Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ela dostaniesz od Gerdy wciery za kradzież fotek...no chyba,że pożyczyłaś i oddasz...hahaha.... Spoko , to kochana dziewczyna jest więc za jedną fotkę chyba ci głowy nie ukręci...

Posted

ELLLLLLA! Jedna specjalistka od praw autorskich na jedno forum w zupełności wystarczy, a to forum już taką posiada :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong:
Jakby co to ja kazałam Ci zostawić...hahaha

Posted

Wojenka napisał(a):
Gratuluję zatem.
Mnie pokory nigdy nie brak.
Miałam jednak nadzieję,że się czegoś dowiem...
Cóż...pogodzę się z tym,że nie chcesz sie dzielić swoją wiedzą.
Uderzę zatem jutro do mojego szkoleniowego guru... :) .
Jestem pewna,że chętnie odpowie mi na wszystkie pytania :multi: i nie powie,że robię gów***ą robotę z moimi psami.

Widzicie moi mili...,mam teraz z tym wątkiem taką bulimię.Naczytam się,napiszę i muszę zrobic przerwę bo się porzygam...

Wojenko - a ja tu ciągle na Ciebie czekam i czekam...a Ty tak rzadko zaglądasz....
I moim marzeniem jest owczarek australijski.... musze tylko popracować nad Uszkiem - która rzuca się na wszystko czworonożne, do czego wyciągam rękę :diabloti: takie to moje Szkociska - zazdrosne:loveu:

Posted

dorota07 napisał(a):
oj robicie mnie a bo to wiadomo te prawa autorskie i inne bzdety

heehehe tu to prawo międzynarodowe wchodzi w rachubę ;) Normalnie mega-przestępstwo:evil_lol: :lol: :lol: :lol:

Przeżyłam właśnie szok. Przed edycją posta napisałam go o 6 rano ! To straszliwe. Jestem uzalezniona od internetu. To jest dopiero problem a nie jakieś tam prawo autorskie. Muszę iść na odwyk. Zakujcie mnie w dyby i odetnijcie internet.
Pozdrawiam o poranku po 5 h snu, ziefff :morning:

Posted

HaNisia napisał(a):
. Muszę iść na odwyk. Zakujcie mnie w dyby i odetnijcie internet.

HaNisiu to ja z Tobą muszę iść na odwyk:evil_lol:Może pójdziemy razem i będziemy sobie mówić o szkocikach do bólu:diabloti:
Wiesz, a może na podwójny odwyk ,bo niewiem jaki nałóg jest u mnie większy:cool3: Internet ,czy psy ,a wszczególności moje nieagresywne szkoty:loveu: :loveu: ,które chyba za to tak kocham:p

Posted

Ale tu była napięta atmosfera wczoraj! Aż mi parował monitor jak to wszystko rano czytałam :evil_lol: :evil_lol: Ja niestety jak tylko się budzę to włączam komputer ... też jestem uzależniona. Jest to też prawie pierwsza czynność jaką wykonuje po powrocie z pracy (gdzie po całym dniu z komputerem ledwo widzę). Każdy ma życiu jakieś nałogi. Co to by było za życie bez nich :diabloti: :diabloti: Jeszcze trochę i mój dzionek będzie się zaczynał duuużo wcześniej :painting:

Posted

:loveu: nie może być stale cukierkowo bo było by nudno...:mad: :angryy: ;) :razz:
czasem coś się musi dziać.."".a po burzy spokój nagle...""":loveu:

Posted

Magicnesca napisał(a):
Asiu gratulacje!!!!!:multi: :multi: :multi: za Championat USA Wacusia

Serdeczne dzięki!!! Strasznie się z niego cieszymy, tymbardziej,że to pierwszy polski bądz co bądz szkotnik z championatem AKC...:multi:
Nina , Ty za to masz, bodajże, w swojej kolekcji podobny tylko że Brazylijski i z białasem:loveu: :multi:
Wczoraj Wacuś poraz pierwszy wystartował w klasie "speciality" i dostał BOB'a.To jest naprawdę spory wyczyn bo pies pszeniczny, klasa silna i konkurencja spora...:multi: :multi:

Posted

Tiramisu napisał(a):
Ale tu była napięta atmosfera wczoraj! Aż mi parował monitor jak to wszystko rano czytałam :evil_lol: :evil_lol: Ja niestety jak tylko się budzę to włączam komputer ... też jestem uzależniona. Jest to też prawie pierwsza czynność jaką wykonuje po powrocie z pracy (gdzie po całym dniu z komputerem ledwo widzę). Każdy ma życiu jakieś nałogi. Co to by było za życie bez nich :diabloti: :diabloti: Jeszcze trochę i mój dzionek będzie się zaczynał duuużo wcześniej :painting:

Och i zacznie sie Twój wielki nałóg ,kto wie może największy:diabloti:
A wczorajsze wiatry chyba wpłynęły na atmosferę ,ale jak wiadomo po burzy jest najlepsze powietrze
Niektórzy poszli się wyrzygać i prznajmniej nic im nie będzie siedziało na żołądku:evil_lol:
Jak byłam w ciąży i mówiłam lekarzowi ,że mnie to męczy więc on mo powiedział ,że raz ,czy dwa w ciagu dnia to dla zdrowia:);)

Posted

Och wreszcie jest z kim kawę wypić:loveu:
Asiu cieszę się ,ze zaczęłaś tu częściej zglądać:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu:
Ciągle wspominam Twoja słodką Jagę

Posted

Tiramisu napisał(a):
A ja jestem zupełnie zielona w temacie wystaw i nie mogę się włączyć w dyskusję :sad: Ale oczywiście przyłączam się do gratulacji :multi:

pare latek i też nabierzesz wprawy:multi:

Posted

carolinascotties napisał(a):
Wojenko - a ja tu ciągle na Ciebie czekam i czekam...a Ty tak rzadko zaglądasz....
I moim marzeniem jest owczarek australijski.... musze tylko popracować nad Uszkiem - która rzuca się na wszystko czworonożne, do czego wyciągam rękę :diabloti: takie to moje Szkociska - zazdrosne:loveu:

:calus: Miło mi,ale jakoś czasem już niewyrabiam w tym wątku :diabloti: .

Szkotom też możnaby zrobić testy psychiczne :p .Ciekawe ile byłoby nadmiernie bojaźliwych,a ile agresywnych :cool1: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...