niej słupy robią i do południa nie ma prądu. Może to jest powód jej milczenia?

Ja już po pracy :p

Ja pewnie pomyślałam, że to tylko tego jednego dnia dotyczyło :p A u mnie dopiero połowa dnia pracy minęła:placz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...