Magicnesca Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Wybaczcie i miejcie dla mnie wyrozumiałość ,wlaśnie czekamy az wroca do domu dwie takie:mad: szukajace wiatru w polu, czyli nasze pbgv jak poszły za tropem ,to do tej pory nie wpadł na ich trop nawet Andrzej:diabloti: Więc furtka otwarta i czekamy ......nawet nie zdjęcia mi w głowie:shake:
kkasik Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 T.A.Scotties napisał(a):100 Lat Pani Kasiu!!! Dziękuję, dziękuję Pani Asiu :multi: , ale te sto lat życzę sobie z tymi czarnuszkami :evil_lol:
T.A.Scotties Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Magicnesca napisał(a):Wybaczcie i miejcie dla mnie wyrozumiałość ,wlaśnie czekamy az wroca do domu dwie takie:mad: szukajace wiatru w polu, czyli nasze pbgv jak poszły za tropem ,to do tej pory nie wpadł na ich trop nawet Andrzej:diabloti: Więc furtka otwarta i czekamy ......nawet nie zdjęcia mi w głowie:shake: Zdażało się to już?
T.A.Scotties Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 kkasik napisał(a):Dziękuję, dziękuję Pani Asiu :multi: , ale te sto lat życzę sobie z tymi czarnuszkami :evil_lol: Chętnie Pani podrzucę jeszcze jakiegoś:loveu: ...
dorota07 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 no a ja jestem ciekawa co tu znajdę w swoje urodzinki???:oops: a to już niedługo..lat nie liczę:cool1:
dorota07 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 :confused: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: no jak na bumm na szkoty to bardzo tłoczno będzie w Głogowie na ringu:evil_lol:
T.A.Scotties Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Widać zbyt mało ich jeszcze jak to ktoś zauważył "wyprodukowano"... Ty tutaj nie narzekaj bo ja bedę poginać jak na tej ikonce u Ciebie i duży ring mi jest potrzebny, tak wiec o tłoku nie może być mowy!
kkasik Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 T.A.Scotties napisał(a):Chętnie Pani podrzucę jeszcze jakiegoś:loveu: ... Nooo, bo jeszcze w to wejdę...ale wtedy, będę wyglądać już tylko tak: :tard: hihihihihi
kkasik Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 dorota07 napisał(a):no a ja jestem ciekawa co tu znajdę w swoje urodzinki???:oops: a to już niedługo..lat nie liczę:cool1: Ach, kiedyż to, ach kiedy, ten ważny dzień :BIG: ????????
dorota07 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 kkasik napisał(a):Ach, kiedyż to, ach kiedy, ten ważny dzień :BIG: ???????? a w lutym kiedy Dorota ma imieniny, które też obchodzę:multi: ja tam nie narzekam, i dobrze że nie ma tłumów bo tak wtedy jest troche anonimowo...a jak jest kameralnie to sympatyczniej tak mi się wydaje...
Magicnesca Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 dorota07 napisał(a):a w lutym kiedy Dorota ma imieniny, które też obchodzę:multi: ja tam nie narzekam, i dobrze że nie ma tłumów bo tak wtedy jest troche anonimowo...a jak jest kameralnie to sympatyczniej tak mi się wydaje... Elu nic z tego właśnie wróciły nasze petitki do domu ,więc ja też wracam do formy:multi: :multi: :multi: ...............już wisisz na liście!!!!!!!:evil_lol:
Tiramisu Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Magicnesca napisał(a):Wybaczcie i miejcie dla mnie wyrozumiałość ,wlaśnie czekamy az wroca do domu dwie takie:mad: szukajace wiatru w polu, czyli nasze pbgv jak poszły za tropem ,to do tej pory nie wpadł na ich trop nawet Andrzej:diabloti: Więc furtka otwarta i czekamy ......nawet nie zdjęcia mi w głowie:shake: Magicnesca, czy sytuacja na froncie opanowana? :???: Uciekinierki wróciły czy może chociaż są już namierzone??:Dog_run: Ja to chyba już idę :sleep2: :sleep:
Magicnesca Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 obieJuż są :multi: :multi: :multi: w domu, więc jutro foty "zarazków":loveu: O mów 600-tny post:siara: :user:
Tiramisu Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Upsss, chyba za długo pisałam ... Już wszystko wiadomo! :multi:
dorota07 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 no a jakiegoś kicaja przywlokły czy nie??? w takim towarzystwie mogę dyndać na tej liście długo
carolinascotties Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Ibolya']Hej Szkociarze !! Zobaczcie co kupiłam w LIDL-u dzisiaj: Bodryś oczywiście pierwszy musiał swojego nochala wsadzić Te obróżki są po 7,99/szt. Serdecznie dziękuję za wiadomość- dziś rano popędziłam do Lidla i kupiłam każdej z moich dziewczyn - po czarnej i czerwonej obróżce :) DZIĘKUJEMY!!!:multi:
Tiramisu Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Jak tam poniedziałkowa kawka, już wypita?? :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: Ja w każdy poniedziałek rano utwierdzam się w przekonaniu, że chyba jednak nie nadaję sie do pracy :evil_lol: :evil_lol:
zadziorny Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Magicnesca napisał(a): O mów 600-tny post:siara: :user: Gratulacje :klacz: :klacz: :klacz:. Ty to masz tempo :crazyeye:. Niedługo czwarta łapka się kroi :cool3: :lol: :razz:
Nitencja Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Magicnesca to niedlugo bedzie miala juz plomyczki :) Wstawaj !!!! Fotki dawac mi tu prosze :placz:
dorota07 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 ja już po kawie....no i co zająca przytargały??? Nina!!
Tiramisu Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Zaraz będzie południe a tu fotek jak nie było tak nie ma! Obiecanki cacanki ... :watpliwy: :evil_lol:
HaNisia Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Tiramisu napisał(a):Zaraz będzie południe a tu fotek jak nie było tak nie ma! Obiecanki cacanki ... :watpliwy: :evil_lol: nie wiem czy dobrze myślę ale parę stron wcześniej Magicneska pisała, że u niej słupy robią i do południa nie ma prądu. Może to jest powód jej milczenia? Ja już po pracy :p
Tiramisu Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 HaNisia napisał(a):nie wiem czy dobrze myślę ale parę stron wcześniej Magicneska pisała, że u niej słupy robią i do południa nie ma prądu. Może to jest powód jej milczenia? Ja już po pracy :p Ja pewnie pomyślałam, że to tylko tego jednego dnia dotyczyło :p A u mnie dopiero połowa dnia pracy minęła:placz:
dorota07 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 nałogi!!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tylko siedzą i czekają... hi hi hi..:diabloti: :diabloti: ja też.....:oops: :oops: :oops: nie ukrywam...
Nitencja Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 dorota ty mialas chyba na zakupy isc czy cus ????:diabloti:
Recommended Posts