Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ojej obijam się troszkę z tymi tutaj postami :D
ja osobiście polecam hodowle :Koncept,Affabre, Uhuhu(Maka jest piękna - Wojenka też ale Maka bardziej mi się podoba;)) Balmoral,Terra Alite, Quattrocento też choć wiem, że chyba szczeniąt brak
ale zresztą wszystko jest na Szkocim Serwisie ;);););) - ogłoszenia o szczeniakach również.
Nitencjo do tych zagrabanicznych dodałabym jeszcze Perhaps ;) jakaś takaś słabość ;) lub Raglan
ale jakoś mimo ładnyc importów na całym świecie polskie psy też są bardzo ładne i zainwestowałabym w coś polskiego ;)
ale ja zresztą się nie znam na tym ;)

Posted

Szkoci Piknik - piknie brzmi :) co do reszty linkow to zabraklo mi czasu i cierpliwosci na wklejanie linkow. I to sie rozumie tez samo przez sie ze ladne :) !! hmmmmmmmmmmm Perhapsy...... :siara:

Posted

scottieserwis napisał(a):
(Maka jest piękna - Wojenka też ale Maka bardziej mi się podoba;))

:lol: :lol: hihihi,ja wolę TYP Wojenkowy...:evil_lol: :loveu: Ale to kwestia gustu...;)

A piknik...:cool3:

Posted

nie no dla mnie Maka rządzi ;) jest wysportowana, piękna i romantyczna(nostalgiczna fota) tak jak JA :lol::lol::eviltong: 9w sumie mam tylko romantycznosc ;))
a nad pinkiem można się zastanowić ale myślę, że wystawa w Łodzi byłaby dobrym miejscem - centrum pl ;)

Posted

Tesh masz ładniutkie opisy :D wogóle czasami myślę nad opisem patrzę a tu ta Aga Ostaszewska myśli o tym co ja :D:D:D:D i już myślę o innym opisie ;)
Jednak trzeba będzie zrobić welshowo - szkoci piknik ;) będzie nas więcej ;)

Posted

Wojenka napisał(a):
:lol: :lol: hihihi,ja wolę TYP Wojenkowy...:evil_lol: :loveu: Ale to kwestia gustu...;)

A piknik...:cool3:

Ja również wolę typ Wojenkowy Ona jest po prostu piękna:)

Posted

Fritz przeca możecie z Wojenką spotkać się kidyś ugadać się na jakiś spacerek ;) my z Nitencją też możemy się spotkać gdzieś tam :P ale mam nadzieję spotkać was wszystkich!!! :multi: Aga Ciebie też ;)

Posted

Wojenka napisał(a):
Niestety moje szkoty jak są w grupie,nie są zbyt towarzyskie...:roll:

Buuu... to gromada zostanie w domu (albo zostanie sila przytargana na Pola) a Pancia i tak wybierze sie na piwko... :multi: Plan jest dobry...

Posted

:evil_lol: Rzeczywiście...pomysł jest dobry...:beerchug: :knajpa:
Czarne to na takim spacerze będą po prostu naburmuszone,ale pszenica...
:chainsaw: :ak-shot: :snipersm:

Posted

Wojenka napisał(a):
:evil_lol: Rzeczywiście...pomysł jest dobry...:beerchug: :knajpa:
Czarne to na takim spacerze będą po prostu naburmuszone,ale pszenica...
:chainsaw: :ak-shot: :snipersm:

Czyli mam rozumieć, że jak pogoda nam się trszke poprawi i zagości choc nikła wiosna, to jestesmy umówione... :razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...