Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

borsaf napisał(a):
:( :( :(
Nic mi sie nie chce otwierać, mam same Image, Image, ze 12 razy i tyle

Twoja przeglądarka pamięta "brak" obrazków.

Trzeba włączyć w menu Narzędzia -> Opcje internetowe -> Tymczasowe pliki internetowe->Ustawienia opcję "Przy każdej wizycie na stronie"

Jak nie zadziała - to wtedy trzeba skasować cache'a przeglądarki (Narzędzia->Opcje internetowe->Usuń pliki i potwierdzić)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Foxy dzieki za podpowiedź ale przy moich umiejętnościach komputerowych to ja w życiu niczego nie skasuję bo magłabym ładnego bałaganu narobić.

Topik foxa szorstkiego gdzieś tam w tyle peletonu zostal, ma opóźnienia do czołówki i fot jak na lekarstwo.

Posted

Był ktos może w kielcach????? I spisał tak przypadkiem wyniki szkocisków :D z kieleckiej wystawy :D
Wojenka ja mam nadzieję, że nawet jeśli się nie wystawiasz to postarasz się o wyniki z NDM :D no bo to tam chyba blisko masz co???? Mnie tam niestety nie będzie bo mam zaaaa daleko i tak dziwne, że ruszyłam tyłek na tę klubówkę tam :D

Posted

borsaf napisał(a):
Foxy dzieki za podpowiedź ale przy moich umiejętnościach komputerowych to ja w życiu niczego nie skasuję bo magłabym ładnego bałaganu narobić.

Nie musisz niczego kasować :roll:. Po kilku dniach Twoja przeglądarka i tak "zapomni" to, co wcześniej "pamiętała" i wszystko wróci do normy 8) :lol: :wink:

borsaf napisał(a):
Topik foxa szorstkiego gdzieś tam w tyle peletonu zostal, ma opóźnienia do czołówki i fot jak na lekarstwo.

No właśnie :roll:. Cosik miłośnicy foksów szorstkich się obijają :( (lub udzielają się na innych topikach :roll: :wink:) :evil:

Posted

ALE NIESPODZIAMKA !!!! :laola: SAJKO PIĘKNE !
nie było mnie parę dni przyjeżdżam a tu takie fajne rzeczy :lol:
Czy ja mogę prosić o pełne rozmiary na priva? plissssssssssssssssssssssssssss!!!!! :modla:

Posted

A ja kochani pozwolę sobie wrzucic parę już historycznych fot z wystawy w Raciborzu i tym samym odpowiedzieć na pytanie tego topiku......są szkoty są........a jakie śliczne :D :D
:D :D .....Murak w łelszowo -foxterrierowym towarzystwie , a swoje plecy prezentuje zadziorny :lol:

:D z lewej...nie tylko ja z aparatem kręciłem się przy Murak......, Tosia, Fuka, bo, nitencja

:D

:lol:

:lol: ........i zobaczcie jak Murak przyciąga uwagę ludzi , wszyscy chcą ją fotografować ześlicznymi szkocikami , a jak ją słuchają....... :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

No Murak jeszcze trochę i będziesz autografy zbierać :lol: :lol: :lol:
Najbardziej obfotocona osoba na wystawie w Raciborzu to - MURAK !!!! :) z Fura, Kubikiem no i mężem ;) Murak nic tylko wybierać się musisz na wystawy :D i oczywiści w tej czerwonej sukience żeby Cię wszyscy rozpoznawali nie tylko po psach :D
Statystyka mówi że w fan klubie Kubika jest ok 5 osób :) grono pomału się powiększa :D

i jeszcze jedno foto z Raciborza

wiem, że podobna juz jest ale co mi tam ;)
wkleiłam parę fotek moich psiurów do galerii 3 grupy

Posted

hihihi-moja córeczka... :roll: :lol: :oops: :wink:

A tutaj uderzające podobieństwo między Wojenką i Wojenką na której cześc nadane zostało imie: :lol:

Posted

ehhh wy!!! juz człowiek incognito na wystawie nie wystąpi - i szlak trafił za przeproszeniem netową anonimowość 8)

te Wojenki piękna jedna i druga - ja to sie przyznam ze nawet zachwycona umieściłam sobie Wojenkę na pulpicie taka jest słodka z tym uśmiechem - moja Fura śmieje sie tak samo :D
ps a ja chciaąłm zaznaczyć że to nie ja jestem najbardziej ufocona tylko ta kiecka taka widoczna :oops: chyba musze sobie skombinować jakiś maskujący ubiór :wink:

Posted

Murak napisał(a):
ehhh wy!!! juz człowiek incognito na wystawie nie wystąpi - i szlak trafił za przeproszeniem netową anonimowość 8)

Twoja anonimowość już dawno jest tylko wspomnieniem 0X :roll: :wink:. Ja, chociaż nie jestem szkociarzem nie miałem żadnych problemów z rozpoznaniem Cię na wystawie 8) :lol: :wink:

scottieserwis, Twoja zresztą również :roll: :lol: :wink:

Posted

łaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!
skoro jestem tata rozpoznawalan to gdzie jestesm na szkocim zdjęciu 8) ???
i skąd??? ja się przecież nie pcham niegdzie, nie wyrywam się :wink: :wink:
Murak to rozumiem nie dość że ją widać z daleka to jeszcze pcha się przed każdy obiektyw ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...