Nitencja Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Wojtek napisał(a):Nitencja, ale żeś go wyyyciągnęła... :lol: taaaaaa i on sam sie tez wyciaga :) Jamniczek :cool3: Lubie oberwowac jak psy sie zmieniaja w czasie wzrostu choc dla niektorych "zyczliwych" jest to tematem wielu plotek ze pies jest taki dlugi a to znowu takie ma oczy a nie inne a to znowu szyja :) itd itp
Wojenka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Dobrze,no to wstawimy się z wypadu w Bieszczady: Maka znowu w roli bałwanka...:roll: :lol: i Wojcieszka zadowolona po akcji wypłoszenia kota... A Skrata chadzała własnymi ścieżkami i na zdjęcie sie nie załapała...Może będzie na innej kliszy...
Wojenka Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Nitencja napisał(a):taaaaaa i on sam sie tez wyciaga :) Jamniczek :cool3: Nitencja,seter!:cool3:
Fritz Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Piekne zdjecia Wojenka...Wojenki w szczegolnosci:)
bo Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Fritz Matysek też zaczął gubić ząbki:lol: Pierwsze poszły wczora na Alexie, a jaki wrzask był przy tym:lol:
Fritz Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [quote name='bo']Fritz Matysek też zaczął gubić ząbki:lol: Pierwsze poszły wczora na Alexie, a jaki wrzask był przy tym:lol: hihi:) Mishka zgubiła już 3, myślałam ze bedzie łagodniej gryzła ale nieee :shake: wręcz przeciwnie ! Uważajcie na niego teraz , bo to niebezpieczny zwierz taki szkocik bez zebow :evil_lol:
bo Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Fritz napisał(a):hihi:) Mishka zgubiła już 3, myślałam ze bedzie łagodniej gryzła ale nieee :shake: wręcz przeciwnie ! Uważajcie na niego teraz , bo to niebezpieczny zwierz taki szkocik bez zebow :evil_lol: Taaaa, pies bez zębów, ale może zamamlać na śmierć:crazyeye:
zadziorny Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Jak każdy terier :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :loveu:
bos Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 No Nitencjo rośnie Ci pociecha ku naszej uciesze :lol: :lol: :lol: Wojenka , Nitencja fajnie pooglądac' szkociki , macie je zajefajne.....:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ......ach jak dawno nie byłem w Bieszczadach....tylko pozazdrościc' :evil_lol: :lol: :lol: :lol: ;)
Fritz Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 ah bo szkoty sa zajefajne bos! z pola boju:Nasza Mishka stracila 4 zabek!!! jak tak dalej pojdzie to zupelnie bedzie szczerbata. aha tak przy okazjii czy wasze szkoty ozywiaja sie wyraznie kolo polnocy??bo nie wiem co w moja wstepuje o tej godzinie moze:diabloti: :diabloti: :diabloti: ??? na fotce Mishka jeszcze z zebami;)
bos Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Jest naprawdę śliczna . Prawdziwy urwis , a z ząbków zrób sobie naszyjnik.......jak dawniej robili indianie , będzie zarazem pamiątką. Można też będzie komu wstawić.....jakby co :lol: :lol: wyściskaj Mishke od nas i ucałuj w ten śliczny nochal:lol: :lol: :lol:
Nitencja Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Misha super :) Lubie aniolki . Nasz maly dibelek o polnocy SPI ( no bo jak przez caly dzien trzeba nadazyc za welshami....... ) Na razie dwa zebole stracil i wazy 5kg :)
bos Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Nitencja - chyba się trzeba będzie do ciebie wybrać ,........ zobaczyć tego małego czarnego ancymona :lol: :lol: :lol: wklejaj foty bo nie mogę się doczekać..........:lol: :lol: :lol: ...prawdziwy murcek:lol: :lol: :lol: :lol: Matisek;) ;)
bos Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Nitencja - jak będzie tak daleko to Ci dryndnę żebym nie pocałował klamki.....:lol:
Nitencja Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Nie ma sprawy :) Wez ze soba jakies ubezpieczenia bo jak Cie moje dzikusy dopadna to kuniec ;-) Nie wszyscy to przezywaja :diabloti:
bos Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Nie bój nic , damy radę :lol: :lol: :mad: :lol: :lol:
Fritz Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Nitencja napisał(a):Misha super :) Lubie aniolki . Nasz maly dibelek o polnocy SPI ( no bo jak przez caly dzien trzeba nadazyc za welshami....... ) Na razie dwa zebole stracil i wazy 5kg :) no to masz przynajmniej spokoj ale pewnie za to rano o swicie Cie zrywa:P Duzy psiak sie z niego robi:)
scottieserwis Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 A Michaś ma jeszcze systkie ząbki :P i dalej gryzie i rozwala mi papcie :D :diabloti::diabloti::diabloti:
Nitencja Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Fritz Maly wstaje o 7:30 co mi odpowiada bo tez tak wstaje :)
Wojenka Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 :jumpie: Chwalę się:w lutowym "Koniu Polskim" będzie wywiad z dżokejem roku-Aleksandrem Reznikowem mojego autorstwa:Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :B-fly::bigcool:. :oops: To mój debiut w tak poważnej gazecie :BIG: :drinking: . Zachęcam do przeczytania:p .
Nitencja Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Szkot mial dzis popoludnie pelne wrazena a mianowicie bylismy w Zwiazku w Chorzowie :) i Mati mogl sie bawic z teirerka walijska : american staffordshire terrierem ( i on i Mati maja 3,5 miesiaca) potem doszedl kolejny terier walijski " z westiczka :) a na koniec bylo targanie strasznej stonogi ....
Recommended Posts