Nitencja Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 W Kielcach bede, mam taka nadzieje ........ a sznaucery w Katowicach to w Piatek czy inny dzien ...... Musimy koniecznie sie poznac a co do stron szkocich zagranicznych to ja lubie te : http://user.tninet.se/~tpu244y/engindex.html http://marland.kolhoos.ee/ http://www.scottish-terrier.com.ar/ http://balgair.com/ http://www.filisite-brash.ru/ Mam nadzieje Ze sie spodobaja i Tobie :)
Olivka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Tak szkoty są w piątek w Katowicach . Sznaucery w sobotę, ale ja i tak będę w piątek na wystawie, z wiadomego powodu.
Nitencja Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Wojenka - w ogole pisanie postow to wielkaa sztuka by nie zostac opacznie zrozumianym!! Nie ma to jak dyskusja na "zywo""
Wojenka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Otóż to!Słusznie prawisz... :thumbs: Więc do zobaczenia na wystawie;)
scottieserwis Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 ojej obijam się troszkę z tymi tutaj postami :D ja osobiście polecam hodowle :Koncept,Affabre, Uhuhu(Maka jest piękna - Wojenka też ale Maka bardziej mi się podoba;)) Balmoral,Terra Alite, Quattrocento też choć wiem, że chyba szczeniąt brak ale zresztą wszystko jest na Szkocim Serwisie ;);););) - ogłoszenia o szczeniakach również. Nitencjo do tych zagrabanicznych dodałabym jeszcze Perhaps ;) jakaś takaś słabość ;) lub Raglan ale jakoś mimo ładnyc importów na całym świecie polskie psy też są bardzo ładne i zainwestowałabym w coś polskiego ;) ale ja zresztą się nie znam na tym ;)
scottieserwis Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 aha , ja tez będę na wystawkach i może jak się zgadamy to se jakiś SZKOCI Piknik strzelimy :D:D
Nitencja Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Szkoci Piknik - piknie brzmi :) co do reszty linkow to zabraklo mi czasu i cierpliwosci na wklejanie linkow. I to sie rozumie tez samo przez sie ze ladne :) !! hmmmmmmmmmmm Perhapsy...... :siara:
Brozia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 jejku ale ja bym się chciałą spotkać z innym szkotnikami..niestety mojego Kilerka miejsce zajął westie..ale pozdrawiamy :) :)
Wojenka Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 scottieserwis napisał(a):(Maka jest piękna - Wojenka też ale Maka bardziej mi się podoba;)) :lol: :lol: hihihi,ja wolę TYP Wojenkowy...:evil_lol: :loveu: Ale to kwestia gustu...;) A piknik...:cool3:
scottieserwis Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 nie no dla mnie Maka rządzi ;) jest wysportowana, piękna i romantyczna(nostalgiczna fota) tak jak JA :lol::lol::eviltong: 9w sumie mam tylko romantycznosc ;)) a nad pinkiem można się zastanowić ale myślę, że wystawa w Łodzi byłaby dobrym miejscem - centrum pl ;)
Nitencja Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 buuuuu a mnie w Lodzi nie bedzie :angryy: Ja sie tak nie bawie :placz:
scottieserwis Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 to nie w Łodzi :D to może kajś indziej ;) coś się wymyśli :D
aga_ostaszewska Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 scottieserwis napisał(a):tak jak JA :lol::lol::eviltong: 9w sumie mam tylko romantycznosc Oj tak... opisy na gg masz zwsze prześliczne i romantyczne... nie to, co ja :roll:
scottieserwis Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Tesh masz ładniutkie opisy :D wogóle czasami myślę nad opisem patrzę a tu ta Aga Ostaszewska myśli o tym co ja :D:D:D:D i już myślę o innym opisie ;) Jednak trzeba będzie zrobić welshowo - szkoci piknik ;) będzie nas więcej ;)
Fritz Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Wojenka napisał(a)::lol: :lol: hihihi,ja wolę TYP Wojenkowy...:evil_lol: :loveu: Ale to kwestia gustu...;) A piknik...:cool3: Ja również wolę typ Wojenkowy Ona jest po prostu piękna:)
Wojenka Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Wojenkowe zdjęcia(bardzo słabej jakości,bo robione telefonem..:cool1: )
scottieserwis Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Fritz przeca możecie z Wojenką spotkać się kidyś ugadać się na jakiś spacerek ;) my z Nitencją też możemy się spotkać gdzieś tam :P ale mam nadzieję spotkać was wszystkich!!! :multi: Aga Ciebie też ;)
aga_ostaszewska Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Wojenka, Fritz: Rzeczywiscie, moze kiedys wybierzemy sie na jakis spacerek... moze Pola Mokotowskie... Mamy dobry przyklad dogadywania sie szkotow z welshami i at, wiec moze i Faire skusulaby sie do nas dołaczyc!
Wojenka Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Niestety moje szkoty jak są w grupie,nie są zbyt towarzyskie...:roll:
aga_ostaszewska Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Wojenka napisał(a):Niestety moje szkoty jak są w grupie,nie są zbyt towarzyskie...:roll: Buuu... to gromada zostanie w domu (albo zostanie sila przytargana na Pola) a Pancia i tak wybierze sie na piwko... :multi: Plan jest dobry...
Wojenka Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 :evil_lol: Rzeczywiście...pomysł jest dobry...:beerchug: :knajpa: Czarne to na takim spacerze będą po prostu naburmuszone,ale pszenica... :chainsaw: :ak-shot: :snipersm:
aga_ostaszewska Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Wojenka napisał(a)::evil_lol: Rzeczywiście...pomysł jest dobry...:beerchug: :knajpa: Czarne to na takim spacerze będą po prostu naburmuszone,ale pszenica... :chainsaw: :ak-shot: :snipersm: Czyli mam rozumieć, że jak pogoda nam się trszke poprawi i zagości choc nikła wiosna, to jestesmy umówione... :razz:
Recommended Posts