dorota07 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 ten brzuszek robi wrażenie, już nie ma brzuszka wszyscy zobaczyli? ok
T.A.Scotties Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Ela dostaniesz od Gerdy wciery za kradzież fotek...no chyba,że pożyczyłaś i oddasz...hahaha.... Spoko , to kochana dziewczyna jest więc za jedną fotkę chyba ci głowy nie ukręci...
dorota07 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 oj robicie mnie a bo to wiadomo te prawa autorskie i inne bzdety
T.A.Scotties Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 ELLLLLLA! Jedna specjalistka od praw autorskich na jedno forum w zupełności wystarczy, a to forum już taką posiada :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :eviltong: Jakby co to ja kazałam Ci zostawić...hahaha
dorota07 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 no chyba nie ja, bój się Boga?????:shake: :razz:
Magicnesca Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Asiu gratulacje!!!!!:multi: :multi: :multi: za Championat USA Wacusia
carolinascotties Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Wojenka napisał(a):Gratuluję zatem. Mnie pokory nigdy nie brak. Miałam jednak nadzieję,że się czegoś dowiem... Cóż...pogodzę się z tym,że nie chcesz sie dzielić swoją wiedzą. Uderzę zatem jutro do mojego szkoleniowego guru... :) . Jestem pewna,że chętnie odpowie mi na wszystkie pytania :multi: i nie powie,że robię gów***ą robotę z moimi psami. Widzicie moi mili...,mam teraz z tym wątkiem taką bulimię.Naczytam się,napiszę i muszę zrobic przerwę bo się porzygam... Wojenko - a ja tu ciągle na Ciebie czekam i czekam...a Ty tak rzadko zaglądasz.... I moim marzeniem jest owczarek australijski.... musze tylko popracować nad Uszkiem - która rzuca się na wszystko czworonożne, do czego wyciągam rękę :diabloti: takie to moje Szkociska - zazdrosne:loveu:
HaNisia Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 dorota07 napisał(a):oj robicie mnie a bo to wiadomo te prawa autorskie i inne bzdety heehehe tu to prawo międzynarodowe wchodzi w rachubę ;) Normalnie mega-przestępstwo:evil_lol: :lol: :lol: :lol: Przeżyłam właśnie szok. Przed edycją posta napisałam go o 6 rano ! To straszliwe. Jestem uzalezniona od internetu. To jest dopiero problem a nie jakieś tam prawo autorskie. Muszę iść na odwyk. Zakujcie mnie w dyby i odetnijcie internet. Pozdrawiam o poranku po 5 h snu, ziefff :morning:
Magicnesca Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Hej wstawać, HaNisia już wypiła swoją kawę a reszta :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: a może na taka kawę się skusicie:-)
Magicnesca Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 HaNisia napisał(a):. Muszę iść na odwyk. Zakujcie mnie w dyby i odetnijcie internet. HaNisiu to ja z Tobą muszę iść na odwyk:evil_lol:Może pójdziemy razem i będziemy sobie mówić o szkocikach do bólu:diabloti: Wiesz, a może na podwójny odwyk ,bo niewiem jaki nałóg jest u mnie większy:cool3: Internet ,czy psy ,a wszczególności moje nieagresywne szkoty:loveu: :loveu: ,które chyba za to tak kocham:p
dorota07 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 już kiedyś napisałam że między zupą a drugom daniem się zagląda tytaj:multi: :eviltong:
Tiramisu Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Ale tu była napięta atmosfera wczoraj! Aż mi parował monitor jak to wszystko rano czytałam :evil_lol: :evil_lol: Ja niestety jak tylko się budzę to włączam komputer ... też jestem uzależniona. Jest to też prawie pierwsza czynność jaką wykonuje po powrocie z pracy (gdzie po całym dniu z komputerem ledwo widzę). Każdy ma życiu jakieś nałogi. Co to by było za życie bez nich :diabloti: :diabloti: Jeszcze trochę i mój dzionek będzie się zaczynał duuużo wcześniej :painting:
dorota07 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 :loveu: nie może być stale cukierkowo bo było by nudno...:mad: :angryy: ;) :razz: czasem coś się musi dziać.."".a po burzy spokój nagle...""":loveu:
T.A.Scotties Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Magicnesca napisał(a):Asiu gratulacje!!!!!:multi: :multi: :multi: za Championat USA Wacusia Serdeczne dzięki!!! Strasznie się z niego cieszymy, tymbardziej,że to pierwszy polski bądz co bądz szkotnik z championatem AKC...:multi: Nina , Ty za to masz, bodajże, w swojej kolekcji podobny tylko że Brazylijski i z białasem:loveu: :multi: Wczoraj Wacuś poraz pierwszy wystartował w klasie "speciality" i dostał BOB'a.To jest naprawdę spory wyczyn bo pies pszeniczny, klasa silna i konkurencja spora...:multi: :multi:
dorota07 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 jednym słowem polskie szkoty coś są warte...
T.A.Scotties Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Pewnie,że są warte i wcale w naszych szkotach nie dzieje się źle!!!
Magicnesca Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Tiramisu napisał(a):Ale tu była napięta atmosfera wczoraj! Aż mi parował monitor jak to wszystko rano czytałam :evil_lol: :evil_lol: Ja niestety jak tylko się budzę to włączam komputer ... też jestem uzależniona. Jest to też prawie pierwsza czynność jaką wykonuje po powrocie z pracy (gdzie po całym dniu z komputerem ledwo widzę). Każdy ma życiu jakieś nałogi. Co to by było za życie bez nich :diabloti: :diabloti: Jeszcze trochę i mój dzionek będzie się zaczynał duuużo wcześniej :painting: Och i zacznie sie Twój wielki nałóg ,kto wie może największy:diabloti: A wczorajsze wiatry chyba wpłynęły na atmosferę ,ale jak wiadomo po burzy jest najlepsze powietrze Niektórzy poszli się wyrzygać i prznajmniej nic im nie będzie siedziało na żołądku:evil_lol: Jak byłam w ciąży i mówiłam lekarzowi ,że mnie to męczy więc on mo powiedział ,że raz ,czy dwa w ciagu dnia to dla zdrowia:);)
Magicnesca Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Och wreszcie jest z kim kawę wypić:loveu: Asiu cieszę się ,ze zaczęłaś tu częściej zglądać:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Ciągle wspominam Twoja słodką Jagę
Tiramisu Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 A ja jestem zupełnie zielona w temacie wystaw i nie mogę się włączyć w dyskusję :sad: Ale oczywiście przyłączam się do gratulacji :multi:
dorota07 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Tiramisu napisał(a):A ja jestem zupełnie zielona w temacie wystaw i nie mogę się włączyć w dyskusję :sad: Ale oczywiście przyłączam się do gratulacji :multi: pare latek i też nabierzesz wprawy:multi:
Wojenka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 carolinascotties napisał(a):Wojenko - a ja tu ciągle na Ciebie czekam i czekam...a Ty tak rzadko zaglądasz.... I moim marzeniem jest owczarek australijski.... musze tylko popracować nad Uszkiem - która rzuca się na wszystko czworonożne, do czego wyciągam rękę :diabloti: takie to moje Szkociska - zazdrosne:loveu: :calus: Miło mi,ale jakoś czasem już niewyrabiam w tym wątku :diabloti: . Szkotom też możnaby zrobić testy psychiczne :p .Ciekawe ile byłoby nadmiernie bojaźliwych,a ile agresywnych :cool1: .
Recommended Posts