kkasik Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Aaale mi miło Magicnesca :oops: . Zyczenia zawsze są niewyobrażalnie przyjemne...:B-fly: Oczywiście, dołącz, proszę, właśnie przed chwilą tą listę też widziałam, będzie mi przyjemnie.
Magicnesca Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 kkasik napisał(a):Aaale mi miło Magicnesca :oops: . Zyczenia zawsze są niewyobrażalnie przyjemne...:B-fly: Oczywiście, dołącz, proszę, właśnie przed chwilą tą listę też widziałam, będzie mi przyjemnie. Już jesteś na tej liście :evil_lol: Następni ,zapraszam :loveu:
Wojenka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 puchu napisał(a):według testu jestem Basenij :lol: a ja whippet :cool3:
HaNisia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 shiba inu Wszystkiego najlepszego :multi: :Rose:
Tiramisu Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='HaNisia']shiba inu Wszystkiego najlepszego :multi: :Rose: Ale tu cisza od rana. Przyłączam się do życzeń oczywiście:BIG:
Flaire Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 T.A. Scotties, napisz cos więcej o swoim amerykańskim championie! W której części Stanów mieszka? Jak sie nazywa? Kto go wystawia? Ja co prawda na szkotach sie nie znam, ale jestem ze Stanów i bywam tam stosunkowo często, równiez na wystawach, więc może mu pokibicuję bądź go ufocę jak będzie jakaś okazja! :-)
Magicnesca Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Tiramisu napisał(a):Ale tu cisza od rana. Przyłączam się do życzeń oczywiście:BIG: Tiramisu dołącz sie do listy urodzinowej :loveu:
T.A.Scotties Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Flaire, wszystko jest na mojej stronie...
SALUX Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 To ja dołączając sie do życzeń :) dodam kilka zdjęć zarazeczków
Tiramisu Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 A czy możemy dzisiaj liczyć na nowe zdjęcia zarazków ????? :loveu: :loveu: :loveu:
SALUX Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Tak sobie myślę że....jest na tym zdjęciu jakieś podobieństwo do sławy naszej sceny i mogę sie tak poczuć z lekka choć włosów takich pięknych nie mam :( i głosu też nie....:(
Tiramisu Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='SALUX']To ja dołączając sie do życzeń :) dodam kilka zdjęć zarazeczków Przesłodkie, a ile mają tygodni na tych zdjęciach?? Mam nadzieję, że Magicnesca nie da się długo prosić i pokaże nowe fotki swoich zarazeczków - jestem ciekawa jak wygląda moja Semidea, która jutro kończy całe 4 tygodnie!!:loveu:
SALUX Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 moje zarazki dwa dni temu skończyły 6 tydzień życia:)
T.A.Scotties Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 dorota07 napisał(a):cholera ma ochote na browarka i nie moge ,czekam na kolędę, piorun wie kiedy dojdą do nas, Ela wiele lat temu, kiedy mieszkania komunalne zajmowały wiecej niż 1-2 rodziny, mieszkaliśmy z moja ciotką , na codzień pracującą w pocie czoła w przedszkolu .Koledę zwykle zapowiadała wizyta ministrantów ewentualnie pod nieobecność lokatorów karteczka w drzwiach z datą odwiedzin duszpasterskich.Pewnego roku, podczas takiej własnie naszej nieobecności, karteczka włożona w nasze drzwi zniknęła.Niczego nie świadomi siedzimy sobie w domku, ciotka zmęczona opieka stada bestii z adhd, co chwilę otwierała komuś drzi z dobra mina do złej gry...Przy kolejnym dzwonku nie wytrzymała i krzyknęła: Kur** kogo tu znów diabli niosą??? Otworzyła drzwi, a za drzwiami ksiądz!!!:mad: :diabloti: :mad: :diabloti:
dorota07 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 o madre mia!!!! to dopiero ksiądz miał minę co ?!! Emilka wstrzymała się od śpiewu za to dokładnie rozśmieszała modlących sie ministrantów no i zaczęła pod sutanny nosa wsadzać, ogolnie ksiądz stwierdził jaki to madry piesek wcale mnie nie obszczekał...
dorota07 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='SALUX']Tak sobie myślę że....jest na tym zdjęciu jakieś podobieństwo do sławy naszej sceny i mogę sie tak poczuć z lekka choć włosów takich pięknych nie mam :( i głosu też nie....:( :multi: :multi: :multi: no w końcu jakieś foteczki się pokazały, stadko niczego sobie w pełnej harmonii...ummmm skarbeńki słodkie....:loveu: :loveu: :loveu: SALUX więcej takich atrakcji proszę...
Magicnesca Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Ale ta moja chrześnica ma temperamet po mnie:evil_lol: Tiramizu juz jesteś na liście:);) :loveu:
Magicnesca Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Spiderus wstępnie zarezerwowany dla:multi: :multi: :multi: ................:evil_lol: :loveu: Blecky Jeszcze wprawdzie przemakalnego Romka przekonać ale juz na 90% urobiony. "...Jeśli nie chcesz mojej zguby, szkota daj mi luby..." Do tego 15.03 -urodziny Blecky ,więc mały jest Twój Moniko :evil_lol: ;) Idę robić zdjęcia "zarazkom":diabloti: [SIZE=-1]
Tiramisu Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Magicnesca']Spiderus wstępnie zarezerwowany dla:multi: :multi: :multi: ................:evil_lol: :loveu: Blecky Jeszcze wprawdzie przemakalnego Romka przekonać ale juz na 90% urobiony. "...Jeśli nie chcesz mojej zguby, szkota daj mi luby..." Do tego 15.03 -urodziny Blecky ,więc mały jest Twój Moniko :evil_lol: ;) Idę robić zdjęcia "zarazkom":diabloti: Czekamy z niecierpliwością!!!!:multi: :multi: :multi: :multi:
blecky Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 :loveu: Hallo Ninka bedzie ciezko lubego przekonac na drugiego zarazka ale jak poruszam ten temat juz sie usmiecha to dobry znak, jak nie wypali to dam znac ale jestem dobrej mysli:megagrin: a jak sie nie zgodzi to marny jego zywot:mad:
Nitencja Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Blecky :multi: ale Ciebie wzielo hihi . trzymam kciuki by sie udal i ze drugi zarazek bedzie u Was w domku.
blecky Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Czekam na zdjecia z niecierpliwoscia:multi: :multi: :multi:
blecky Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Co dwa to nie jeden:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts