Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

[quote name='bo'] Wojenka to straszne, co piszesz.:crazyeye: Z reguły małe psy zyją długo.
Tak,to bardzo smutne.U szkotów "bebechy" zajmują o wiele więcej miejsca niż u innych ras podobnej wielkości...

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wojenka napisał(a):
Mnie do 20 jeszcze brakuje!:eviltong: :eviltong:

To się nasz fajnie......:crazyeye: ......mnie już stuknęło 21......:eviltong: :eviltong: ;)

Posted

[quote name='Wojenka'] [quote name='"bo"'] Wojenka to straszne, co piszesz.:crazyeye: Z reguły małe psy zyją długo ..........."...:shake:
Zazwyczaj szkoty "ciągną" do 12lat...:-( :-(

............kochajmy je więc szybko i bezgranicznie:multi::loveu: :loveu: :loveu: :loveu: .......dobrze wiecie że każde nasze uczucie przelane pieskowi , one oddają nam w czwórnasób.........To jest piękne.
odejście każdego czworonoga jest dla nas ciosem ,:-( :-( zarówno gdy żyje 10,12,16 lat........:shake:

Zawsze zadamy sobie to pytanie.....dlaczego .....? .........jeszcze mógł z nami być....:-( ....?

Posted

Dziekuje Wam serdecznie :) ,troche sie uspokoilam ,macie racje ze nie mozna tak sie wszystkiego bac zamiast czerpac radosc z maluszka :) No ale jak nie przesadzac z troska o takiego slodkiego szkocika:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

bos napisał(a):
Wojenka napisał(a):
Mnie do 20 jeszcze brakuje!:eviltong: :eviltong:
To się nasz fajnie......:crazyeye: ......mnie już stuknęło 21......:eviltong: :eviltong: ;)
I to w dodatku już "dosyć" dawno :evil_lol: :cool3: ;)

Posted

Szkocia doopa wołowa miała schizy na zawodach :shake: .Nasz wynik to dwie detki i 4 i 5 miejsce w "0".
A na zdjęciu-kuszenie szkota;) :

foto-Tomek Celmer
Oj,terierki to są trudne...Wszystko wiedzą lepiej...

Posted

Boże ten jezor teskniący za nagrodą to bajka - cały szkot! bo z jednej strony piękny kąsek a z drugiej trzeba ocenić czy wart skoku:evil_lol:

Posted

Ekstra fotki Wojenki:) Skoczna jak krolik:P a propo ostatnio trafilam na zdjecie krolika ,ktory jakos kojarzy mi sie ze szkotem,uszka stojace i brwi podobne ,skacze pewnie tez nienajgorzej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :
:evil_lol:
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

Wojenka zdjęcia cudo. Jak zmuszasz te ciężkie pupy do takich sztuczek?:-o Matisowi to się nie chce dźwignąć tego ciężkiego kuperka. Wkurza się bardzo na welshe, które mu skaczą po fotelach i kanapach :lol: a on podłogowy.

Posted

No to jeszcze kilka....:
Pilny uczeń :cool3:

Co ja robię tu..uuu?

Co tam się dzieje?Po co te psy tak szybko biegają...?

Mały uczenik:razz: :

Smakołyk:p :

Muraczku,postarałam się :cool3: .Teraz liczę na Ciebie:razz: ;)

Posted

Piekna Wojenka ,piekne zdjecia,autor ma talent i zaciecie artystyczne:) Szczegolnie 3 pierwsze po prostu klasa!Te kolory,rozmyte tlo ,ustawienia ostrosci ,swiatlo.Bardzo mi sie podobaja. A tak z ciekawosci jakim aparatem byly robione te zdjecia?Pozdrawiam

Posted

Fritz napisał(a):
Piekna Wojenka ,piekne zdjecia,autor ma talent i zaciecie artystyczne:) A tak z ciekawosci jakim aparatem byly robione te zdjecia?Pozdrawiam

Oj,autor to mistrzunio:cool3: :evil_lol: ,robi Nikonem D70.

Posted

[QUOTE=Murak
Fritz widzę że lody jamnicze przełamane;)
No nawet wiecej niz lody..teraz musze zaczac ja temperowac by mi starsza sunie jamniorka nie zaczela traktowac jak worek treningowy ;) bo juz cos za bardzo sie osmiela .

Posted

A ja wczoraj miałam horror.........
Spokojnie sobie siedziałam przy komputerze kiedy dobiegł mnie z korytarza skowyt szkota. Poleciałam natychmiast do mojego krokodyla i widzę że pies mi sie dusi skowyczy i jeszcze trze łapami po pysku. chwyciłam malego na rece i patrze a jemu krew z pyska leci . Biegnę na tapczan małego przewracam na plecy i otwieram pysk a tam nic nie widac bo wszystko zakrawawione... No to szkota pod pache i do lazienki. Tam obmylam mu pysk i patrze co jest grane ( dodam ze szkota caly czas kwiczał ) no i wypatrzylam :cool3: ząbek sie ruszał ale nie chciał wyjsc pasqdny przedtrzonowiec. No i musiałam psu wyrywac zęba . p[o wyciągnięciu zęba pies już nie był zepsuty i dalej poszedł się bawić z welshami. On pewnie tego zęba to stracił na ALexie :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...