Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

Posted

[quote name='OMM']Ja bym powiedziała, że Szkot to nie antidotum a lekarstwo na tę chorobę:loveu:
Jak ktoś zachoruje to nieuleczalnie i trzeba się leczyć szkotnikami całe życie:mad: bo inaczej kiepsko z nim. Na przykładzie Salux i Magicnesca to nawet widać, że w miarę postępowania choroby, dawki szkotów muszą być co raz to większe:diabloti:
Jezzzu jestem nosicielką:placz::placz:
Proszę o jeszcze zdjęć:mdleje::mdleje::mdleje:

Wiesz Madziu masz rację w 100% ,ale oprócz mnie ,Saluxa ,to jeszcze wimienić trzeba T.A.Scotties:evil_lol:
Salux dawaj zdjęcia Twoich zarazków ,a co ...im ma być lepiej niż nam ,niech też chorują:evil_lol:

Dodam jeszcze zdjęcie pewnego zarazka:)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje zarazki chyba najstarsze...Czyżbyście sie wszyscy pozarazali odemnie??? :???: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Właściwie to jakoś się winna nie czuję :eviltong: To wszystko, to wina NINY!!!

Hahaha, i dobrze Wam tak...i wiecie co nam możecie...:zly7: Tyle nam możecie...Ale jakby co to pretenchy do Niny , bo ja choróbsko trzymałam w ukryciu :angel: , a ona te zarazki porozsiewała !!! I dobrze teraz to nas nawet na kwarantanne nie dacie rady wykopać...hahaha...hahaha...:stupid: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :eviltong:

Posted

[quote name='Magicnesca']I żeby Tiramisu nie było żal :p

:p :p :p :p :Cool!::Cool!::calus:
Od powrotu z pracy cały prawie cały czas siędzę w internecie:lying: A jak tu się rozłączyć jak tu takie niespodzianki :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

T.A.Scotties napisał(a):
Moje zarazki chyba najstarsze...Czyżbyście sie wszyscy pozarazali odemnie??? :???: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Właściwie to jakoś się winna nie czuję :eviltong: To wszystko, to wina NINY!!!

Hahaha, i dobrze Wam tak...i wiecie co nam możecie...:zly7: Tyle nam możecie...Ale jakby co to pretenchy do Niny , bo ja choróbsko trzymałam w ukryciu :angel: , a ona te zarazki porozsiewała !!! I dobrze teraz to nas nawet na kwarantanne nie dacie rady wykopać...hahaha...hahaha...:stupid: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :eviltong:

No tak jak ,zwykle wszystkiemu winna Nina:diabloti: :mad:
Ale masz racje Asiu nie damy się wykopać na kwarantannę :evil_lol: :mad:

Posted

te uszęta to jak u diabła tasmańskiego...:diabloti: :diabloti: Was to może się nie da wykopac na kwarantannę ale ja próbowałam się wykopać i nic z tego ...nałóg to nałóg niestety....:shake: :shake: :shake:

Posted

dorota07 napisał(a):
te uszęta to jak u diabła tasmańskiego...:diabloti: :diabloti: Was to może się nie da wykopac na kwarantannę ale ja próbowałam się wykopać i nic z tego ...nałóg to nałóg niestety....:shake: :shake: :shake:

Bo ,Elu jak już masz szkota:cool3: ,to przepadłaś z kretesem :diabloti: ,
no i przynajmniej nie możesz zwalić to na mnie:mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='T.A.Scotties']ELA!!! Przyczyna nałogu we wszystkich przypadkach to ZARAZEK, w Twoim przypadku - zaglądający księdzu pod kieckę:eek2: ...:megagrin: :megagrin: :megagrin:

ministrantów też nie oszczędziła!!! :cool3: :cool3:

a czy ja wyglądam na taką rozrabiarę?

Posted

Nitencja napisał(a):
giiiiiiii ale tu ruch :-D
Dawac zdjecia :evil_lol:

Ola sie obija:-o nie mówie o Asi to już .........:mad:
A ty To juz ludzkie pojęcie przechodzi:angryy: :diabloti: :mad: :mad: :mad: ,gdzie zdjecie Tyska,

Posted

[quote name='dorota07'] toć ja spokojne zwierzątko jestem
A jak się zwierzątko wabi?
Ech, och, ach!!!
Ola, nie żałuj no, podlecz trochę fotkami zarazkowymi...

Posted

od 18.01.07 godz 00.32 do teraz napisaliscie 294 posty, Was dogonic to jakies turbo z doladowaniem by trzeba bylo:mad:

Ale o to chodzi, cos sie dzieje, a widze, ze dzialo sie oj dzialo:crazyeye: przynajmniej nuda nie powiewa.

Czy Nitencja jeszcze ma jakies obiekcje:eviltong: nad tym cudem (bo za bardzo w temacie nie jestem) SUNFLOWER cudenko przepiekne:iloveyou:

Posted

:cool3: :cool3: tak! pozory mylą ,w sekund pięć dostaje amoku i rozrabia, to chyba na tym polega przewrotność szkota:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Nitencja a gdzie Ty skrywasz swojego championka!!!! no co jest z Tobą?

Posted

To wszystko przez was :watpliwy: Śniło mi się, że mam w dmu małego szkotnika :loveu: A potem trzeba było wstać :bigcry:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...