Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chyba nie skoro po pierwsze :jesteś w klubie Kubika :lol: a po drugie ja na zlot nowofundlandów nie musiałam mieć funa :Dog_run:

Posted

No ja sądzę, że to nie fotomontaż z tym kolorem :wink:
No możemy się zastanowić nad scentralizowaniem tego zlotu szkociarzy :D ale to jeszcze wiosną zobaczymy :D
Nitencja nie musisz szkota kupiować ale możesz pomyśl jak fajnie wyglądalby taki maly przykladowo Kubik i Alex no i Roxy :wink: :wink:
ja bym się zastanowila :D dobry szkot nie jest zly :D :wink: :D

Posted

piekny nie?
zdjęcie jest z galerii wystawy terierów w USA - Montgomery 8)
http://www.sarahjoyscotties.com/images/monty04/index.htm
i tu jeszcze takie amerykańskie szkoty - Flair podrzuciła gdzieś kiedyś taki link a ja go sobie zachowałam i na szczęście on nadal dzieła :)
http://www.sarahjoyscotties.com/images/monty1/index.htm
http://www.sarahjoyscotties.com/images/Monty2/index.htm
zdjecia fajne bo wielkie i coś można podejrzeć :wink:

Posted

Ale musialo byc ekstra, na tej trrierowej wystawie, po fotach juz widze, ze bylo :multi:

Szkoda, ze to tak daleko :bigcry: , ale co tam i tak nie dalabym rady (remont kapitalny w domku)

He he pamietam ten link od Flaire , :oops: jak sie zblaznilam piszac, ze Montgomery to hodowla

Nitencja, jak najbardziej trzeba sprawic sobie szkota, zeby zdziwaczec do reszty, a taki pregus to mniam mniam by byl

A nie mozna by takiego spotkania zrobic hmmm bardziej w neutralnym miejscu ( np na zachodzie pl :P )

Posted

oj bedzie z tym miejscem zagwozdka - bo widzę ze ze spotkaniem to raczej "ale" nikt nie zgłasza? :wink: :lol:
ja bym oczywiście ciągnęła pod Cuplik ale to już tylko mnie by było blisko 8) myślę ,że do wiosny coś wymyślimy
chyba trzeba będzie poprosić scottieserwis zeby rzucił wstępna spotkaniową info na serwis bo są przecież tacy co na dogo nie zaglądają

Posted

No to chyba należy się jakieś oficjalne podziękowanie dla Muraka :D Bardzo dziękujemy za wprowadzenie naszych szkotów do wirtualnego świata!!!I za tak ładną formę :D
Dziękuję też scottieserwisza umieszczenie na serwisie :wink:
:multi: :BIG: :drinking:

Posted

Mnie się takie pręgusy straszliwie podobają, również takie ciemniejsze, bardziej subtelnie pręgowane. :D Szkoda, że Airedali nie ma w tym kolorze Może ktoś lubi się photoshopem bawić? :wink:

Posted

borsaf napisał(a):
Murak Takiego szkota to ja w życiu nie widziałam. Czy są takie tez?

Nie przejmuj się! Nie Ty jedyna :lol: Ja też pierwszy raz zobaczyłam takiego szkocika i musze przyznać, że bardzo przypadł mi do gustu!

Posted

Wojenka nie za ma co :wink:
ale to zaprezentuj tutaj tenże adresik :D
dla niecierpliwych chcących zobaczyć dzieło Muraka zapraszam na serwis i w nowościach znajduje się informacja o nowej stronce Wojenki :D :wink:

Posted

scottieserwis,tak nasza suka wygrała :)
więc ja myślę,że widywałyśmy się częściej :wink:
Stronka będzie sukcesywnie/mam nadzieję/uzupełniana.Zdjęć pracujących szkotów nie zabraknie :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...