dorota07 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 EMILKA z braku towarzystwa zabrała się ostro za żółwia http://s128.photobucket.com/albums/p166/dorota07/?action=view¤t=380322wwopa322ach.flv
Magicnesca Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 dorota07 napisał(a):EMILKA z braku towarzystwa zabrała się ostro za żółwia http://s128.photobucket.com/albums/p166/dorota07/?action=view¤t=380322wwopa322ach.flv To spraw jej towarzystwo :evil_lol: Czas na drugiego szkota:loveu:
Terry Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Te Wasze szkoty sa naprawde zarazliwe:evil_lol: . Nie moge ogladac Waszego topiku bo chcialabym miec takiego smolucha natychmiast a narazie odpada :placz: .
Nitencja Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Oplulam monitor jak zobaczylam co mozna z zolwiem robic :evil_lol: Emilka daje czadu Terry ale taki maly carny wdomu niewidoczny :diabloti:
bajadera Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Ona po prostu tyrpie żółwiem ! Przeca to psy polujące. Spraw jej jakiś mniejszy obiekt, żeby mogła swobodniej go zabijać :evil_lol:
dorota07 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 sirion napisał(a):Ona po prostu tyrpie żółwiem ! Przeca to psy polujące. Spraw jej jakiś mniejszy obiekt, żeby mogła swobodniej go zabijać :evil_lol: problem w tym że, ona go nie zabija , to gra wstępna....reszta nagrania objęta cenzurą...:diabloti: ona go molestuje,:crazyeye:
zadziorny Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 dorota07 napisał(a):problem w tym że, ona go nie zabija , to gra wstępna....reszta nagrania objęta cenzurą...:diabloti: ona go molestuje,:crazyeye: Olać cenzurę :mad:, dawaj resztę :cool3: :evil_lol: :eviltong:
T.A.Scotties Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 sirion napisał(a):Ona po prostu tyrpie żółwiem ! Przeca to psy polujące. Spraw jej jakiś mniejszy obiekt, żeby mogła swobodniej go zabijać :evil_lol: Na przykład jeża... Moja banda jak dopadnie jeża to drze "pyski",ze ja mam z nim coś zrobić, bo ta piłka to jakaś felerna jest :evil_lol: ... I tak jeżyk zawsze wychodzi bez szwanku, to bardzo bezpieczne zwierzę dla szkotów :diabloti: ...
bajadera Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Coś wiem na temat polowania na jeża. Mieszkam raczej w blisko środka miasta, a latem zdarza się, że wieczorem jeze spaceruja po chodniku. Jak to radość dla Froda. Tylko nie ma jak złapać !
Magicnesca Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Dzisiaj młodsze zarazki maja 2 tygodnie i juz sa po sesji zdjęciowej:) najpierw cała piąteczka:loveu: teraz najpierw dziewczynki SEMIDEA SWEET CHILD IN TIME SUNFLOWER SANTA CLAUS SIDERUS :evil_lol: :loveu:
Nitencja Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Magicnesca Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Nitencja a to zdjęcie specjalnie dla Ciebie Typowa mała kobietka z tych tajemniczych:evil_lol:
dorota07 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 a propo zabawek , to Emilka ma pare ulubionych , które jeszcze są całe
dorota07 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 a ponieważ obiekt westchnień jest niedostepny pozostał żółw...
dorota07 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 zadziorny napisał(a):Olać cenzurę :mad:, dawaj resztę :cool3: :evil_lol: :eviltong: Zadziorny!!! uznałyśmy z Emilką ,że trochę prywatności zachowamy;) ;) ;) nie będziemy się tak "obnażać":shake: :shake: :cool3: :cool3: :oops: :oops: :oops:
blecky Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Nie powiem jest bardzo podobna do nas udala nam sie
dorota07 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 blecky napisał(a):Nie powiem jest bardzo podobna do nas udala nam sie cześć a kto Ty jesteś ???:lol: :multi:
Magicnesca Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 blecky napisał(a):Witam jestem ta nowa zarazona Monika?:evil_lol: :multi:
Magicnesca Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Magicnesca napisał(a):Och ciężki ten dzień w pracy , dobrze że rano mnie tu na dogomani na ładowałyście pozytywnie . Dzieki Wam przetrwałam ten dzień .:loveu: Chcę Wam zaprezentować następnych zarażonych ,a zarazem właścicieli MIOU MIOU :lol: MONIKA:loveu: :loveu: i ROMAN:loveu: :loveu: z MIOU MIOU:loveu: :loveu:
blecky Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Chyba troszke zaduzy byl tamten format,teraz troszke mniejszy
Recommended Posts