Nitencja Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 hmmmmmmm a ja tez musze sobie kupic szkota ?? :roll:
Murak Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 chyba nie skoro po pierwsze :jesteś w klubie Kubika :lol: a po drugie ja na zlot nowofundlandów nie musiałam mieć funa :Dog_run:
Murak Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 a w ogóle to ze szkotem było by ci do twarzy najbardziej z takim pręgownym :wink:
borsaf Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Murak Takiego szkota to ja w życiu nie widziałam. Czy są takie tez?
scottieserwis Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 No ja sądzę, że to nie fotomontaż z tym kolorem :wink: No możemy się zastanowić nad scentralizowaniem tego zlotu szkociarzy :D ale to jeszcze wiosną zobaczymy :D Nitencja nie musisz szkota kupiować ale możesz pomyśl jak fajnie wyglądalby taki maly przykladowo Kubik i Alex no i Roxy :wink: :wink: ja bym się zastanowila :D dobry szkot nie jest zly :D :wink: :D
Murak Posted November 14, 2005 Author Posted November 14, 2005 piekny nie? zdjęcie jest z galerii wystawy terierów w USA - Montgomery 8) http://www.sarahjoyscotties.com/images/monty04/index.htm i tu jeszcze takie amerykańskie szkoty - Flair podrzuciła gdzieś kiedyś taki link a ja go sobie zachowałam i na szczęście on nadal dzieła :) http://www.sarahjoyscotties.com/images/monty1/index.htm http://www.sarahjoyscotties.com/images/Monty2/index.htm zdjecia fajne bo wielkie i coś można podejrzeć :wink:
SzOlka Posted November 14, 2005 Posted November 14, 2005 Ale musialo byc ekstra, na tej trrierowej wystawie, po fotach juz widze, ze bylo :multi: Szkoda, ze to tak daleko :bigcry: , ale co tam i tak nie dalabym rady (remont kapitalny w domku) He he pamietam ten link od Flaire , :oops: jak sie zblaznilam piszac, ze Montgomery to hodowla Nitencja, jak najbardziej trzeba sprawic sobie szkota, zeby zdziwaczec do reszty, a taki pregus to mniam mniam by byl A nie mozna by takiego spotkania zrobic hmmm bardziej w neutralnym miejscu ( np na zachodzie pl :P )
Murak Posted November 15, 2005 Author Posted November 15, 2005 oj bedzie z tym miejscem zagwozdka - bo widzę ze ze spotkaniem to raczej "ale" nikt nie zgłasza? :wink: :lol: ja bym oczywiście ciągnęła pod Cuplik ale to już tylko mnie by było blisko 8) myślę ,że do wiosny coś wymyślimy chyba trzeba będzie poprosić scottieserwis zeby rzucił wstępna spotkaniową info na serwis bo są przecież tacy co na dogo nie zaglądają
scottieserwis Posted November 15, 2005 Posted November 15, 2005 nie ma sprawy mogę coś na serwisa dodać narazie dodałam wyniki z Raciborza :wink: i zdjęcia :D będzie rybka z tym spotkaniem ale ja proponuję coś pośrodku ;) Polski
Wojenka Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 No to chyba należy się jakieś oficjalne podziękowanie dla Muraka :D Bardzo dziękujemy za wprowadzenie naszych szkotów do wirtualnego świata!!!I za tak ładną formę :D Dziękuję też scottieserwisza umieszczenie na serwisie :wink: :multi: :BIG: :drinking:
Flaire Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Mnie się takie pręgusy straszliwie podobają, również takie ciemniejsze, bardziej subtelnie pręgowane. :D Szkoda, że Airedali nie ma w tym kolorze Może ktoś lubi się photoshopem bawić? :wink:
Jura Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 Flaire, no to przed Tobą prawdziwe wyzwanie dla hodowcy. :wink:
aga_ostaszewska Posted November 16, 2005 Posted November 16, 2005 borsaf napisał(a):Murak Takiego szkota to ja w życiu nie widziałam. Czy są takie tez? Nie przejmuj się! Nie Ty jedyna :lol: Ja też pierwszy raz zobaczyłam takiego szkocika i musze przyznać, że bardzo przypadł mi do gustu!
scottieserwis Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Wojenka nie za ma co :wink: ale to zaprezentuj tutaj tenże adresik :D dla niecierpliwych chcących zobaczyć dzieło Muraka zapraszam na serwis i w nowościach znajduje się informacja o nowej stronce Wojenki :D :wink:
Wojtek Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Flaire napisał(a):Szkoda, że Airedali nie ma w tym kolorze Pręgowany erdel?! Fuuuuuujjj... Błlllleeeeee... :watpliwy:
Flaire Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Wojtek napisał(a):Pręgowany erdel?! Fuuuuuujjj... Błlllleeeeee... :watpliwy: :D :lol: :D :lol: :P :D :lol: :facelick:
Wojenka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 W takim razie-zapraszam serdecznie na stronkę widniejącą w moim podpisie :lol:
scottieserwis Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 no !! Wojenka grunt to dobrze się zareklamować :D :D :D a wiesz Wojenko, że nieraz sie spotkałyśmy ??? :) dokładniej 2 razy :wink: :D :D :D
Wojenka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Co prawda,to prawda :D Amerykanie wiedzą co robią :wink: Hmmm...2 razy??? :roll:
scottieserwis Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 No tak chyba 2 razy :) w Tulln i w Legionowie To wasza sunie miała NSwR na Klubowej???
SzOlka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Wojenka piekna stronka, wiecej pracujacych fotek powstawiaj(duze :beerchug: dla zdolniachy Murak) Przez ten remont to sobie kompa w kuchni podlaczylam hehehe, ale to tez tylko tymczasowo No to daje nastepnego pregusik [img=http://img386.imageshack.us/img386/7149/downtown16xe.th.jpg]
scottieserwis Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 Downtown który jest własnością Pani Dominiki Kubisz :) Mam go na serwisie :wink: jest tam jeszcze jeden pręgus w reproduktorach - Antrax sie zowie ;)
SzOlka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 :D Dokladnie tak, to Downton VERACRUZ, a p.Kubis jest wspolwlascicielem razem z p.Marcelem Reuter :wink:
Wojenka Posted November 17, 2005 Posted November 17, 2005 scottieserwis,tak nasza suka wygrała :) więc ja myślę,że widywałyśmy się częściej :wink: Stronka będzie sukcesywnie/mam nadzieję/uzupełniana.Zdjęć pracujących szkotów nie zabraknie :wink:
Recommended Posts