Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

Wojenka napisał(a):
Gdzie kucharek sześć...

W niedzielę zawody agility,a Wojenka rozwaliła sobie łapkę...:angryy: :placz: :placz: :-(

a co sie w łapkę stalo?:(

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wojenka']Teraz to już nie wiadomo gdzie te foty wrzucać:razz: .Pokażemy się i tu.

no to zdjecie to mnie rozwala po prostu !!! Piekne!!!!!

ps: a Skratka zawsze miala taka brodke biala jak np Tiramisu mala czy to z latami przyszlo? nie znam sie na dorastaniu szkotow stad ma ciekawosc i pytanie :)

Posted

chciałam napisać Wojence, że się zachwyciłam fotkami (i modelkami naturalnie!), weszłam na temat a tu jeszcze ten włochaczek malutki, cudo!

Posted

[quote name='Wojenka']Tabaluga Wam macha :loveu:

boze!!! jakie cudne foto :loveu: :loveu: :loveu:

Jakos to terrierkowo mnie wessalo i kilka dni tu nie wchodzilam a tu takie slicznosci :crazyeye:

Posted

Mishka sliczna :loveu: zima mniej.
Kiedy u Was zasypalo, dzis?
U nas dzis w nocy wszystko zaczelo sie topic i za chwile marznac. jednym slowem " SZKLANKA" taka okropna ze jak wyszlam w nocy na dwor ( bo Bistusia sie rozchorowala i miala biegunke) to sunia od razu rypnela kozolka :cool3:
koszmar. a auto rano cale pokryte warstwa lodu :shake:
Oby jutro rano bylo lepiej, caly dzien padalo i teraz znowu zmrozilo. Juz sie boje wieczornego wyjscia z psami na siku :shake:

Posted

Dzis głównie napadało śnieżku:) wczoraj tez i pare dni temu ,nic sie nie rozpuszcza bo zimnica straszliwa . Ciesze sie ze Mishka sie podobala w zimowej scenerii:) :)
ps: a o ktorej z psami ostatni raz wychodziisz?

Posted

[quote name='[B']goranik;3690791]wlasnie wrocilam. SZKLANKA!

za to obejrzalam to:
http://www.youtube.com/watch?v=LHyJH1yGKZY

i ....zwariowalam :loveu:[/quot

goranik, zamiast do terrierkowa, zapraszamy na http://www.scottiedog.fora.pl/, tam generalnie sami szkotomaniacy sa:diabloti: i ten filmik, juz dawno przez nas ogladany:loveu: i podziwiany

najbardziej szkoda, ze Nina do nas nie zaglada, ze swoimi przepieknymi fotkami i opowiesciami:placz:

Posted

Fritz napisał(a):
Magiczna Mishka na dogo tez:

z pozdrowieniami:))))

ps: to pozno sie wypuszczasz z psami Goranik ! Uwazaj na siebie :)

ja tez tak pozno, ale u nas wiosna juz dawno

Magiczna Mishka cudna:loveu: , musze swoja lampe wyciagnac i zobaczyc co z tego wyjdzie:evil_lol: ( tylko moja chyba ciut mniejsza jest)

Posted

Film jest świetny, hahaha. Jakbym widziała Mila, on ciągle i ciągle ze mną dyskutuje :cool3: . Ha, i Julka niedawno też zaczęła- cóż, ma wprawionego nauczyciela :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...