Magicnesca Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='OMM']Ja bym powiedziała, że Szkot to nie antidotum a lekarstwo na tę chorobę:loveu: Jak ktoś zachoruje to nieuleczalnie i trzeba się leczyć szkotnikami całe życie:mad: bo inaczej kiepsko z nim. Na przykładzie Salux i Magicnesca to nawet widać, że w miarę postępowania choroby, dawki szkotów muszą być co raz to większe:diabloti: Jezzzu jestem nosicielką:placz::placz: Proszę o jeszcze zdjęć:mdleje::mdleje::mdleje: Wiesz Madziu masz rację w 100% ,ale oprócz mnie ,Saluxa ,to jeszcze wimienić trzeba T.A.Scotties:evil_lol: Salux dawaj zdjęcia Twoich zarazków ,a co ...im ma być lepiej niż nam ,niech też chorują:evil_lol: Dodam jeszcze zdjęcie pewnego zarazka:)
T.A.Scotties Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Moje zarazki chyba najstarsze...Czyżbyście sie wszyscy pozarazali odemnie??? :???: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Właściwie to jakoś się winna nie czuję :eviltong: To wszystko, to wina NINY!!! Hahaha, i dobrze Wam tak...i wiecie co nam możecie...:zly7: Tyle nam możecie...Ale jakby co to pretenchy do Niny , bo ja choróbsko trzymałam w ukryciu :angel: , a ona te zarazki porozsiewała !!! I dobrze teraz to nas nawet na kwarantanne nie dacie rady wykopać...hahaha...hahaha...:stupid: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :eviltong:
Tiramisu Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='Magicnesca']I żeby Tiramisu nie było żal :p :p :p :p :p :Cool!::Cool!::calus: Od powrotu z pracy cały prawie cały czas siędzę w internecie:lying: A jak tu się rozłączyć jak tu takie niespodzianki :loveu: :loveu: :loveu:
Magicnesca Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 T.A.Scotties napisał(a):Moje zarazki chyba najstarsze...Czyżbyście sie wszyscy pozarazali odemnie??? :???: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Właściwie to jakoś się winna nie czuję :eviltong: To wszystko, to wina NINY!!! Hahaha, i dobrze Wam tak...i wiecie co nam możecie...:zly7: Tyle nam możecie...Ale jakby co to pretenchy do Niny , bo ja choróbsko trzymałam w ukryciu :angel: , a ona te zarazki porozsiewała !!! I dobrze teraz to nas nawet na kwarantanne nie dacie rady wykopać...hahaha...hahaha...:stupid: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :eviltong: No tak jak ,zwykle wszystkiemu winna Nina:diabloti: :mad: Ale masz racje Asiu nie damy się wykopać na kwarantannę :evil_lol: :mad:
dorota07 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 te uszęta to jak u diabła tasmańskiego...:diabloti: :diabloti: Was to może się nie da wykopac na kwarantannę ale ja próbowałam się wykopać i nic z tego ...nałóg to nałóg niestety....:shake: :shake: :shake:
Magicnesca Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 dorota07 napisał(a):te uszęta to jak u diabła tasmańskiego...:diabloti: :diabloti: Was to może się nie da wykopac na kwarantannę ale ja próbowałam się wykopać i nic z tego ...nałóg to nałóg niestety....:shake: :shake: :shake: Bo ,Elu jak już masz szkota:cool3: ,to przepadłaś z kretesem :diabloti: , no i przynajmniej nie możesz zwalić to na mnie:mad: :evil_lol:
dorota07 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 to że go mam to połowa a to że wdepłam tutaj to druga połowa....przyczyny nałogu ot co!!!
T.A.Scotties Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 ELA!!! Przyczyna nałogu we wszystkich przypadkach to ZARAZEK, w Twoim przypadku - zaglądający księdzu pod kieckę:eek2: ...:megagrin: :megagrin: :megagrin:
dorota07 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='T.A.Scotties']ELA!!! Przyczyna nałogu we wszystkich przypadkach to ZARAZEK, w Twoim przypadku - zaglądający księdzu pod kieckę:eek2: ...:megagrin: :megagrin: :megagrin: ministrantów też nie oszczędziła!!! :cool3: :cool3: a czy ja wyglądam na taką rozrabiarę?
Nitencja Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 giiiiiiii ale tu ruch :-D Dawac zdjecia :evil_lol:
Magicnesca Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Nitencja napisał(a):giiiiiiii ale tu ruch :-D Dawac zdjecia :evil_lol: Ola sie obija:-o nie mówie o Asi to już .........:mad: A ty To juz ludzkie pojęcie przechodzi:angryy: :diabloti: :mad: :mad: :mad: ,gdzie zdjecie Tyska,
T.A.Scotties Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 dorota07 napisał(a):ministrantów też nie oszczędziła!!! :cool3: :cool3: Widać, taka szkocia natura,żeby sprawdzać co faceci pod kieckami mają!!!
OMM Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='dorota07'] toć ja spokojne zwierzątko jestem A jak się zwierzątko wabi? Ech, och, ach!!! Ola, nie żałuj no, podlecz trochę fotkami zarazkowymi...
SzOlka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 od 18.01.07 godz 00.32 do teraz napisaliscie 294 posty, Was dogonic to jakies turbo z doladowaniem by trzeba bylo:mad: Ale o to chodzi, cos sie dzieje, a widze, ze dzialo sie oj dzialo:crazyeye: przynajmniej nuda nie powiewa. Czy Nitencja jeszcze ma jakies obiekcje:eviltong: nad tym cudem (bo za bardzo w temacie nie jestem) SUNFLOWER cudenko przepiekne:iloveyou:
Magicnesca Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='dorota07'] toć ja spokojne zwierzątko jestem Jak tu Emilka pieknie wyszła jak jakaś dama na portrecie ,nic tu nie ma z Szalonej Emilki:p
dorota07 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :cool3: :cool3: tak! pozory mylą ,w sekund pięć dostaje amoku i rozrabia, to chyba na tym polega przewrotność szkota:diabloti: :diabloti: :diabloti: Nitencja a gdzie Ty skrywasz swojego championka!!!! no co jest z Tobą?
carolinascotties Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Kochani - przypominam się z kalendarzami ze zdjęciami Waszych zarazków :loveu: Jeśli ktoś jest zainteresowany - odsyłam do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38096
puchu Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 To wszystko przez was :watpliwy: Śniło mi się, że mam w dmu małego szkotnika :loveu: A potem trzeba było wstać :bigcry:
dorota07 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 o jej to istny "koszmarek" Ci sie przyśnił....:evil_lol: :evil_lol:
SALUX Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 No to proszę, chcieliście żeby zarazki umieścić to macie!!! To mała porcyjka na początek dnia !!! :)
Nitencja Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: bardzo humor poprawia ten topic :)
Recommended Posts