Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Te Wasze szkoty sa naprawde zarazliwe:evil_lol: . Nie moge ogladac Waszego topiku bo chcialabym miec takiego smolucha natychmiast a narazie odpada :placz: .

Posted

sirion napisał(a):
Ona po prostu tyrpie żółwiem ! Przeca to psy polujące. Spraw jej jakiś mniejszy obiekt, żeby mogła swobodniej go zabijać :evil_lol:

problem w tym że, ona go nie zabija , to gra wstępna....reszta nagrania objęta cenzurą...:diabloti: ona go molestuje,:crazyeye:

Posted

dorota07 napisał(a):
problem w tym że, ona go nie zabija , to gra wstępna....reszta nagrania objęta cenzurą...:diabloti: ona go molestuje,:crazyeye:

Olać cenzurę :mad:, dawaj resztę :cool3: :evil_lol: :eviltong:

Posted

sirion napisał(a):
Ona po prostu tyrpie żółwiem ! Przeca to psy polujące. Spraw jej jakiś mniejszy obiekt, żeby mogła swobodniej go zabijać :evil_lol:

Na przykład jeża...
Moja banda jak dopadnie jeża to drze "pyski",ze ja mam z nim coś zrobić, bo ta piłka to jakaś felerna jest :evil_lol: ...
I tak jeżyk zawsze wychodzi bez szwanku, to bardzo bezpieczne zwierzę dla szkotów :diabloti: ...

Posted

Coś wiem na temat polowania na jeża. Mieszkam raczej w blisko środka miasta, a latem zdarza się, że wieczorem jeze spaceruja po chodniku. Jak to radość dla Froda. Tylko nie ma jak złapać !

Posted

Dzisiaj młodsze zarazki maja 2 tygodnie i juz sa po sesji zdjęciowej:)
najpierw cała piąteczka:loveu:

teraz najpierw dziewczynki
SEMIDEA

SWEET CHILD IN TIME

SUNFLOWER

SANTA CLAUS

SIDERUS

:evil_lol: :loveu:

Posted

zadziorny napisał(a):
Olać cenzurę :mad:, dawaj resztę :cool3: :evil_lol: :eviltong:

Zadziorny!!! uznałyśmy z Emilką ,że trochę prywatności zachowamy;) ;) ;) nie będziemy się tak "obnażać":shake: :shake: :cool3: :cool3: :oops: :oops: :oops:

Posted

Magicnesca napisał(a):
Och ciężki ten dzień w pracy , dobrze że rano mnie tu na dogomani na ładowałyście pozytywnie .
Dzieki Wam przetrwałam ten dzień .:loveu:

Chcę Wam zaprezentować następnych zarażonych ,a zarazem właścicieli MIOU MIOU :lol:

MONIKA:loveu: :loveu: i ROMAN:loveu: :loveu: z MIOU MIOU:loveu: :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...